Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

postanowiłam resztę życia przeżyć w celibacie.

Polecane posty

a po cholere kogos szufladkowac? x napisała tamarii, która w ogóle wcale a wcale nigdy mnie nie zaszufladkowała

Gość tgnjwjgxmjtw
ucałuje ten twój żabi pyszczek:D

Gość tgnjwjgxmjtw
żabciu:Dnie podskakuj:D

Gość hm*
Maciek---bardzo szczery z ciebie chłopak. Tak się tu kreujesz przynajmniej- a te 100 wpisów na godzinę każdego dnia to za plecami twojej dziewczyny. Brawo. Szczery i z zasadmi.

Gość macius miales wyjasnic
jak to jest ze cisniesz posty nonstop a laska sie nie orientuje

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
i jeszcze debile nabieraja sie na dziewczyne tego kretyna 0 projekt i dmuchana lala :D

Gość Zuzanna Amelia & 18
Witam towarzystwo. Jak to milo ze Zaba zaprzyjaznila sie z Ike. Chociaz osobiescie mysle ze bedzie tu smutno i nudno bez Waszych utarczek. Czesc Maciek - widze ze masz powodzenie u pomaranczy. Nie przejmuj sie. Kazdy przez to przechodzi.

e tam nudno. nudne jest użeranie się ciągle z tą samą osobą :P 8 jak offerma wróci z nart to mogę go trochę powkurzać. 8 kurcze, tęsknię za "starym" offermą, z którym się tak fajnie żartowało. strasznie przewrażliwiony zrobił się od tego czasu.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Napisz do niego. Masz przeciez maila.

Gość zaba wklej linka
do dyskusji gdzie off zartuje bo nie uwierze ze potrafi

Gość Zuzanna Amelia & 18
Zaba - miedzy narzucaniem sie a wykazywaniem inicjatywy i przejmowaniem steru w swoje rece jest taka cienka czerwona linia. Co za ksiazki ? Moze mnie zainteresuja ?

Gość Zuzanna Amelia & 18
A ja sie w zasadzie chyba niczego nie boje.

@hm*: ja sie na nikogo nie kreuje, biore udzial rozmowach jako jeden z forumowiczow.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Maciek - inni Cie wykreuja. Na zasadzie luznych skojarzen z wytworami wlasnej wyobrazni.

zuza, łatwo tę granicę przekroczyć. ja nie zamierzam się już narażać, zresztą i tak jestem dla prawiczków teraz wstrętną, obrzydliwą, zużytą niedziewicą ::P ­ mogę Ci przesłać te książki.

Gość offerma
ale fajnie na nartach.

Gość IMO12355
żaba na odwyku "ja nie zamierzam się już narażać, zresztą i tak jestem dla prawiczków teraz wstrętną, obrzydliwą, zużytą niedziewicą " ­ Zielona Żabo - nie tragizuj. Niektórym fakt, iż Samica miała jednego partnera wcześniej jest do zaakceptowania. :P

Gość Zuzanna Amelia & 18
No wlasnie. Cienka czerwona linia jest czasami bardzo trudna do zauwazenia. Ale z grugiej strony czy zawsze nalezy pilnowac sie granic? Przeciez to wlasnie przekraczanie granic powduje postep. Napisz co to za ksiazki.

zuza, ja wiem, że czasem warto wleźć z buciorami na pozornie strzeżony teren. w realu to się sprawdza przy poznawaniu osób bardziej skrytych, którym trzeba dać silniejszy impuls i okazać więcej zainteresowania. ­ ale off już dawno dał do zrozumienia, co o mnie myśli, więc chyba dalszy ciąg tej historii możemy sobie darować :)

i jak tam, żabo, Twoje mocne postanowienie celibatu? dalej walczysz?

Gość Zuzanna Amelia & 18
Zaba - teoretycznie tak. Ale - jak sama piszesz - w realu moze byc zupelnie inaczej. Wiec moze najpierw odpowiedz sobie na pytanie czego tak naprawde chcesz i ile skonna jestes zainwestowac aby swoj cel osiagnac