Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacjowadama

START 20 kg w dół !

Polecane posty

Cześć dziewczyny, Jest tutaj strasznie dużo topików już założonych, które od czasu do czasu podczytuję, ale chciałabym mieć swój własny i zacząć od zera, bo na wszystkich już się dziewczyny znają i walczą jakiś czas , a ja dopiero zaczynam i tak pomyślałam, że każda która by chciała się dołączyć byłaby dla mnie podporą :) Mam 167 cm wzrostu, 94 kg , 22 lata Waga mnie dobija, nie chcę się tuczyć jeszcze bardziej, szczególnie że kiedyś miałam figurę taką że ho ho ho :) Mój plan to 1300 kcal i ćwiczenia , mam w domu skakankę i rowerek, póki co nie chcę chodzić na fitness żeby ludzi nie straszyć ;p

Gość wiosnowrocdonas
hej ja sie chetnie przylacze, jestem prawie dwa lata po porodzie a kg zostaly...takze chetnie bede sie z toba dzielic wzlotami jak i upadkami.jestem na diecie od grudnia i jakos sie trzymam ale brak mi wsparcia.w tym roku skoncze 22 lata wzrost 165cm waga 10.03 - 71,6kg waga startowa 12.12 - 80kg cel I - 65kg cel II - 60kg cel III - 53kg (mam nadzieje ze sie uda :p) cwicze co dwa dni skakanka, steper, brzuszki, gimnastyka, cwiczenia z Tiffany Rothe, spacery z dzieckiem, dieta MZ - 4 posilki dziennie

Gość lamaniana29
hej tez sie przylacze. mam 29 lat 170 cm wzrostu i 94 kg zywej wagi :) zaczelam dzisiaj diete 1200 kcal. cwicze od miesiaca na orbitreku no i brzuszki,motylek, twister..

Super że się chcecie do mnie przyłączyć :) Ja właśnie jestem po 20 minutach jeżdżenia na rowerku :) Zjadłam banan na śniadanie :) na 2gie śniadanie mam świeży ananas :)

Gość Kulka2828
Hejka Niedlugo skoncze 28 lat, mam 164 wzrostu a moja waga to 98 kg. Przyjmiecie mnie do swojego grona?

Gość lamaniana29
ja dzisiaj odpuszczam cwiczenia mam grype i ledwo zyje :/ ale diete chociaz trzymam.. pracujecie dziewczyny?

hej,ja też sie przyłączam:) zaczęłam z 74kg,teraz mam 72kg a dążę do 57kg, też mam 22lata, 2 lata po porodzie. Dieta mż i 5 razy w tygodniu ćwiczenia z Ewą Chodakowską.

Gość wiosnowrocdonas
no ja troszke wiecej jem... Sniadanie: kanapka z szynka i ogorkiem II sniadanie: ciemny chleb z serem obiad: gotowane mielone, troszke ryzu, biala kapusta kolacja: 2plastry ananasa z puszki, 2 paczuszki herbatnikow Beti (z biedronki) cwicze wieczorami, owijam sie folia spozywcza i pasem z jakiegos tam materialu neo cos tam, pod prysznicem peeling na brzuch,boczki,uda smaruje reka, potem rekawica sizalowa, po kapieli balsam lub oliwka. Chodze do szkoly zaocznie, od pon do pt pracuje i ciezko czasem znalezc czas na cwiczenia..jestem tu sama z dzieckiem, narzeczony wyjechal za granice do pracy to juz w ogole ciezko, ale jakos trzeba dac rade.ja sie nie zalamuje ! Chce mu zrobic niespodzianke wygladem jak wroci chociaz do mojej wymarzonej wagi jeszcze dluuuuga droga

Witam wszystkie dziewczyny, które chcą się dołączyć :) na prawdę cieszę się ogromnie bo w grupie raźniej :) Z doświadczenia wiem, że czasem zjeść więcej niż mniej, bo potem się człowiek rzuca na jedzenie, wiadomo że te 100 kcal nas nie zbawi, a czasem pomaga i może nas powstrzymać od rzucenia diety :) Na obiad zjem trochę makaronu z dużą ilością szpinaku :) Dzisiaj zjadłam banana i całego ananasa świeżego :) nie czuję głodu :) Za chwilę idę poskakać na skakance :) mam też hoola hoop z wypustkami, które masują tłuszczyk :)

Gość taka owaka
witam , jestem na diecie juz od 3 miesiecy i waga leci w dół. KONIECZNIE PIJCIE 2 LITRY WODY DZIENNIE ! ja pije z sokiem z cytryny. 5 posiłków dziennie , żadnych bananów ani owoców z puszki , makaronów

Ja uważam, ze powinno jeść się wszystkiego po trochę, żeby nagle po miesiącu nie dopadła nas wielka chęć np na banany i zamiast zjeść jeden to zjemy nagle 10. Jeśli dostarczamy organizmowi wszystkiego w małych ilościach , to nie odczuwa tego, że jesteśmy na diecie i nie świruje, potem są właśnie zastoje w odchudzaniu, albo efekt jojo.

Gość wiosnowrocdonas
tez mam hula hop ale nie bardzo mi na nim idzie :( pije tylko herbate zielona do 3l dziennie, robie w dwa razy w butelke 1,5l i jakos latwiej sie pije.jem wszystko ale w mniejszych ilosciach zeby potem nie bylo wielkiego jojo jak zjem cos czego w ogole nie jadlam, czasem zdarza sie nawet slodycze ale wiadomo batonik raz na dwa tyg albo rzadziej, zreszta pociag na slodkie mi przeszedl. Jestem zdania ze chudnac powoli ale ze skutkiem a nie jak nie ktorzy 10kg w miesiac a potem wszystko wraca. Za godzinke jem obiad, o 18 kolacja a potem cwiczenia

Też tak uważam , że lepiej wszystkiego po trochę i chudnąć powoli niż wyeliminować wszystko , schudnąć w miesiąc 10-15 kg a potem rzucić się nagle na jedzenie. Wiem, że byłoby mi ciężko zrezygnować całkowicie z chleba, dlatego mam w zamiarze jeść czasem ciemne pieczywo, tak samo jak zrobię obiad dla mojego męża to zjem razem z nim, ale małą porcję.

Gość obydocelu
hej startuję z wami. wpadnę pozniej to cos napiszę o sobie. pozdrawiam

Gość PistajowaDama
Hej laski:) dzisiaj zjadłam jeszcze 2 mace i serek Danio :) Łącznie 800 kcal, ale to pierwszy dzień tak mało żeby oczyścić żołądek z tego co napchałam wczoraj :D Kupiłam sobie też Wasa i dużo wody niegazowanej:) A Wy jak tam?

Gość wiosnowrocdonas
kolacja: 2 plastry ananasa, 4 herbatniczki z czego ananasy corcia mi zjadla. nasmarowalam sie oliwka owinelam folia i robilam pajacyki. jutro ide do pracy. plan taki: 9 - kanapka z serem badz chuda szynka 12 - jogurt naturalny, ananas, herbatniki 15 - obiadzio normalny 18 - jeszcze nie wiem co by zjesc..moze wafla ryzowego i oczywiscie cwiczonka, chyba ze spacerek dlugi