Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafrr88gggg

DO DZIEWCZYN KTORE LUBIĄ NATURALNE KOSMETYKI BEZ CHEMII!!SA TU TAKIE????

Polecane posty

Gość kafrr88gggg

podzielcie sie dziewczynki ulubionymi kosmetykami ktore sa w miare naturalne i jestescie z nich zadowolone.. chodzi o kazdego rodzaju kosmetyki... korektory pod oczy szampony mydla no wszystko...poleccie cos

Część kosmetyków robię sobie sama w domu.Polecam również mydło naturalne z nanosrebrem dostępne w aptece za 5zł.Jest rewelacyjne do mycia twarzy(dodatkowo dla osób z problemami skórnymi)i ciała.Zastąpiłam tym mydłem również płyn do higieny intymnej,ponieważ to mydełko działa lepiej :).Jedynym minusem jest wysuszanie skóry,więc po umyciu na twarz krem a na ciało dobry balsam :)

Gość kafrr88gggg
a w jakiej aptece kupie takie mydelko

Gość gshshhh
olej kokosowy - na twarz, ciało i włosy, rewelacja!

Gość agataałata
Gaia Creams - odkryłam niedawno i jestem zakochana. do tego dobry ocet jabłkowy i nie poznaję swojej skóry.

Gość agataałata
poszukuję tylko dobrej pasty do żebów bez fluoru i paranenów - możecie coś polecic? podobno olej kokosowy jest dobry i kylitol ale nie wiem czy na dłuższą metę to się sprawdza

Gość do ciala uzywam czystej oliwy
w dobrym gatunku. myję sie na ogol bez mydla, sama woda+ szorstka gąbka. Jak obieram np ogórki , nacieram skorka rece i twarz, robie maseczki z droizdzy, truskawek.

Gość pinacolada asta maniana
ava - naturalne, rewelacyjne Polskie kosmetyki :)

oleje; kokosowy, arganowy, rycynowy i inne, działają super:) wszystkie kosmetyki alterry również (oleje, szampony ,odzywki do wlosow itp) a co do pasty to polecam z ziaji ;) moj brat ja uzywa od kilku lat bo mial cos ze szkliwem i ta sprawdziła sie najlepiej:)

Gość SERCE NIE SLUGA..
szukam korektora pod oczy na moje cienie!!!! nie moge znalezc, wiec klade podklad i czesc pod oczami jest wysuszona. Potrzebuje korektora!

Gość Smile:):)
olej arganowy, herbaciany. A do mycia polecam olejek migdałowy, ja go kupuję na takiej stronce e-naturalne. Jest tani, bo kosztuje koło 12 zł, ale co cery problematycznej, takiej jak np. moja (łzs, trądzik) jest super. Niee ma się po nim wysuszonej skóry. Kremy też próbuje z tej stronki i są ok, nie zapychają :).

nie znam dobrego korektora ale punktowo podklad vichy dermablend zakryje wszystko :)

Gość SERCE NIE SLUGA..
dzieki maua:)

Gość czasto sa nieskuteczne
co z tego ze produkty naturalne ,jak nie dzialaja nie sa skuteczne..

Gość agataałata
pasta ziajowa?! sprawdzę - dzięki!

Gość Franka231w
Polecam serie babor poznań. Mają do wyboru kosmetyki do pielęgnacji twarzy poznań oraz kosmetyki do makijażu http://www.babor-bb.pl/

Gość gość
zetknelam sie u kosmetyczki z seria Babor i stosowalam jakis krem ujedrniajacy do ciala, chyba termal spa i byl super- po niczym nie mialam tak aksamitnej skory. Wada jest tylko cena - 170 pln za 200 ml. Stosowalam tez krem do twarzy ale nie zauwazylam takich spektakularnych efektow. Moze sie ktos wypowie , kto stosowal te kosmetyki, bo malo jest o nich opinii np na wizazu