Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Marzec 11, 2013 Hej, poszukuję tych perfum, bo ponoć pachną liliami, ale niestety na zadnym portalu aukcyjnym ich nie ma, dlatego też pytam czy moze któaś z Was ma je na zbyciu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2014 Kupię perfumy Avon Cynthia Rowley FLOWER! Bardzo tęsknię za tym zapachem. Proszę o odpowiedź w tym wątku, jeśli macie takie perfumy na sprzedaż. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2014 Ja mam zapasowe opakowanie, jeszcze ofoliowane. A ile jesteś gotowa za nie zapłacić, bo zapach naprawdę obłędny. Ale wiesz, że nie można ich już kupić na polskim rynku, bo zostały wycofane ze sprzedaży? Są tylko jakieś unikatowe zapasy u niektórych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2014 Jestem w stanie zapłacić 75zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach