Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xoxo #

Mama Byk + Tata Skorpion - Podzielcie się swoimi doświadczeniami!

Polecane posty

Gość Xoxo #

Jak spisują się takie pary w roli rodziców i wieloletnich partnerów na przykładzie waszych własnych rodzin lub waszych rodziców, dziadków, krewnych albo znajomych? Czy często są konflikty? Czy jest ciężko, czy raczej ok? Czy nadal jesteście/są razem? Jeśli tak, to ile lat? Jakimi jesteście/są rodzicami dla swoich dzieci i partnerami dla siebie nawzajem? Kto rządzi w domu? - Tata, mama, czy jakoś oboje to balansują? Które ma lepszy kontakt z dziećmi? Które jest surowe, a które bardziej cierpliwe i wyrozumiałe?

Gość phiiiiiiiiiiiii
Ja Bliźniak - Mąż Skorpion, razem od 5 lat. Ogólnie dobraliśmy się jak w korcu maku ;). Jak się poznawaliśmy - ja byłam bardziej choleryczką, a on bardzo spokojny. Ale z biegiem czasu uzupełniliśmy się charakterami - ja się uspokoiłam, a mój stał się bardziej nerwusem, ale grunt że dochodzimy do kompromisu w każdej sytuacji. Ciężko mi powiedzieć kto rządzi w domu, to zależy od sytuacji. Dzieci póki co nie mamy - dopiero w maju zostaniemy rodzicami ;). Więc w tej kwestii się nie wypowiem :).

Gość ona byta o mame byka
a nie blizniaka

Gość ona pyta o mame byka
a nie blizniaka

Gość yhrtgerwhtgrwqe
GRZECHEM JEST CZYTANIE,WIERZENIE W HOROSKOPY! Trzeba sie z tego spowiadac!!!

Gość ciekawy temat...
podnosze

Gość fkjbvcrf
To prawie my bo baran i skorpion. Nie znam żadnej pary jak pytasz ale z autopsji wiem, że najlepsza żona dla skorpiona to spokojna np rak :P Mogę napisać że skorpiony są świetnymi ojcami współtowarzyszami zabaw, bo w głębi duszy to całe życie dzieci.

Gość ale wy w głupoty wierzycie
:O jeden byk jest spokojny- drugi agresywny. to samo tyczy się skorpionów, baranów, ryb i wszelkich innych :O To by było za proste, gdyby wszystkie pary byk-skorpion były takie same :O

Gość mała kawka ile masz lat?
?

Gość ja tez baran-skorpion
Maz skorpion- jest spokojny, zrownowazony, ja za to baran- postrzelona troche, aktywny nerwus. Jakos sie uzupelniamy, natomiast nie zgadzam sie z tym, ze dziecko dla tatusia jest wszystkim, przynajmniej nie ze wzgledu na znak zodiaku.

Gość mała kawka ile masz lat?
nie pytam zeby docinac, po niku domysliłam się ze masz 22 lata. ja mam tyle samo i mój mąż tez 27. Jestesmy pól roku po ślubie i myslimy o dziecku ale boje się własnie takiego docinania, że młoda, ze od młodych lat w pieluchy itp. w sumie samej mi się wydaje ze to troche za wczenise ale nie ukrywam, ze chciałabym miec dziecko w przyszłym roku. A wy ile jestescie po slubie?

No to ok:) wiesz napisałam tak bo już tu słyszałam że za młoda na slub potem że za młoda na dziecko-a ja uwazam że jeśli mam jak ,mam za co i po co to moge i mieć męża i mieć dziecko ...a po ślubie jesteśmy półtora roku.Dziecko sie urodzi w okolicach 2giej rocznicy ślubu ,no z miesiąc po:)

Dziewczyny- ale to chyba tylko na kafe takie docinki można spotkać ;) Ja zaszłam w pierwszą ciążę jak miałam 22 lata. Byłam już po ślubie, w trakcie studiów- lekarze grozili bezpłodnością, latami starań- postawiliśmy wszystko na jedną kartę i bardzo szybko nam się udało. Nie spotkałam się w życiu realnym z żadnym nieprzyjemnym komentarzem. Sporadycznie tylko ktoś zapytał czy wpadka czy planowane- ale moją 30letnią kuzynkę też o to pytali więc to chyba nie kwestia wieku była :)

Gość piszcie na temat!
!

Gość dbfjhdbhfjbdjhfbh
nie wiem, czy przy nawet jednej funkcjonującej szarej komórce można wierzyć w horoskopy - raczej trzeba mieć zamiast kory mózgowej bezkresne gładkie połacie myślą nieskażone

Gość up uppp
up