Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana;;;;

czy jest sens ladowac sie w taki zwiazek? - mamy doradzcie cos, bo zwariuje

Polecane posty

Gość zdezorientowana;;;;

dwa miesiace temu poznalam faceta - jest po prostu idealny dla mnie pod kazdym wzgledem, swietnie sie dogadujemy. problem polega na tym, ze on jest zonaty, ma dziecko, a jego zona jest w ciazy. syn ma 6 lat. ja sama jestem po rozwodzie i mam syna 7letniego, nasze dzieciaki na pewno by sie swietnie dogadaly. on twierdzi, ze nie kocha zony i chce od niej odejsc, ale chce poczekac az ona urodzi bo boi sie o dziecko... myslicie ze jest sens sie pakowac w takie cos? z jednej strony naprawde czuje, ze cos jest fajnego miedzy nami, ale z drugiej... czy warto? co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość -------ja_______
On nigdy nie zostawi zony a ty zawsze bedziesz kochanka. Dziwne nie kocha zony a drugie dziecko zrobil. Nie pakuj sie w to

Gość zdezorientowana;;;;
on mowi ze chcial od niej odejsc kiedy ona mu powiedziala ze jest w ciazy... ja wiem jak to jest byc na miejscu kobiety, ktora jest z kims kto jej nie kocha dlatego uwazam, ze dla niej najlepsze byloby gdyby sie rozstali

Gość kolorowa mama2222
jak mnie wkurwiaja takie kobiety Twojego pokroju! Wiesz że facet ma żonę i dziecko to po co się w to pchasz? Dla mnie to ostatnie dno! Rozbić rodzinę, po to żeby sobie zrobić dobrze. Na takie jak Ty to po prostu brak słów

Gość zdezorientowana;;;;
podnosze

Gość zdezorientowana;;;;
jak go poznalam to nie wiedzialam, ze ma zone i dziecko, dowiedzialam sie po tygodniu dopiero... poza tym ja nikomu rodziny nie rozbijam, moj maz tez odszedl ode mnie z inna kobieta.

Gość kolorowa mama2222
jak mnie wkurwiaja takie kobiety Twojego pokroju! Wiesz że facet ma żonę i dziecko to po co się w to pchasz? Dla mnie to ostatnie dno! Rozbić rodzinę, po to żeby sobie zrobić dobrze. Na takie jak Ty to po prostu brak słów

Gość a ja........
Nigdy nie zwiazalabym sie z żonatym facetem tym bardziej takim co ma juz jedno dziecko i drugie w drodze. Myślisz,ze jego żona sama.sobie je zrobiła? Moze ma ciążę zagrożona albo boi sie i maja mało sexu a facetowi sie chce i do tego potrzebuje kochanki. Pamiętaj ze facet zawsze powie kobiecie co ona chce usłyszeć aby tylko ja zdobyć.

Gość zdezorientowana;;;;
up

Gość hmm....hmm...
odpuść

Gość zdezorientowana;;;;
jesli chodzi o seks to przez te dwa miesiace dopiero raz spalismy ze soba to bylo kilka dni temu wiec na pewno nie chodzi mu o seks i jego zona nie ma zagrozonej ciazy... wiem ze wy przemawiacie glosem rozsadku i jako matki i zony bedziecie staly po stronie tamtej kobiety ale zrozumcie tez mnie...

Gość a ja........
No nie powiesz mi,ze w ciagu tygodnia taka wielka miłość między wami.

Gość kolorowa mama2222
a to że Twój mąż odszedł to ten mężczyzna tez powinien? Teraz już wiesz że jest zajęty i jest taka zasada że cudzych mężów się nie rusza. Dla mnie ta wasza znajomość nie ma przyszlosci

Tak, jak najbardziej. Wpierdalaj się w to egoistko, bo zasługujesz na takie ochłapy, jakie on ci zapewni, zasługujesz na bycie tą drugą i niczym wiecej :)

Gość zdezorientowana;;;;
up

Gość a ja........
Powiem Ci,ze powinnaś byla sie wycofać od razu jak sie dowiedziałaś o żonie u dzieciach.

Gość zdezorientowana;;;;
nie mowie, ze to ze moj maz odszedl znaczy ze on tez odejdzie tylko sprobujcie sie tez postawic w mojej sytuacji!

Gość a ja........
I nie podnos tak tego tematu co dwie sekundy bo nie znajdziesz tu nikogo kto by pochwalił Twoje zachowanie

Gość zdezorientowana;;;;
jak sie dowiedzialam o zonie i dzieciach to powiedzialam mu ze chyba to nie ma sensu ale niestety to bylo silniejsze ode mnie

Gość zdezorientowana;;;;
podnosze go bo kafe sie zacina!

Gość kolorowa mama2222
mówimy jako kobiety bo napewno żadna z nas nie chciałaby być ani na miejscu tel biednej żony ani Twoim jako tel drugiej, z doskoku

Gość a ja........
Sorry ale nie da sie zrozumieć kogos kto z premedytacją rozbija cudze małżeństwo. Jeśli myślisz,ze on zostawić żonę po porodzie to sie grubo mylisz.

Gość zostawcie dziewczyne
w spokoju, przeciez ma watpliwosci. To ten facet jest ostatnia szmata. Kiedy sie pustoglowce nauczycie, zeby oskarzac winnego, a nie jego kolejna ofiare? Autorko, daj sobie spokoj. Jezeli zdradza zone w momencie, gdy ona go najbardziej potrzebuje, to skur.wiel, ktory zdradzi i ciebie, i powtorzy sie historia z twojego malzenstwa. Nie wierz w bajki, ze nie wiedzial o dziecku i chcial od niej odejsc juz wczesniej. Jakby chcial odejsc, nie robilby dziecka, facet jak chce to umie sie zabezpieczyc. Chce cie wykorzystac i bedzie ci macil w glowie. powie, ze teraz dziecko jest male, ale jak troche podrosnie to on ich zostawi dla ciebie i tak bedzie przez lata. Stracisz najlepszy czas zycia na kur.we. Potem sie okaze, ze jednak ta zona nie taka zla, ze on za duzo ma do stracenia, ze lacza ich finanse itd, i bedziesz zawsze ta druga, zyjaca w ukryciu, zbierajaca ochlapy z panskiego stolu, nigdy nie uszanuje cie jako jedyna partnerke. Nie daj sie w to wmanewrowac, uciekaj poki mozesz. A jak nie wierzysz, poczytaj historie z tego forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5355617&start=0

Gość zdezorientowana;;;;
up

Gość -------ja_______
A pomysl sobie jak ty sie czulas kiedy twoj maz odchdzil do innej? Bolalo prawda? A teraz chcesz zgotowac pieklo tamtej kbiecie? Zabrac jej meza a dzieciom ojca? Kobieto ogarnij sie! Facet pisze bajki lepsze niz andersen a ty wszystko lykasz. Kopnij dziada w dupe albo predzej czy pozniej on kopnie ciebie. Pamietaj cudzego miesa sie nie rusza!

Sam cię facet kopnął w dupę, to powinnaś wiedzieć jak to jest i nie krzywdzić innej niewinnej niczemu kobiety i jej dzieci, pasożycie.

Gość a ja........
Na pewno silniejsze po tygodniu znajomości faktycznie nie da sie wycofać.....

Gość zdezorientowana;;;;
nawet jesli od niej nie odejdzie to przeciez niczego nie trace prawda? dlaczego mam sobie odmawiac przyjemnosci? boje sie tylko tego, ze sie za bardzo zaangazuje i zakocham

Gość no i co?
on nigdy żony niezostawi,ale jeśli potrzebny ci tylko jako maskotka do łóżka to czemu nnie ale przyszłości z nim sobie niewróż on cię też traktuje jak przygodę i ty go też tak traktuj.dzisiaj jesteś ty jeśli zrezygnujesz znajdzie inną to taki typ faceta