Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

postanowiłam resztę życia przeżyć w celibacie.

Polecane posty

o masz, Sasanko, ja tu wszystkich lubie i wszystkich nie lubię jednocześnie, prosze bez takich kategorycznych ocen stwierdzeń i twierdzeń :P

Gość a o czym wy tu?
rozprawiacie? o celibacie czy o sobie?

"czyli Lusia i ike juz sie nie lubia?" ­ a to ike zdarza się kogoś lubić? ­ bo ostatnio wszystkim skacze do gardła. to szczęście i spełnienie we wszystkich dziedzinach daje jednak trochę dziwne objawy :P

to zakładaj poradnie gieriatryczną, żaba, dorobisz, a i w tym celibacie z nieatrakcyjnymi staruchami łatwiej Ci będzie :P

....napisała spokojna i przemiła i - co najważniejsze- zdystansowana żabeńka

nie mam żadnego dystansu, pisałam to już sto razy. ­ chyba czas przekleić poemat po raz wtóry! ­ ­ o Kafe najdroższe, całe życie moje! tu codziennie składam nędzne członki swoje choć życiem realnym już zmęczona mocno tu zawsze otrzymam jakąś dłoń pomocną ­ która mnie przydusi z kafe-podłogi tak, że przez rok następny nie stanę na nogi gdyż kafe-krytyka jest jak miecz w mej piersi pląsa i się wierci, prowadząc do śmierci ­ bo nic ważniejszego nie ma na tym świecie niż kafe-afery, co zapewne wiecie, które mnie trzymają na tym łez padole czuję się zgnębiona, niczym uczeń w szkole ­ lub nie przymierzając - belfer gimnazjalny w szkoły tej okropnej oddziale specjalnym, taki co dzień wiadro nosi na swej głowie, lecz w stronę swych uczniów nic złego nie powie ­ nie dla mnie jest dystans oraz beznamiętność kafe to prawdziwe me życie i świętość gdy mnie tu bluzgacie z rana czy wieczora przez następny miesiąc jestem ciężko chora ­ biorę ja do serca wszystkie te przytyki i głęboko ranią mnie słowa krytyki, bo jedynym mego życia odniesieniem jest podleganie tej kafe-ocenie! ­ :classic_cool:

luśka, z tą poradnią to bym nie ryzykowała. ­ jeszcze panowie przyjdą prezentować swe niezbyt jędrne już ...elementy :o ­ mogę tego nie wytrzymać. jestem estetką!

no prosz zabcia ratuje się udawaną autoironią:) czyż to nie słodkie ?:)

Gość ballada o lucy w
ach ta nasza sztywna lusia ciagle czeka na psełdusia juz polwiecze sniegiem sypie a jej nikt nie grzebie w cipie smetna lata po tym swiecie sama kapsko sobie gniecie szuka wszedzie gdzie sie da za przywiedlymi kutasami gna

Gość zaba podszywalas sie chyba
pod wszystkich z ktorymi pisalas, przyznaj :D

Gość ballada o lucy w
ach ta nasza sztywna lusia ciagle czeka na psełdusia juz polwiecze sniegiem sypie a jej nikt nie grzebie w cipie smetna lata po tym swiecie sama kapsko sobie gniecie szuka wszedzie gdzie sie da za przywiedlymi kutasami gna

no tak na tle prawików mogłaś błyszczeć a teraz masz problemik:)

Gość kutragi1
.

Gość kikitkac
lusia ale fajny wierszyk, dlaczego sie nie smiejesz?