Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

postanowiłam resztę życia przeżyć w celibacie.

Polecane posty

Gość jestem na chwilę
Sama sobie jesteś winna, że żyjesz w depresji :classic_cool: Zaplanowałaś sobie jednego faceta na całe życie myśląc, że monogamia to droga do szczęścia i się przeliczyłaś :D Trwaj sobie w tym swoim celibacie i niech zżera cię depresja- ku przestrodze młodym i równie nawiedzonym babom, co naiwnie wierzą w idealną miłości i błędnie uważają, że mając jednego partnera seksualnego będą bardziej wartościowe i szczęśliwe :classic_cool:

"Sama sobie jesteś winna, że żyjesz w depresji " ­ gdzie ty tu widzisz depresję, wróżbitko? ­ akurat teraz jestem dużo szczęśliwsza niż w związku. ale ty i tak tego nie zrozumiesz, bo jesteś uczepiona swojego misiulka jak rzep psiego ogona i nie wyobrażasz sobie żyć po prostu dla siebie, nieprawdaż? :)

Gość jestem na chwilę
Kogo ty chcesz oszukać :D

Jak moj projekt z blogiem i channelem sie rozwinie i wydam ksiazke kucharska, to Zaba moze dolaczyc do tego swoj tomik wierszy jak dodatkowa zanete.

Gość zakładając takie tematy
udowadniasz, jak bardzo Cię to wszystko boli, gdybyś była taka szczęśliwa to wcale nie trąbiłabyś o tym na prawo i lewo

Gość do zabci
Zelus kochamy cie i pamietaj nie jestes sama O ! :D

czemu moderacja zawsze wywala posty, które powinny zostać dla potomnych?! :o ­ dobrze, ze wczoraj od razu zrobiłam screena :classic_cool: ­ a wywalić pomarańczek jak prosiłam na redakcyjnym to oczywiście nie wywalili, tną za to dialog. co za przymuły, kwa mać :o tu się naprawdę nie da pisać.

Gość pewnie fiku sama zglosila
post zeby nie psuc sobie opinii milej kafe dziewicy

nic szczególnego, tylko kolejny wybuch PMS fiku miku :P ­ dziwne, że wiedziałam, że tak będzie. dlatego wczoraj odpowiadając na jej posty cytowałam w całości [cool[ ­ moderacja jest gupia.

Ale o sławetnym dystansie znowu było. Normalnie kafe dystans niczym yeti albo potwór z loch ness.

Gość hoppppppppppppppp
ryze tak majoM

Laski,coście się takie pobożne zrobiły? Zwłaszcza Żelek,a przecież w kościele sezon na kolor zielony dopiero za jakiś czas :D

oł szit, gdzie mi się tam znak zapytania zamiast dwukropka wkradł 😠 ­ Palikot dzwoni do Biedronia: - Gdzie jesteś? - Na Grodzkiej. - Naprawdę? A ja myślałem, że w Kaliszu!

Gość Życie ze smakiem
Żaba sama sprowokowałaś:p - Cześć Maciek, Gdzie jesteś? -W Biedronce -A ja w Żabcę.

Gość Życie ze smakiem
* żabce. (pisze z fona :p)

orendż, słabo. ­ powinno być tak: ­ Ifka dzwoni do Maćka: - Maćku, gdzie jesteś? - Na małym fiku miku. - Naprawdę? A ja myślałam, że w Żabce! ­ :P

Gość Życie ze smakiem
Słabo;p daj jeszcze to bedzie lepszy:): (Maciek:) - W Żabce byłem wczoraj. A od dzisiaj jest zamknieta do odwolania

Gość Życie ze smakiem
E tam nie znasz się. Kawy sie napij, zjedz czekolade to Twój umysł wkroczy na obroty;) A teraz włacz rmfkę

Gość Silene
Ech, ja to sie nie moge opędzić od adoratorów, teraz mam trzech. jeden po 40tce, jeden, 39 lat, jeden 33 lata. ZNie wiem którego wybrać :o