Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest taka,ze

KOBIETOM TYLKO SIE WYDAJE ZE WYGLADAJA MLODZIEJ....

Polecane posty

Gość prawda jest taka,ze

wiekszosc (nie wszystki bo bywaja wyjatki np 3 na 100) kobiet wyglada na swoj wiek. ale kazda sie oszukuje ze wyglada mlodziej. uzywaja tych wszystkich upiekszaczy i odmladzaczy a tak na prawde taki sam efekt uzyskaja uzywajac zwyklego kremu za 5zl. uwazam ze skoro duzo kobiet uwaza ze wyglada mlodziej niz jej faktyczny wiek to nalezy sobie uzmyslowic ze w TAKIM wieku WLASNIE TAK SIE WYGLADA. po co oszukujecie sie ze wygladacie mlodziej skoro tak nie jest?????

Gość kl[k[
już się zesrałeś/aś ? Pytanie z dupy zamykam temat

Gość versace1
w duzym stopniu sie zgadzam. co prawda mozna postawic kolo siebie 2 dziewczyny np 30-latki. jedna bedzie super zadbana, wypindrzona i spodoba sie nie jednemu 20 latkowi. druga zaniedbana i nie spodoba sie nawet 50 latkowi. ale i tak kazdy kto ma oczy zauwazy ze kazda z nich ma okolo 30 a nie 20 lat. tez nie wiem po co to oszukiwanie;)

to jak wytłumaczycie to, że ludzie czasem biorą jakieś osoby za sporo młodsze? większość ludzi? nie rozumiem trochę o co ten bunt

Gość prawda jest taka,ze
najlepsze jest to ze niektore potrafia wydac majatek na zabiegi kosmetyczne liczac ze te je odmlodza. ostatnio byl program w TV o babkach ktore uwazaly ze wygladaja DUUUZO mlodziej niz faktycznie. przyznam ze figury mialy niezle jak na swoj wiek ale wszystko widac na twarzy. praktycznie kazdej wiek byl przeze mnie ogdadniety. w programie pytali- ile ta pani ma lat- ktos z publicznosci powiedzial 42, ja w myslach 46 okazalo sie ze 44. jaki moral- zabiegi nic nie daly;)

Gość prawda jest taka,ze
"to jak wytłumaczycie to, że ludzie czasem biorą jakieś osoby za sporo młodsze?"- tak sie czasem zdarza, ze ktos wyglada mlodziej. ale to jest moze 1 dziewczyna na 30. a np na kafeteri co druga uwaza ze wyglada mlodziej. wiec tlumacze- nie oszukujcie sie. w danym wieku tak sie wlasnie wyglada:)

na takiej samej zasadzie niektórym się wydaje, że są inteligentni, albo głupi, a nie są.temat rzeka, nie wiem ....kurfa, czy kafe kręci się koło wyglądu i seksu? :O tylko te dwa tematy są poruszane NON STOP

Gość jhyjmyh
juju

Gość repetepe
..i zwykle to znajomi utrzymuja nas w takim przekonaniu: oh, ah, jak ty mlodo wygladasz...- obcy ludzie sa bardziej obiektywni

ja powiem tak, kobiety po 30-40 wygladaja teraz mlodziej, za to nastolatki wygladaja staro

Mi obcy ludzie nie wierzą jak mówię ile mam lat, bo dają mi 5,6 lat mniej. Niektórzy nawet chcą się zakładać i muszę się legitymować :P

Gość repetepe
maravilha..wklej jakies zdjecie dziewczyny, ktora wg Ciebie, jako 30 lataka wyglada mlodziej - ciekawa jestem, czy ja ocenie ja podobnie

Gość wywóz szamba
Przeciążony odchodami krążącymi w organizmie człowiek jest ciągle zmęczony, gderliwy, wszystko krytykuje, łatwo wybucha.

Gość repetepe
womanin..jesli kaza Ci sie legitymowac kiedy skonczysz 45 lat, wtedy uwierze, ze wygladasz modziej niz rowiesniczki ;-))

Gość natka lublinn 89
Zgodze sie wczoraj w sklepie widziałam super zadbaną babkę, widać że coś majstrowała przy twarzy, oprócz kwasu w ustach.pięknie skrojony płaszczyk od d&g wysokie długie kozaki od louboutina a i tak widać ze stara rura po 30tce

Gość kaszaraba
wali mnie, czy wyglądam młodziej. Ważne by być zdrowym i cieszyć sie życiem

Gość repetepe
womanin..mowa jest o tym, ze kobietom wydaje sie, ze wygladaja mlodziej nie wazne w jakim wieku :-)

Gość Mam plusa ale na abonament
ja nie używam żadnych kremów, nie chodzę do fryzjera, ani do kosmetyczki, nigdy nie byłam w solarium. dobre geny i zdrowy tryb życia to klucz do młodego wyglądu. mam 32 lata, a wszyscy myślą, że dopiero liceum skończyłam. z jednej strony fajne to, ale z drugiej często mi głupio, że mnie jak smarkulę traktują...

Gość edyttaaa87
ja mam 26l osttanio byłam na 18 mojej siostry wraz z 21 letnią siostrą i każdy mi dawał 19 lat, mimo, że nie jestem jakas niska mam 172 cm wiec wzrost nie był wyznacznikiem, miałam już parę razy takie sytuację, ludzie nie dowierzali, że mam 26l. Ostatnio w centrum handlowym widziałam dziewczynę na ok. ok 17-18 lat (mam oko co do wieku) która miała ogromneee wydęte usta po kwasie dziewczyna dodała sobie wieku i wyglądała wulgarnie. nie jestem przeciwniczką zabiegów ale uwazam ze powinny one byc delkiatne by efekt był naturalny

Gość edyttaaa87
ja też nigdy ie korzystałam z solarki. raz malowała mnie dziewczyna, która pracuje dla tvnu i powiedziałą ze woli malować właśnie jasne cery bo makijaż wtedy wygląda ładnie i subtelnie a na opalonej nie ma takiego efektu

Kurde myślałam o czymś innym i wyszedł mi połamaniec. :P Jeszcze raz: Nie wszystkim kobietom się tak wydaje. Niektóre wyglądają młodziej, skoro obcy ludzie dają im mniej lat niż mają.

Gość repetepe
moze wystaryczloby stwierdzenie, ze niektore wygladaja mlodziej niz ich rowiesniczki, ale jednak napewno na swoj wiek

Gość hgytur
inni ludzie dają mniej,przeważnie z grzeczności,zwłaszcza ty po 40 tce,bo faceci wiedza jak one przezywają to,ze już nigdy nie będą młode i piekne

Gość R78
Niektórzy ludzie mają młody wygląd, u kobiet to zaleta, u mężczyzn raczej wada. Mam koleżankę, która mimo trzydziestki na karku wciąż zachwyca dziewczęcą delikatną urodą. Delikatne, niemal dziecięce rysy: mały nosek, drobna budowa szczęki, ogólnie taka miła, naturalna uśmiechnięta buzia jak u nastolatki. Jest szczupła, niewysoka, więc ludzie nie dają jej więcej niż te 20-23 lata. Znam też faceta, który choć ma 40 na karku wciąż wygląda jak licealista - i to jest dopiero horror: też drobny, niewysoki, do tego okrągłe okularki, mysi typ urody + mina "przepraszam, że żyję". O ile ta dziewczyna ma ogromne szczęście, o tyle facet jest przegrany - nikt nie traktuje go poważnie, a ci którzy wiedzą ile ma naprawdę lat podchodzą do niego dość życzliwie, aczkolwiek z lekkim politowaniem.

Gość HollyDollyWeed
ja mam 27 lat a wszyscy mysla ze mam 18 ... nie moge kupic piwa bez dowodu...