Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka27

warto kupić taka kurteczkę

Polecane posty

Gość jolka27
opłaca się kupić i płacić z przesyłką ponad 30 zl?

kurteczke tansza mozesz kupic a takich bucikow i tak bym nie zalozyla..

ja bym nie wziela, poniewaz mi sie nie podoba, tzn napewno bym nie wziela tak jasnej kurtki dla dziecka które dobrze nie chodzi jeszcze, bedzie w kolko sie przewracac i siedziec tyłkiem w piachu heh wogole tak jasna kurtka zaraz bedzie upackana, przynajmniej na pewno przy moim dziecku by byla. zreszta mysle ze znalazłabys ładniejsze na allegro

Gość upuppppppppppppppppppppppppppp
up

Gość jolka27
chyba się nie dowiem. muszę kupic corce kurteczke, tylko sie zastanawiam, czy warto dawać za używaną tyle.

Gość xzcvb n
te buty sa poniszczone kurwa

za fajna uzywana warto, ale nie za taka, chociaz wydaje mi sie ze taka kwota to i tak nie duzo za kurtke

Gość jolka27
kurtka jak dla mnie fajna, raczej na plac zabaw to ciemniejsza wiem i ta się nie nadaje, ja potrzebuje wlasnie cos w tym stylu ogólnie jak gdzieś jedziemy.

Gość doska11111
Szczerze to nic specjalnego,za 30zl to wolałabym kupić coś innego.a te buty.Że też ludzie nie mają wstydu.nawet jako gratis bym nie dała;/

Gość upuppppppppppppppppppppppppppp
brzydka jak dla mnie

Gość hnugf
Kurtka byle jaka a buty do wyrzucenia. W sumie za tę cenę trudno spodziewać się czegoś ładnego.

Napisz sprzedającej, że buciki niech sobie zostawi, a kurtkę wyśle listem - ok 8zł, wtedy ja bym wzięła, mi się podoba

Gość jolka27
płaszczyk ładny, ale wydaje mi się zbyt cienki. Ja potrzebuję wiosennej kurteczki, takiej ciut grubszej, a to co wszystko przeglądam na tym allegro to dość cienkawe jest, nie chce tez kupować typowo puchowej przecież, taka przejściówkę po prostu.

Gość justynka_kiloska
kurtka fajna tylko białą moze być mało praktyczna. ale ja bym nie kupią ze względu na koszt wysyłki. jest mocno zawyżony.

Gość justynka_kiloska
z tymi butami to kobieta przegięła

Gość jolka27
no ten mi sie podoba, ten cukierkowy róż jest fajny

Gość mala_szklaneczka
masakra, masakra, masakra !!! jak nie wstyd takich butów wogole dawac??? szok!!! a z kurtka daj sobie spokoj, idz do jakiegos sklepu z uzywana odzieza i znajdziesz ładniejsze. a koszty przesyłki to juz przegięcie na maxa ;)

Gość klodinenn
z tymi butami to przesadzacie. Ja się im przyjrzałam to dla mnie są normalne, że czuby pozdzierane to każde dziecko zdziera czuby z butów, tym bardziej dziecko, ktore stawia pierwsze kroki. Co najwazniejsze zauwazylam, że w srodku wygladają dobrze i podeszwa nie jest jakaś zdezelowana (starta) Chcielibyście nowe ? to se kupcie nowe, może akurat kogoś nie stać i kupi takie, przeciez dziecko zaraz pozdziera czuby.

Gość allegrowicz 1111
z tymi kosztami to faktycznie przegięcie, ale ktos tam pisał 8 zł chyba, to lekka kpina. Za wysyłke sie placi, ale zapakować w coś tez trzeba, no chyba ż chcecie wy kupujący mieć wysyłane w workach, które prawie nic nie ważą, a potem pretensja. Koperta czy kartonik też kosztuje, do klartoniku taśma, tu troche tam troche i sie zbiera.

Gość allegrowicz 1111
i co innego firma i co innego osoba prywatna, bo firma kupuje opakowania hurtem, więc wychodzi taniej, a osoba prywatna niejednokrotnie dopłaca do opakowania i w rzeczywistości dopłaca do przesyłki.