Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bom ciekawa

Dlaczego karmienie piersia jest tak istotne dla innych?

Polecane posty

Przymus? Przemoc? Kurna rzadko sie wypowiadam ale nie wytrzymałam już:) To sie uśmiałam:)

Gość ja karmilam 2 synow po
2.5 roku piersia teraz sa chlopy po 9 i 10 lat NIGDY nie chorowali nawet w szkole. Jeden to ani razu nie opuscil dnia w szkole:) wiec nie piszcie, ze karmienie piersia jest bez znaczenia. Autorko, jak ktos zaklada temat to automatycznie chce poznac opinie innych ludzi na temat :)

Ja karmilam piersia - poczytaj ile jest tematow matek, ktorych dzieci choruja po pojsciu do przedszkola. A dzieci byly karmione piersia. Tak naprawde to jest loteria.

Gość sfasfafsa
leniwe krowy! tak uslyszalam od znajomych.

ale jak sie karmi piersia to jest wieksza szansa na to, ze dziecko ebdzie chore.

mialo byc , ze nie bedzie chore :) sorki

Moze jakis artykul o tym? Kto sie na ten temat wypowiadal? A tak, uwazam, ze to wygoda. Dziecko nie wisi na piersiprzez pol dnia. Dasz butelke i jest najedzone. Poza tym mozna jakos zaplanowac dzien. Cos zrobic. A matki karmiace piersia maja ten problem, ze wszedzie musza zabierac ze soba dziecko, ktore jest wiecznie glodne.

a pewnie że wygoda, dziecko się najada i przesypia noce, dla mnie przemoc to terroryzowanie wielkim obwisłym sutkiem caly dzien i cala noc, byleby karmić cycem niczym innym nie wazne ze biedne dziecko nie moze dobrze sie wyspac wazne ze je jakies dziwne mleko pelne roznych dziwnych bakterii... W ogóle cale te karmienie cycem to dla mnie jest obrzydliwe przy calym szacunku dla mam karmiacych do pol roku max i przy braku szacunku dla zboczonych mam karmiacych dluzej. AVE!

spieprzaj galu anonimie, co nie umiesz sie podpisać, czy wywalanie cyca pozbawilo Cie resztek rozumu? O FEE CHYBA MLEKO CI SKISŁO W CYCU BO COŚ TU WALI GŁUPOTĄ!