Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana;;;;

czy jest sens ladowac sie w taki zwiazek? - mamy doradzcie cos, bo zwariuje

Polecane posty

Gość zdezorientowana;;;;
wlasnie dlatego ze maz ode mnie odszedl to wiem jak to jest i na pewno nie chcialabym zeby zostal ze mna tylko przez wzglad na nasze dziecko... dlatego uwazam ze najlepiej dla tej kobiety bedzie jesli sie rozejda

Gość oshsdsgsksl;
Oj tak jest dla ciebie idelany... tak samo idealny jak dla swojej zony. Jak czytam takie historie to mi sie tylko jedno slowo cisnie na usta: KRETYNKA!

Gość zdezorientowana;;;;
no nie wiem moze dla zony tez jest idealny ale na pewno ona dla niego taka nie jest

Gość Eeerrr
Jesli facet traktuje Wasz "zwiazek", czy cokolwiek to jest powaznie, to powiedz mu, ze dopoki jego zona nie urodzi, to nie bedziesz sie z nim spotykac, bo to po prostu podle, zeby nie powiedziec gorzej. Po urodzeniu dziecka niech od razu sklada wniosek o rozwod i wtedy niech sie do Ciebie odezwie. Jesli traktuje Cie powaznie, to zrobi jak mowisz, a jesli nie, to przynajmniej zobaczysz na czym mu zalezy, czyli na Twoim tylku. Dziwie sie, ze pakujesz sie w cos takiego po tym, jak sama zostalas w taki upokarzajacy sposob potraktowana...

Gość olkjh
a jego zona wie ze sie spotykacie czy w domu udaje kochanego meza a za plecami ma ciebie to nie jest fajne jak ty to sobie wyobrazasz ty dziecko on dzieci jedno w drodze zostawi zone jak urodzi na pastwe losu i co zawsze bedzie mial z nia kontakt nawet jak bedzie z toba tak chcesz zyc? od domu do domu ?zeby on tak latał ...skad wiesz ze ciebie nie zostawi kiedys jak np tez bedziesz w ciazy ?1

Gość lkd;alk
kobieto jedyne co jest tutaj do zrozumienia to to, ze facet cie oklamuje ze nic go z zona nie laczy poniewaz chce cie roochac jasne?

Gość a ja........
Do zostawcie dziewczynę.... owszem facet świnia bo żona w ciąży a on za dupami lata ale autorka nie lepsza bo gdy sie dowiedziała po tygodniu znajomości,ze on żonaty i spodziewa sie dziecka to od razu powinna byla go pogonić a nie bajki pisać,ze to silniejsze było. Dupą ja.swedziala i tyle a teraz po dwóch miesiącach nabrała wątpliwość.

Gość Kobieta_37*
Nie będę cię oceniać, ale pomyśl... Do żony nic nie czuje? To skąd ta ciąża? Z kosmosu? Co dalej? Alimenty na żonę i dwoje dzieci? A z czasem przyjdą zapewne na świat wasze dzieci. Jak dla mnie to głupota pchać się w taki związek. Też kiedyś byłam rozwódką, ale nigdy bym się nie związała z żonatym. Wyszłam ponownie za mąż,ale za kawalera. Innej opcji nie brałam pod uwagę.Wolałabym żyć sama.

Gość oshsdsgsksl;
a przyszlo ci dop glowy kretynko, ze zona moze nie wiedziec ze on chce odejsc. Ba... on wcale nie musi chciec... Pewnie ci nawija makaron na uszy jaki to on biedny i zony nie kocha, a to dziecko to zona go wrobila itd. itp. Skad sie takie glupie kobiety biora jak ty to ja nie wiem... Tym tematem powinni sie antopolodzy zajac bo wy musicie miec cos z glowa, jakies zaburzenia pracy mozgu :/

Gość kolorowa mama2222
no pewnie, nie tracisz nic oprócz szacunku do siebie, ale przecież to nic takiego... ty chyba faktycznie liczysz że Cię pochwalimy i życzymy szczęścia na nowej drodze życia..

Przykro mi ale też nie rozumiem Twojego zachowania . Dowiedziałaś się po tygodniu i nie odwróciłaś się plecami tylko wlazłaś mu do łóżka ? Po tygodniu już byłaś w nim zakochana ? weeeź .

Gość darlingg
smutne jest to jacy faceci sa podli zona w cizy a on sie spotyka z inna i innej mydli oczy a w domu kochany tatus i maz nie wierze ze jest inaczej bo tak to by ja zostawil wczesniej a nie dzieck robil skoro im sie nie ukladało to dziwne ze sie kochali i dziecko wyszlo facet to zwykly frajer i nie zasługujesz na takiego bo nic z tego nie bedzie pamietaj ciebie tez tak potraktuje jak zone jak zauroczenie minie

Gość a ja........
A skąd wiesz jak jest między nimi naprawdę? jego żona taka zła? juz to widze. Faktycznie lepiej dla niej zostać samej z dwójką małych dzieci bo Ciebie dupsko swędzi. A kija se do tylka wsadź.

Gość zdezorientowana;;;;
jego zona nie wie ze on chce odejsc od niej

Gość Kobieta_37*
,,zdezorientowana;;;; no nie wiem moze dla zony tez jest idealny ale na pewno ona dla niego taka nie jest" A skąd o tym wiesz? Od niego? Widać,że nie znasz się na facetach. To co on ci mówi o żonie możesz sobie między bajki włożyć.

Gość zdezorientowana;;;;
ja nie twierdze ze jego zona jest zla... nigdzie tak nie napisalam skad mam to wiedziec skoro jej nie znam? on jej nie kocha po prostu i tyle

Gość chcesz z nim miec dzieci?
to przygotuj sie na to, ze w gdy bedziesz w ciazy, on zacznie sie puszczac. Ch.. go bedzie swedzial i musi spuscic z kija niezaleznie od tego, czy wlasnie zaczynasz rodzic czy masz zagrozona ciaze. Jak masz jakis instynkt samozachowawczy, nie wchodz w to gowno.

Gość zdezorientowana;;;;
a ty go znasz, ze wiesz ze on klamie? okej moze i klamie ale prawda na pewno kiedys wyjdzie na jaw, nie bedzie wiecznie klamal, a przeciez nie robie nikomu krzywdy spotykajac sie z nim

Gość oshsdsgsksl;
pewnie ze nie wie, bo on wcale odejsc nie chce... ta bajka tylko dla ciebie kochanie... gdyby ci powiedzial, ze zona wie to bys go gnebila pytaniami o rozwod, a tak ma wiecej czasu. Dawaj dupy, dawaj... w koncu dla niego to taniej niz prostytutka :)

Gość zdezorientowana;;;;
nie nie chce miec z nim dzieci, mam jedno swoje i to mi wystarczy, zreszta nie planuje z nim narazie zadnej przyszlosci

Gość jej na pewno nie kocha
ciebie tez nie. Jakby cie kochal, powiedzialby - teraz nie moge sie wiazac, daj mi czas az zona urodzi, rozejde sie z nia i wtedy do ciebie przyjde. Ale on cie chce do seksu tylko, a gada bzdury bo jakos musi cie zaciagnac do lozka. jakby ci powiedzial, ze szkoda mu kasy na prostytutki i woli miec frajerke za darmo, moglabys mu odmowic. Aha, zony nie kocha a dziecko jest z powietrza, bo pewnie z nia nie sypia od roku, prawda?

Gość zdezorientowana;;;;
tak jak napisalam spalismy ze soba tylko raz a znamy sie dwa miesiace wiec nie sadze zeby chodzilo mu tylko o seks

Gość oshsdsgsksl;
oczywiscie ze robisz krzywde.... przede wszystkim robisz krzywde sobie, swojemu synowi, a potem jego zonie i dzieciom. Chyba jestes absolutnie tepa skoro tego nie widzisz.

Gość zdezorientowana;;;;
nie wiem czy z nia sypia czy nie, nie wchodze w takie szczegoly

Gość no i co?
zobaczycie gościu pkocha sie z nia parę razy i już więcej go niezobaczy ona jest glupia ale ten koles to kawal szui ,w domu nalepszy tatuś i mąż a na boku jeszcze ze dwie laski,jak ona z nim zerwie znajdzie sobie inną,jest potrzebujacy a żona w ciąży to jej się niechce to koleś znalazł wyjście z sytuacji

Gość zdezorientowana;;;;
a mozesz mi wytlumaczyc w jaki sposob robi krzywde sobie albo swojemu synowi? bo nie rozumiem co on z tym ma wspolnego?

Gość zdezorientowana;;;;
ja nie uwazam ze to jest kawal szui to jest naprawde swietny facet

Gość oshsdsgsksl;
no nie, nie chodzi mu o seks ty po prostu lepiej gotujesz :) Przez takie glupie cipy jak ty bez poczucia wlasnej wartosci faceci robia co chca i jeszcze udaja tych biednych. Ja bym mu powiedziala zeby na dziwki spadal...

Gość myslisz, ze nie robisz nikomu
krzywdy spotykajac sie z nim? I tu sie mylisz. Najwieksza krzywde robisz sobie. Pozwalasz sie traktowac jak drugorzedny towar, jak darmowy burdel. Na razie jeszcze jest fajnie, bo zauroczenie nie pozwala ci zobaczyc, co cie czeka. Jezeli chcesz plakac i czekac na ochlapy milosci, idz w to. Jezeli uwazasz, ze nie zaslugujesz na nic lepszego, bierz tego pana i czekaj cale zycie, az sie okresli, placzac codziennie i nie widzac w niczym sensu.

Gość oshsdsgsksl;
ty robisz krzywde sobie... TY!!!! No ale widac ze to do pustej glowki nie dociera