Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest taka,ze

KOBIETOM TYLKO SIE WYDAJE ZE WYGLADAJA MLODZIEJ....

Polecane posty

Ja nie odejmuje sobie na siłę lat. Wyglądam młodziej. W poprzedniej pracy każdy nowy pracownik nie chciał uwierzyć w mój wiek. Od poniedziałku mam nową, siedzę sobie teraz w pokoju z takim młodym człowiekiem ledwo co po studiach i on myślał , że jestem w jego wieku. A ja, no cóż, o dychę starsza :D

Gość to ja Bi bi bi
"Ja mam 26 lat i dwoje dzieci a w sklepach m wi nie chca piwa sprzedawac wkurza mnie to. Raz nawet uslyszalam jak dwa babska sie dziwily na moj widok jak szłam z dziecmi ze taka mlodziutka a juz dzieci ma co ja bym dala zeby wygladac te pare lat starzej" bo jak przyłazisz z dziećmi po piwo to co sie dziwisz ze ci nie chcą sprzedać? nietrzeźwym i wyglądającym na nietrzeźwych nie sprzedają alkoholu i przestań sie te,u dziwić w końcu a 26 lat to rzeczywiście bardzo młody wiek na dwójke dzieci, czasy sie zmieniły i w tym wieku to ludzie szaleją na imprezach i podróżują a nie niańczą dwójke dzieci, także powyższe fakty nie świadczą o tym ze wyglądasz młodziej

Gość cnnsdnc
Czarna Izabella, on pewnie myślał ze na takim stanowisku pracują same świeżaki a ludzie dawno po studiach sa już na konkretnych stanowiskach

Gość szoque!
mi kiedys jak mialam 36 kolega w pracy mowil, ze wygladam na 22 :D ale tu akurat to wiem, ze na pewno przesadzal dla radochy, albo po prostu sie nie zna (inna rasa). ale ja tez myslalam ze on ma niewiele ponad 20, podczas, gdy mial chyba 35. takze z tym wiekiem to moze byc czasem smiesznie, ale na pewno jak ktos pozostal tak samo mlodziezowy jak w wieku nasto- i 20-paro letnim, bedzie wygladal mlodziej niz osoby, ktore "wydoroslaly". bedzie nadal wyladal tak samo jak w mlodym wieku, tylko wiadomo - skora na twarzy juz nie ta sama ;)

Gość szoque!
mam na mysli cos takiego: jak babka ma taka sama sylwetke i styl ubierania w wieku 40, jak w wieku 20, to oprocz skory na twarzy sie nie postarzala i wszyscy beda jej dawac mniej :)

Gość cnnsdnc
sama jesteś zazdrość stara raszplo, idź mu possaj, w koncu siedzisz z nim w pokoju

wyglądasz na tyle na ile się czujesz;) pamiętajcie o tym

Gość a mnie to wszystko jedno
Jakoś szczególnie nie obchodzi mnie czy wyglądam na swoje trzydzieści parę czy mniej. Najważniejsze, że czuję się młodo i tyle. Mam taką profesję, że lepiej byłoby, gdybym wyglądała na starszą niż młodszą. Niestety, ale mam dziecinne rysy twarzy i wkurzam się, że nawet na starość będę wyglądać jakoś nieadekwatnie;) Nie podniecam się komplementami znajomych ani też facetów, którzy chcą się przypodobać mówiąc, że wyglądam młodziej. Przez wygląd nie jetem dla niektórych całkowicie przekonująca w swojej pracy - bo co może wiedzieć osoba, która niedawno studia skończyła i nie ma doświadczenia (tak często jestem odbierana). A ja mam ponad 30 lat i dwójkę dzieci. Zwłaszcza na to ostatnie wiele osób robi wielkie oczy. I wierzcie mi, wcale mnie nie podnieca, że uważąją mnie za młodszą, niż jestem. Ostatnio to nawet fryzurę zmieniłam i garderoby część, byle tylko dodać sobie lat.

Gość kiedyś coś
Gówno mnie obchodzi, na ile lat wyglądam. Grunt, że wyglądam dobrze :-P

Gość raflezja
"Gówno mnie obchodzi, na ile lat wyglądam. Grunt, że wyglądam dobrze " - o to, to, to! Idealna pointa! :D

Gość fffilpnaa
Ja mam 27 lat a wyglądam na 17 lat. A sądząc po reakcjach niektórych to może jeszcze młodziej

Gość rabarbarnakaruzeli
nie jest jakas wielka sztuka wygladac ladnie i mlodzienczo przed czterdziestka..Wtedy jest sie jeszcze ciagle bardzo mlodym, szkoda, ze dziewczyny postarzaja sie mocnym makijazem..Niezaleznie od wieku, kobieta bez makijazu zawsze wyglada mniej powaznie, wlasnie szczegolenie w dojrzalym wieku, kiedy zamarszczek jest juz troche wiecej, wszelkie pudry i podklady wydobywaja dojrzalosc

Gość stylish29
cala kafeteria- prawie kazda dziewczyna wyglada tu mlodziej- niesamowite;). mi tez zazwyczaj ludzie daja mniej niz mam zazwyczaj 3-5lat chociaz raczej mam typ urody ktory nie przypomina pucolowatej dziewczynki tzn jestem brunetka, dosc ciemna karnacja, wyrazne rysy twarzy. moim zdaniem to niekompetencja ludzi. ja zawsze poznam sie ile kto ma lat. zdarza mi sie pomylic rok, dwa ale raczej na nie korzysc.

Ja akurat na swój wiek nie wyglądam i nie jest to moje zdanie,tylko ludzi.Skoro otwierają oczy ze zdziwienia jak im mówię ile mam lat,to chyba nie jest to mój wymysł.No ale nie każdy ma dobre geny :classic_cool:

Gość moja perspektywa
no dokladnie, skoro ludzie autentycznie wykazuja zdziwienie i komentuja mlody wyglad gdy nikt ich o zdanie nie pyta (!!) tzn ze cos w tym jest -- a zwlaszcza jak zachwycaja sie inne KOBIETY w tym samym wieku -- dlatego im wierze, niczego sobie nie wmawiam. Biora mnie za siostre moich nastoletnich dzieci. Pytaja moich dzieci ile mam lat i dzieci mi potem powtarzaja te wszystkie komentarze, a ja sie ciesze ;-)

Gość Sprzedaj mi duszę
A czy nie uważacie właśnie dziwne, że akurat te mega młodo wyglądające kobiety wysiadują na kafeterii :P Te co wyglądają na swoje lata lub więcej, jak widać omijają kafe dalkiem łukiem

Gość moja perspektywa
Te mlodo wygladajace maja prace w domu lub na pol etatu i nie zyja w stresie ;-)

Gość moja perspektywa
a jak wiadomo, stres postarza najbardziej - + choroby i nieszczesliwe zycie

Gość gość
Ja zauwazylam ze naprawde ladne kobiety wiedza ze takie sa .A te niezbyt urodziwe kadza sobie nawzajem jak to mlodziej wygladaja.Mam takie sasiadki wszystkie wygladaja na 10 lat mniej i zeby nie dzieci nastoletnie to licealistki by byly .A prawda jest taka ze to maszkarony -bialy leb i kupa tluszczu