Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

postanowiłam resztę życia przeżyć w celibacie.

Polecane posty

Gość Krasnal Kafeteryjny
Tamcia - a Ty co lubisz jeść? :classic_cool: :P

Gość IMO12335
Krasnal Kafeteryjny "Tamcia - a Ty co lubisz jeść?" ­ Dodałbym jeszcze pytanie, czy jest ładna. :classic_cool:

Gość Krasnal Kafeteryjny
Braciszku! Nie chciałbym Cię wszakże kopiować kropka w kropkę. :classic_cool:

pomidor jest moim ulubionym warzywem:) hmm co lubie jesc? nie wymienie wszystkiego, lubie potrawy z serem i to roznym: zoltym, feta, serami plesniowymi itd potrawy z makaronem, zapiekanki roznego rodzaju, nalesniki, omlety sałatki rozne, noo sporo wymieniac leoiej napisze czego nie lubie: schabowego, bitek wolowych, gulaszu, wiekszosci zup, ryzu, watrobki, generalnue kuchnia polska poza takimi potrawami jak pierogi, knedle itd wole kuchnie wloska, hiszpanska itd

Gość Krasnal Kafeteryjny
Tamari "nalesniki, omlety sałatki rozne, noo sporo wymieniac" ­ O! Ja też to lubię :P

Gość IMO12335
Dobry brat, powinien czasami na siebie przyjąć groźbę poirytowanej samicy. :P

"leoiej napisze czego nie lubie: schabowego, bitek wolowych, gulaszu, wiekszosci zup" OMG🖐️

Gość Krasnal Kafeteryjny
IMO12335 "Dobry brat, powinien czasami na siebie przyjąć groźbę poirytowanej samicy." ­ IMO, czy Ty czasem nie wymagasz za wiele? :D :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 12
19:45 [zgłoś do usunięcia] Tamari pomidor jest moim ulubionym warzywem hmm co lubie jesc? nie wymienie wszystkiego, lubie potrawy z serem i to roznym: zoltym, feta, serami plesniowymi itd potrawy z makaronem, zapiekanki roznego rodzaju, nalesniki, omlety sałatki rozne, noo sporo wymieniac ­ ­ Strasznie tuczace....

ja ja wiem? zapiekanki warzywne w wiekszosci, ser w salatkach glownie tuczace to sa wlasnie w wiekszosi tluste miesa ja sie na takim jedzeeniu nie spaslam jakos:) jak juz mi sie zdarza przesadzioc z jedzeniem to sa to slodycze

Gość Krasnal Kafeteryjny
Zuziu - odchudzasz się?

@Tamari: no dla mnie niepojete jest ze mozna nie lubic schabowego, bitek wolowych, WIEKSZOSCI ZUP(wtf?), watrobki czy gulaszu;)🖐️

Gość IMO12335
Krasnal Kafeteryjny "IMO, czy Ty czasem nie wymagasz za wiele?" ­ Tamari nie jest AŻ taka zła. Może spodobacie się sobie nawzajem i zostaniecie parą. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 12
Oczywiscie ze sie odchudzam. Musze zrzucic jakies 10 kilo

Gość Krasnal Kafeteryjny
Czy któraś z Pań jest chętna na gorący seks analny? Oferuję całe 9 cm we wzwodzie :classic_cool:

Gość Krasnal Kafeteryjny
Zuzanno, w takim razie niezła maciora z Ciebie. A cycki masz duże? :classic_cool:

Gość oj oj tamari
pamiętam jak tu twoje zdjęcie lataało, nieżle się upasłaś na tych pierogach i nalesniorach :D giry jak kolumny tyle że otluszczone:O fuj

Gość Krasnal Kafeteryjny
Krasnal Kafeteryjny "Czy któraś z Pań jest chętna na gorący seks analny? Oferuję całe 9 cm we wzwodzie" ­ Mam 2x tyle, podszywaczu :D

Gość IMO12335
Krasnal Kafeteryjny "Zuzanno, w takim razie niezła maciora z Ciebie. A cycki masz duże?" ­ Braciszek się rozkręca. Ale uważaj na nią. Jak Cię zarzuci pytaniami... :classic_cool: :P

Gość Zuzanna Amelia & 12
19:56 [zgłoś do usunięcia] Krasnal Kafeteryjny Zuzanno, w takim razie niezła maciora z Ciebie. A cycki masz duże? ­ Cyckow u mnie brak. Za to tluszczu pod dostatkiem.

bardzo ciekawe:) foty calej mopjej sylwetki maja nieliczni i o ile pamietam wyslalam takie w jeasanch i wazylam wtedy z 52-53 kg:) takze faktyczniue niesamowicie grube mialam:) pomaranczki naprawde nie wysillajcie sie

Gość IMO12335
Krasnal Kafeteryjny "Mam 2x tyle, podszywaczu" ­ Oficjalnie pozbawiam Cię tytułu "Krasnala" - przepadnij w czeluściach hańby i zapomnienia! :classic_cool:

Gość IMO12335
Idę się upić. :(

Gość oj oj tamari
uhm jasne chyba ci sie 5 z 8 myli niunia

tak tak pomaranczko teraz waze 100:) niech Ci bedzie, ze wiesz lepiej imo a ty sam siebie swataj moze:) mna sie nie zajmuj

Gość IMO12335
Tamari "(...)pamietam wyslalam takie w jeasanch i wazylam wtedy z 52-53 kg" ­ Tamari - patrząc na biust dałbym więcej. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 12
Tamari - a przy jakim wzroscie ?

Gość oj oj tamari
w pęcinie masz tyle ile imo w klacie:D :classic_cool: