agnieszkaa21 0 Napisano Marzec 10, 2013 witam staramy sie z mezem o dziecko ,mam pytanie dotyczaca wiesiolka firmy oerapol jak go stosowac przy nieregularnej miesiaczce?czy komus udalo sie zajsc po tym w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Marzec 10, 2013 a jaka jest przyczyna tej nieregularności i co sądzi na ten temat lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula 23 Lata 0 Napisano Marzec 10, 2013 witaj :) ja stosowałam oeparol jakieś 2 cykle i zaszłam w ciąże niestety ciąża obumarła teraz również stosuję 3 razy dziennie po 2 kapsułki stosuję się go tylko do owulacji bo może mieć działanie poronne dlatego jak masz nieregularne cykle to proponuję ci robić od około 10 dc testy owulacyjne w tedy będziesz wiedział kiedy masz owulację od pozytywnego testu owulacja powinna nastąpić w ciągu 48 godzin sama mogę ci polecić te testy są sprawdzone przeze mnie i są na prawdę dobre :) tutaj masz link :http://allegro.pl/ciaza-testy-owulacyjne-20miu-ml-bardzo-czule-i3022636937.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach