Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna karolinaa.

JESTEM IDEALNA BO MAM..

Polecane posty

Skarbie, ale ja sie ciebie nie pytalam kiedy stracilas dziewictwo. Rozumiem, ze czujesz potrzebe pisania o tym? No skoro tak... Kazdy ma swoje rozne rozrywki ;)

jesli jakies gówno które nie potrafi liczyc twierdzi ze musialam się ruchać w wieku 15 lat to i owszem sprostuje to:) to ze ty ruchałas się w wieku 13 lat z kolegami mamy nie świadczy ze wszyscy to robią!sa jeszcze porządne kobiety na tym świecie:)

Gość Jooolietka
Skoro tak to co to za potrzeby udowadniania tego, pisania o tym na kafe??? Po co? To swiadczy o jakichs kompleksach lub problemach... Tak czy siak to twoja sprawa twoja twarz I dupa wiec nie czaje ... Mnie np to nie obchodzi - mozesz byc I piekna I brzydka no mnie to nie wadzi, ja mam swoje szczescia I nie musze o tym podac na kafe :P

Gość Jooolietka
Ty z egiptu powiem tak: badz piekna i milcz :Pp

Gość asereche
przeciez jeśli kleopatra pisze prawde to siedzi i sie z was nabija sama mam zwale czytając wasze domniemania:p nawet nie wiecie jak śmieszna i załosne jestescie nie sposób sie nie zgodzic z tym co ona pisze bo pisze samą prawde

Gość Emil 19999
wychodzi na to ze w obecnych czasach najgorsze co kobieta moze zrobić to zdawac sobie sprawe z własnego wyglądu:o

"przeciez jeśli kleopatra pisze prawde to siedzi i sie z was nabija sama mam zwale czytając wasze domniemania nawet nie wiecie jak śmieszna i załosne jestescie" xx Ale kto powiedzial, ze np. ja pisze na serio? Lubie sobie czasem pogawedzic na luzne tematy z niewyksztalcona smarkula. Ta niunka jest perfekcyjna do takich rzeczy. Wiec... zabawa trwa ;)

a ja lubie pogawedzić i ponabijac sie z paszczurów:) a najlepsze jest to jak moja osoba denerwuje takie panie:)aztecka najbardziej mimo ze stara sie nie dac po sobie poznać wysyla debilne minki i probuje ośmieszyć nie da sie ukryć że żal jej dupe sciska:)

Gość Jooolietka
Kleopatro ciekawe masz rozrywki :D nie masz przyjaciol?? Hahaha azjatka nie lepsza - zabawiajcie sie dziewczyny Ciau :*

"a ja lubie pogawedzić i ponabijac sie z paszczurów" x Skad wiesz jak wygladam? Masz szklana kule przed monitorem? ;) xx xx "a najlepsze jest to jak moja osoba denerwuje takie panie" x Kochana, poki co najbardziej zdenerwowana osobka jestes ty ;) Ja jestem zupelnie wyluzowana. Radze rozluznic rozklapcioche ;) xx xx "aztecka najbardziej mimo ze stara sie nie dac po sobie poznać wysyla debilne minki i probuje ośmieszyć nie da sie ukryć że żal jej d**e sciska" x No popatrz. Nie odsc, ze smarkata, to jeszcze czytac nie potrafi. Zlotko, przeczytaj sobie moj nick poprawnie, przeliteruj (mozesz na glos, pozwalam) i wtedy napisz poprawnie. ;) I tak oczywiscie, sciska mi sie wszystko co mozesz sobie wyobrazic. Niech ci tam bedzie, nuinia :)

Gość mogeczyniemogee
idealna kobieta nie tylko ladnie wyglada ale rowniez potrafi sie zachowac i byc dogadac z kazdym oraz nie jest wyniosla i zakochana w sobie bo to co robi plynie z niej a nie z potrzeby akceptacji.

Gość bo wiem jak jest hahahaha
kleopatra to gruba dziewczyna z krótkimi kopytami, sama pisała tu o tym ze mąż oglada sie za innymi a jej kaze odchudzać. Więc zajebiście pustostanie że mężuś nalezy do tego 1% jak twierdzisz :classic_cool: a ten temat o orgazmie przeklejalas juz z tysiąc razy, wymyśl cos lepszego bo nuuuuudzisz.Co juz nie piszesz o fortunie z Senso w mielnie? co czujesz że sieć kłamstw sie zacisneła?!

Czyli wydalo sie ;) Rozumiem zatem, ze koniec zabawy i dziecko zostalo "nakryte"? Eee, to jak koniec zabawy to ide stad ;) Pa ;)

szmatko nogi to mam sexowne i idealne ja juz pisałam ze mam w dupie klamstwa szmat i poprosze link gdzie podobno pisalam ze maż kazał mi się odchudzać:)zanim cos z nienawiści i zazdrości wygryzmolisz wklej link bo wiadomo ze każda brzydka szmata moze rózne rzeczy napisac co podobno pisałam a tak wklej link szmato i pokaż że piszesz prawde:)

Gość jfutrngnhlhih
Każdy wie jak się rypłas pisząc na pomarańczowo pózniej się zalogowałaś, gdy sie wydało pisałaś na smietniku o usunięcie. Jestes gruba sfrustrowana a do tego mitomanka.

Gość Jurna Andzia.;p
Po co wchodzicie z nią w gadke?

nigdy nie wchodziłam na żadne śmietniki i nie pisałam z pomarańczy jesli już ktoś pisał to ktoś kto sie podszyl jakaś zazdrosna szmata jestem tak piekna sexowna i przesliczna że ludzie placza z zachwytu jak mnie widzą:) nie można zmienić kogos co ma wszystko idealne ad A do Z :) żal mi cie szmato:)

Gość Buahahaha
Nie znam akurat kleopatry, ale różne tu już mitomanki przerobiliśmy :) Zawsze miło popatrzeć, jak dziecko neo się sypnie :) A sypią się zawsze, prędzej, czy później :) Kleopatro, jesteś stracona. Na Kafe raz się wysypiesz i już będa pamiętać, także idź cwaniaczyć gdzie indziej raczej :)

Gość Ndid co
Jestes co najwyzej idealnie pusta!

Gość jfjfjfjgkgky
KLEOPATRA jaki masz cel w tym że robisz czarny pijar pewnej nadmorskiej dyskotece ?

Gość Buahahaha
A skoroś taka cudna, to czemu cię jeszcze nie widzimy w światowym modelingu na przykład? Czemu nie błyszczysz w świetle reflektorów na czerwonych dywanach tego świata, skoro jestes kobietą idealną? Tylko tkwisz w jakimś Mielnie zafajdanym w naszej przaśnej ojczyźnie? Piękność z pcimia dolnego, rajcująca wiejskich chłopaków ;) Oj, słabo, dziecinko, słabo :)

cwaniacza i podskakuja to tu brzydkie szmaty :)jak ty:) ja mam bajkowe zycie slicznej laseczki i wszystko co najlepsze a ty jestes nikogo nie obchodzącym śmieciem:)narka:)

Gość samanta ratarata
O tak, pamietam szczocha czy rhovanion mayor of L. wszystkie łączy jedno- im brzydsza tym za bardziej atrakcyjna sie tu uważała :o

a dlaczego mam byc w modelingu? jestem wyksztalcona prowadze własny biznes mam wspaniala rodzine i lubie święty spokoj:) jestem szczęsliwa nie pociaga mnie wielki swiat i to cale gówno:) ja na codzien mam dośc zainteresowania moja osobą:)

"jestem tak piekna sexowna i przesliczna że ludzie placza z zachwytu jak mnie widzą" xx O mamo, co ja czytam, co ja 'paczam'? :P Uwazam, ze powinnas to sobie zapisac na karteczce, powiesic nad lozkiem i codziennie przed snem czytac na glos. Ewentualnie wloz pod poduche, to moze Tooth Fairy w nocy przyjdzie i spelni zyczenia :)

Gość Ciesze sie że //
Nie jestem takim paskudztwem by udawać kogos kim nie jestem w sieci :)

Gość Buahahaha
Już uciekasz? Czyżby się dziewcze spłoszyło? :) A może ktos przypomni dokładnie temat pani kleopatry, że jest tłusta i mężulo ogląda się za innymi? Tak w celu lekcji poglądowej dla dzieci neo jak się kończy oszukiwanie w necie :)

Gość fjfjgmykyhj
Ona sie kiedyś potknie o własne gówno. Kobieto nie jestes żadnym współwłaścicielem. Nie obawiasz się że w końcu ktoś z zainteresowanych postanowi sie przyjrzeć kto takie bzdury wypisuje podszywajac się pod nich? Mój nastoletni brat ma wiecej rozumu niż ty.