Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna karolinaa.

JESTEM IDEALNA BO MAM..

Polecane posty

Gość czaderka 164/50kg jeeeah:D
Sreo Patro - nie rozumiem twej zlosci.. malo sie nie posrasz jaka ty jestes taka sraka a inne sa pojebane.. sama non stop wrzucasz ludziom.. a po co? Nawet jesli sa brzydsze to co ? Po co sie tak wywyzszasz? Przecie tu i tak kazdy ma cie w dupie....:)

Gość yuvrdufbiun
w mielnie to ja czesto tancze w clubie jako tancerka i one tam sa slawne lecz zadna z ich nie jest tak pierdolnieta wiec to napewno zadna z tego clubu wiec jestes chyba slawnym nurkiem smietnikowym

mając 20 lat miałaś już męża i narzeczonego?? oj dziewczynko...

Gość yuvrdufbiun
haha i cie brudasie nie chcial maz bo zmylas tapete i sie przestraszyl

Gość Rozkrak
zajonc telefon - odbierz :-) odsłu chuj powoli o tak tak a potem do słoiczka :-)) bedzie na zaś na jajka wielkanocne

a gdzie ja napisałam ze ja tancze na rurce:) nic mi o tym nie wiadomo ja nie chodze na dyskoteki jestem współwlaścicielka a zawsze jakis zazdrosny wydziwił może napisac bzdury

Gość fsfsdfsd
65cm to za duzo:O

tak to dziwne miec 2 partnerów w wieku prawie 24 lat?2 lata narzeczony i 4 lata mąż to duzo?szmatki?myśle że wasze wyniki sa lepsze 1 lat i 30-paru to jest dopiero szok!

musze leciec moje fanki:) mozecie mi teraz obrobic dupe i wzajemnie sie pocieszac ze na pewno jestem brzydka gruba i biedna:) nara......:)

Gość yuvrdufbiun
lecz sie na jebnieta dzido tam na rurze nikt nie tanczy a ktorego smietnika jestes wspolwlascicielka?

Gość Rozkrak
polewa ma to do siebie że reagują na nią jedynie ci z obnizonym libido zajonc a prowakcja idioty jest śmieszna jedynie dla nniego samego amen .... nadymasz się jak chanka przed stosunkiem z kontaktem a te wysyłane brygadę zorganizowanych wiejskich burków to robią ci przyjemność bo wiesz konflikt z wariatem bywa odskocznią od smutnego życia dla obu stron egheghehe

Gość dsdsd
''ide ulica i widze wykrzywione mordy z nienawiści otwarte paszcze jak lezby a potem pisze z takim wydziwiłem i mam beke a najlepsze w sezonie jak ubiore kiecke ktora podkreśla me boskie kształty a ich faceci slinią sie na mój widok a one o malo się nie rozbecząhaha kiedyś bylo mi ich szkoda ale teraz mam na nie wyj**ane '' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość yuvrdufbiun
zrozum glabie ze nikt ci nie zazdrosci tylko dlatego ze twierdzisz ze jestes idealem nikt cie nie zna wiec pogadaj sobie

Gość Rozkrak
weź synek leki :-) i nie obciązaj stóp bo nie potupiesz znowu wiater bedzie hulał ci po główce :-) a to szkodzi na YAD aczkę afty się robią na czole sdodkowym aghu aghu aghu

Gość rot rot rotka
zabawne jestescie prawda jest taka ze wasze pierdolenie i wmawianie sobie że piękne kobiety nie istnieją nic wam nie da piekne kobiety sa i zawsze będa a wy jestescie coraz bardziej zgorzkniale monroe to ja nie jestem i pogodziłam sie z tym nie nienawidze ładnych kobiet raczej im współczuje bo czytając wasze wpisy zazdrościc takim to nie można:o

Gość ja tez jestem piekna jak nicol
z pussy cat dolls i napewno lepsiejsza od cb

mam waska talie seksi dupeczke chude nuzie cycuszki jak pileczki i sliczna buzie i jestem czarnulka z wloskami do pasa i wogole bogini seksu lumpy

rotka masz racje nie wiem czego te kobiety oczekują ja wszędzie widze piekne kobiety i zdaje sibie sprawe z tego ze sa miliony ladniejsze odemnie i nie przejmuje sie tym wogóle glupie myślenie kobiet ze inne na pewno sa brzydkie sztuczne i cos musi być z nimi nie tak

Gość 09765sdfghj
hahhah taka nicol to byla w operacji stylówie hahaha taka z ciebie nicol jak z wałęsy:p

nie mozna miec sexi dupeczki przy chudych girach tyłek zaczyna się od 95 cm widac ze jakas debilka pisze dziecko wstydu oszczędz:o

z twarzy to basrdsziej kim kardashian a z ciala to nicoli jestem najpiekniejsza z was

no mozna nie masz to sie nie odzywaj mam szczuple nogi i odstajacy tylek i nie wmowisz ze nie bo ja wiem lepiej

Gość mam kłeszczyn
teraz to każdy śmieć ufarbuje sie na czarno i wypcha stanik A SKARPETA I UWAŻA SIĘ ZA PIĘKNOŚĆ:o

zajebiste tyłki to duże latynoskie a przy takich nie ma chudych gir :o gówno chyba masz odstajace:p ja też moge napisac że jestem brad pitt ale z twarzy to banderas:p

"tak to dziwne miec 2 partnerów w wieku prawie 24 lat?2 lata narzeczony i 4 lata mąż to duzo?szmatki?myśle że wasze wyniki sa lepsze 1 lat i 30-paru to jest dopiero szok!" xx Chyba sie niuni kalkulacje pomieszaly. ;) Wyrecze cie. Jestes jeszcze bardz mlodziutka. 24 lata, mialas juz meza przez 4 lata, czyli to daje nam 20 lat. Oczywiscie z tym mezem pewnie spotykalas sie przez jakis czas, zanim wyszlas za maz, dajmy na to, dwa lata (teoretycznie). To juz nam daje 18 latke. Do tego odjac 2 lata narzeczenstwa i wychodzi nam bardzo frywolna, niewinna 16 latka ze sporym bagazem "milosnym" ;) Wczesnie zaczelas, niunia :)

Gość Pytanie do ;ot
Lepsze male czy powykręcane silikony ? Moje pytanie kieruje do Ciebie bo wiem ,że wolisz sztuczne niż płaskie. A wiesz co to jest CAPSULA CONTRATURE ? Najczęstsze powikłanie po powiększeniu piersi , które pojawia sie w 80 % przypadków w ciągu pierwszych dwóch lat (pociąga za sobą deformacje i stwardnienie . Jest niezależne od lekarza bo to reakcja organizmu Tu masz link http://www.google.pl/search?q=capsular+contra cture&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4-Y8UenELcj14QT7yIC oCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=681 Czy takie cycki powykręcane na boki i twarde jak kamień są lepsze od małych ?

a poza tym cialo scherzinger dalekie jest od ideału ma ciało dziecka chudy tylek i giry i mimo ze ma sztuczne cycki to dalej sa małe to sylikonowy rozmiar B z twarzy przypomina tranzwestyte

Gość Jooolietka
Jezeli sie tak widzisz to gratuluje :)) osobiście kazdy moze sie uważać za pięknego ze ma ładna dupę itp co nie znaczy ze dla wszystkich sie takim jest, nie jestes obiektywna a jeśli juz piszesz ze jestes idealna to dodaj ze dla siebie ... :D hi hi i to nie złośliwość tylko czysty obiektywizm :))

tak se mów z narzeczonym zaczelam chodzić gdy miałam 17 lat dziewictwo straciłam po roku rok póżniej nie bylismy razem potem zaczełam sie spotykac z mężem od razu nie bylismy razem ale znam go całe zycie najpierw był moim przyjacielem a teraz meżem jeszcze jakies poytania?