Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna karolinaa.

JESTEM IDEALNA BO MAM..

Polecane posty

Gość idealna karolinaa.

ladna twarz.owalna duze niebieskie oczyska,pelne usta,ladna cere,dlugie lsniace naturalne wlosy jasny braz. idealna figure ladny jedrny biust rozm D . szczupla talie 65cm .ladny tylek jedrny 94cm. wzrost 168cm.waga 55kg .dlugie zgrabne nogi.jestem poprostu idealem.i mam faceta,ktory mnie kocha;D

Gość po uno masz prawo
takie afirmacje działają?

Gość idealna karolinaa.
i jestem młoda mam 20lat.

Gość Rozkrak
nie do konca bo masz rozszczelnionom szpare miedzy dwoma trzonowcami ;-) ale tak to w porzondku Karola startuj na tron Piotrka bedziesz piersza zaraz za Chanką eghegheg w ręku berło a w lewym kadzidło ... przodowniczka wypasu klasa Beeeeee.... sort PO śledni export na Mada Gaskar

ideał to 97/60/95 166/56 kg ciemne oczy włosy oprawa duże usta proste bielsze niż biel zęby włosy długie falowane szczupła łydka sexi udo zgrabna stopa 38 ierwszy palec większy od drugiego nie jestes ideałem bo masz niebieskie wsiowe gały

Gość idealna karolinaa.
rozkrak swir z ciebie hehehe.

Gość jahakj
Super :) za 20 lat juz nie bedziesz ideałem i zycze ci, żeby wtedy twoj facet cie nie zostawil dla mlodszej :)

Gość idealna karolinaa.
moje niebieskie oczy sa piekne. maja piekny ksztalt i sa wielkie. poprostu cudowne. a stopy mam rozm 37 wiec tez ideal.

Gość Misssfuutttuurrrrjee
Znowu ta oblesna KLEOPATRAEGIPT która ma zad jak szafa 5drzwiowa cellulit, krótkie giry, a do tego odejmuje sobie lat. ŻAL

Gość jahakj
Piszemy PO PROSTU, ideale :D

Gość idealna karolinaa.
hm no nie wiem patrzac na moja mame ktora ma 40lat to bede dalej idealem;D

Gość idealna karolinaa.
PO PROSTU JESTEM BOSKA

Gość dagmara-naturalna blondynka :)
Od kiedy to niskie do tego grube jest ladne? Przecież to o takich jak wy faceci sie napierniczają " nsikie zawieszenie" :o kobieta która jest 166cm karaknem do tego ma płetwy w rozmiarze 38 wyglada oblesnie :o Ja mam 173cm śliczne długie nogi biodra tez fajne bo 94cm, stopa 36.5 :) ale pocieszajcie się, każdemu wolno :D

Gość idealna karolinaa.
moj wzrost jest idealny 168!

Gość fanatyczka pięknych sukni
Duże błekitne lub szare oczy wygladaja fantastycznie z ciemnymi rzęsami!

takich kobiet jak kleopetra w stanach jest od zajebania tylko w polsce na ulicach same potwory:p

Gość fcefefe
kleopatra, jesli jstes podobna do mendez to fujjjj rzygam na cie

co prawda większosć poprawiała sobie to i owo ale lepsza laska z zrobionym nosem czy większymi piesiami niz naturalny płaski potwór z kinolem jak gargamel

tylko zazdrosna brzydula stwierdzi że eva jest brzydka to jedna z najpiękniejszych aktorek na świecie bez makijażu wygląda lepiej niż 95% w :)

smieszy mnie co pisze jakiś kaszalot po drugiej stronie:p jej facet mysloi o takich laskach jak ja gdy ja dyma bo inaczej wgle by nie skończył z takim potworem:p:p

Gość Przemyslaf21111
Dziewczynki czym Wy się tak podniecacie ? :p nie można być ideałem jeśli ma się pusto w głowie ;)

ide ulica i widze wykrzywione mordy z nienawiści otwarte paszcze jak lezby a potem pisze z takim wydziwiłem i mam beke:):p:p:) a najlepsze w sezonie jak ubiore kiecke ktora podkreśla me boskie kształty a ich faceci slinią sie na mój widok a one o malo się nie rozbeczą:p haha kiedyś bylo mi ich szkoda ale teraz mam na nie wyjebane:p dobrze tak zawistnym szmatom zlo do nich wraca ich faceci je zdradzaja i BARDZO DOBRZE:p

brzydkie paszcury to najgorsze nienawistne babsztyle nietrakcyjne i zakompleksione gotowe zabic z nienawisci bo jakas laska jest śliczna i zgrabna:o mam tylko ładne koleżanki bo paszczury sa chore z zazdrosci:P

Gość cvdxvdxrvcdre
no własnie jestes próżna jak paw, ideałem nie jesteś

były paszczury w rozmowach w toku opowiadały jak biły fajne laski bo one byly ladne a paszczurom zal dupe ściskał i był jakiś ponton który prawie zabił dziewczyne bo byla śliczna i miała fajnego chłopaka takie szmaty trzeba zamykać aż strach wyjsć na ulice kurwa:o