Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie ma tu żadnego cwaniaka

Prawiczkom zależy tylko na seksie

Polecane posty

Gość kamil jgora
być może część prawiczków ma osobowość masochistyczną - czyli myślenie typu i tak się nie uda. TEż tak miałem zanim zacząłem brać psychotropy

Gość Lars Ulrich
"Normalny facet nie przejmuje się tym że dostał kosza, szuka dalej no i w końcu znajduje swoją ukochaną i uprawia z nią seks w końcu, ale nie robi sobie nic z tego że jest prawiczkiem" x Poczytaj sobie to "inteligencie"

Gość kamil jgora
moim zdaniem seks z prostytutką też jest nienormalny.

Gość nie nie ma tu żadnego cwaniaka
Moim też

Gość kamil jgora
no ja się bardzo przejmowałem, bo dostałem 20 koszy w życiu i szukałem dziewczyny 9 lat. Na szczęście brałem psychotropy

Gość po kilku nickach i to
To w takim razie co w tym złego, że facet nie uprawiał seksu? Tak naskakujecie i wyzywacie takich mężczyzn. Jeśli znajdzie się odpowiednią osobę to można raz dwa wszystko nadrobić ale z Tą osobą a nie z kilkunastoma różnymi.

Gość mnie np wkurza
jak oni piszą jacy to oni dobrzy i wspaniali bez wad, i zwalają wszystko na byle kogo ale na siebie to w życiu bo to przecież chodzące ideały :D

"Co dalej masz w planach ?" 123 W planach mam wyjście na prostą 123 "Poczytaj sobie to "inteligencie"" 123 Doprawdy nie widze związku. Mało kto w obecnych czasach realnie spełnia wymogi stereotypowego mężczyzny. Większośc ani nie jest dobrze zbudowana, specjalnie zaradna itp. sa po prostu przeciętni, jedni bardziej na plus inni na minus, każdy skrywa jakąs słabostkę, Ty również. Są mężczyzni co mają np. serpentofobię czy nawet bardziej życiowe klaustrofobie i inne. Już nie są normalnymi mężczyznami, bo przeciez takowy powinien być odważny. Jednakże ja nie mając takiego problemu nie atakuję takich ludzi i nie wyśmiewam się z nich, co może wydać się dziwne ludziom Twojego pokroju, nie czuję zupełnie takiej potrzeby by kogoś wysmiewać. Ale jak juz pisałem, jezeli fakt że ktoś ma jakieś zahamowania pozwala Ci poczuc się bardziej kompletnym jako mężczyzna to proszę bardzo.

Gość kamil jgora
to w tym złego, że jest stereotyp rodem z filmów, że facet który nie uprawia seksu = morderca. Dlatego kobiety boją się prawiczków, no bo skoro nie uprawia seksu, więc pewnie ją zabije i zje.

Gość po kilku nickach i to
mnie np wkurza jak oni piszą jacy to oni dobrzy i wspaniali bez wad, i zwalają wszystko na byle kogo ale na siebie to w życiu bo to przecież chodzące ideały kobieto czytasz coś na publicznym forum gdzie nie trzeba mnieć stałych nicków i pokazywać swojej prawdziwej twarzy. Byle kto i byle co tu każdy może pisać i pod różnym nickiem.

Gość mnie np wkurza
No tak piszę tylko co mnie wkurza tutaj, o co ci chodzi ? W przeciwieńśtwie do niektórych tu wchodzę tu żeby się pośmiać a potem wracam do swojego normalnego świata, sam też to polecam

Gość Prawik z powolania
Ja to jakbym jakas dorwal to bym ja mlucil przez tydzien. a potem to juz z2 razy dziennie. Kocham seks a jestem prawiczkiem. Why? Chcialaby jakas prawiczka?

Gość rzadna nie chce prawiczka
bo każda chce ruchacza czy stałego klienta prostytutek

Oczywiście, ciekawe skąd ta "każda" wie o tym czy ktoś prawik czy nie :D Żałosne są te tłumaczenia

Gość Lars jesteś za mądry
na kafe :D

Gość pewnie że tak
inaczej co drugi temat by nie miał słowa "prawiczek" robią z tego takie halo jakby to obchodziło kogokolwiek

Gość coś w tym jest pomimo
to że wiele z tych tematów to prowo to i tak to odmieńcy ( jeśli mowią prawdę choć w małym % )

Gość cfdgdg
jak facet czeka na uczucie, miłość by kochać się z kobietą to dziwak jak facet puszcza się w dyskotece w kiblu, ma jednorazowe przygody, korzysta z usług prostytutki to jest dla kobiet super facetem

Gość fdsgsd
Kolejna niewyżyta co chce tylko ruchaczy

Gość popycham posty
bo stoją