Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nafretete

SIWIEC WYMIATA JEST PRZESLICZNA I SEXI

Polecane posty

Gość ????
pravictwo cos tobie raczej nie wychodzi bo nigdy dotąd nie dales linku ślicznej zgrabnej dziewczyny jestes spaczony przez fotoshop nigdy nie widziales na zywo nagiej kobiety nie widze sensu w twoich wypowiedziach idz sie trzepac

Gość o jajhebie!
widziałem siwiec na zywo rano w kawiarni z mężem bez tapety sliczna dziewczyna nie wiem po co sie tu produkujecie wasze słowa nie odbiora jej urody

Gość buahahabauahhauha
nie rozumiem dlaczego Ci ''fani natalci'' się tak upierają przy tym, że jeśli ktoś pisze nietsety smutną prawdę na temat Pani siwiec to oznacza tylko jedno - zazdrość. A czego jej zazdrościć?:P że pół Polski się z niej nabija a drugie pół nie zna? czy, że jarają się nią prawiczki bez większych ambicji ? albo, że jest postrzegana jedynie jako lala do ruchania:P? no czego? sztucznej ''urody'' ? :D mordy napuchniętej od botoksu i ust jak pontony?? buaha :P no sorrry, ale nie 🖐️ :D:D

Gość AUTORZE GDZIE JESTES KOCHANIE
mówimy o urodzie,nie o całości---tylko wygląd zewnętrzny. dla mnie jest super zgrabna i ładna

Gość AUTORZE GDZIE JESTES KOCHANIE
sliczna--bym powiedziała ile z was ma takie ciało jak ona? może 0,000005 %

codziennie na ulicy mijamy tysiące kobiet które poprawiły nasy usta uszy piersi sama jestes ohydna i pierdolisz farmazony a gdybys mogla to wszystko bys zoperowała hipokrytko zabiłabyś by tak wyglądać nie wiem na kogo chcesz wpłynąć bo wszystkim normalnym ludziom natalia sie podoba tylko takie szmaty ja wyzywaja i obrażają

Gość rthhrghrtg
http://i4.dobramama.pl/d1b36d65e4f55d302827f63e16d3518e/normal_natalia_siwiec_35.jpg buhahahaha ale beka ale ryj. skąd ona ma ten nos? to wygląda jak pisior czarownika:D:D umieram hehehehe a co do figury- nie ma specjalnej. niska jest, wymiary słabe cycki zezujące. ideał to 175 90-60-90 a jej sporooo brakuje. ot taka wsiuta z plebsu widać, ze ją debile zrobili

Gość 09765sdfghj
zazwyczaj tylko chore z zazdrosci osoby wylewaja pomyje na piekne kobiety a stoją za tym kompleksy

Gość rthhrghrtg
ma niestety wypisane na twarzy pochodzenie- wsiowa bida, alkohilizm, analfabetyzm. Niestety to jest smutne, mnie jest jej szkoda. sama nie jest winna, ze ją zrobił prymitywny pebs bez szkoły i jest genetycnie obciązona. biedna dziewczyna, pochodzenia nie wymaże. radzi sobie jak umie

Gość 09765sdfghj
rtrtrtyyy coś tam wklejasz by pokazac nam jak jest sliczna?:)

Gość rthhrghrtg
nie, są inne piękne i nikt psów nie wiesza. piękna to jet Candice Swaneopel, Rihanna ma ładną buźkę.. ale nie natalka

Gość buahahabauahhauha
Gość 09765sdfghj
skoro ze slicznej buzi czytasz takie bzdury to ciekawa jestem jak twoja morde jak klozet mozemy zinterpreterowac?

Gość rthhrghrtg
nie ośmieszaj się to chyba najgorsze dj natalii nie licząc tego sprzed operacji z torebusią DJOR z targu, to jest biedna laska . Wsiowa bida ale radzi sobie jak umie

Gość 09765sdfghj
akurat socha bullock kmaińska to brzydkie kobiety wsiowe mordy wklejasz ich foty przerobione wklej te na ktorych ida po ulicy i wyglądaja jak gówno:)

Gość rthhrghrtg
Alba jest piękna. taaak a natalia mogłaby poprawić nos, bo ma masakrę stulecia, jak syfilityk. Ja nie wiem jak ona to zrobiła, ze jej taka kichawa urosła. No i normalnie nie ma ust, dwie kreski tylko biedulka. Mogłaby zmiejszyć nos, tak z 2/3 obciąć, przestać aż tak pompowac argi, zmienić brwi bo ma jak odrysowane od szklanki i trochę .. niewykolnalne, szkoda- zwężyć głowę b ma za szeroka.

Gość rthhrghrtg
mnie jest jej szkoda i ja jej kibicuję bo wiem skąd ona się wywodzi. powinniście jej współczuć, bo to nie jej wina, ze się w gnoju urodziła i ją tacy zrobili. skąd miała ieć wzorce? nie wieszajcie psów na biednej diewczynie, każdy orze jak może

Gość tragedia z nimi
a ja jej nie nienawidzę, ale nie rozumiem zachwytów. fakt, jest ładna i seksowna. ale dajcie swoim kobietom kilkadziesiąt tysięcy, to tak samo jak ona poprawią sobie to i owo i też będą piękne, to po 1. po 2. pokazują ją w tv tylko dlatego, że jest seksowna... ależ mi osiągnięcie :/ a po 3. posłuchajcie rozmów z nią, przecież ona nie ma nic mądrego do powiedzenia, gada o seksie itp. ale nie umie wypowiedzieć się na żaden ambitniejszy temat :/ podsumowanie - seksowna laska, która w głowie ma pustostan. to ja wolę być przeciętną kobietą, ale taką, z którą jest o czym porozmawiać.

Gość buahahabauahhauha
''a kto ją dostrezega jako lale do ruchania? chyba zawistne szmaty bo ich mężowie marzą o niej'' mhm a powiedz mi o czym Ty byś z nią rozmawiał na codzień ??

Gość tak to widze
odpowiedzcie sobie na pytanie --czy sztuczne jest ładne -uroda naturalna jest ładna a nie dorabiana ,autentyk -pewna kobieta w Warszawie chciała zrobić niespodziankę męzowi i po 20 l małzenstwa z nim zoperowała sobie swuj garbaty nosek ,mąż jak wrócił z delegacji i ją zobaczył absolutnie nie był zachwycony i załozył rozwód który otrzymał dlatego drogie panie nie zawsze poprawienie defektu urody może wyjść na tzw zdrowie,i nie zawsze defekt urody musi być wadą !!!!!!!!

Gość tak to widze
a tak gwoli prawdy to myślę ze i na kafeterii znalazła by się nie jedna pani naturalnej slicznej urody przy której cześciowo wymienno zamienna botoxem i silikonem napchana S mogła by być tylko tłem dla tych PAŃ ..

ladna to ona moze i jest ale z tego co slyszalam oprocz fajnego cyca, twarzy i pupy nie ma sie czym chwalic

siwiec to glupia suka ktora sie wypromowala na swojej golej dupie i cyckach. i co ona teraz robi?? bryluje na salonach i dalej sie pokazuje. zero talentu, zero gustu, nic. jest slawna z urody i nic poza tym. ale mi sie i tak nie podoba. i wcale nie jestem zazdrosna. ma paskudne sztuczne wary i brwi

Gość madka kam
A widzieliscie jej rozstepy na piersiach? I ma takie obwisniete cycki i tak wielka przerwe miedzy nimi! Fuj masakra w zyciu bym takich nie chciala :-D ladne cycki to ma ta dziewczyna co byla w tancu z gwiazdami i w playboyu zapomnialam jak sie nazywa taka blondynka nizsza

Gość dix ae
Siwcowa - miss odbytu i sromu. i wszystko na ten temat.