Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piątek piąteczunio

MÓJ OBIADEK:)

Polecane posty

Gość Piątek piąteczunio
rybka. filet

Gość Piątek piąteczunio
a co jest nie tak z talerzem? nie kazdy musi miec super modne kwadratowe talerze

Gość robertosss
ale smaka dostałem

Gość Piątek piąteczunio
pytam co jest nie tak z talerzem ,bo nie wiem

Gość Piątek piąteczunio
jakie kulki, tam koło ryby kawałek panierki. a kupa to ty jesteś

Gość chyba facetem jestes
bo tyle ziemniakow to moj ojciec nie wcina :D

Gość Piątek piąteczunio
podszyw. zgłosiłam do usunięcia

Gość talerz rodem z prl
ale smacznego ;)

Gość Piątek piąteczunio
No przesadziłam, nie zjadłam tych ziemniaków wszytskich. Ale to i tak są 3 ziemniaki, tyle że przedzielone na połówki

Gość to nie mysl
nieapetycznie to wyglada szczerze mowiac. nie badz zla, ale prosisz o krytyke. Kartofle bym podala z koperkiem i nie takie rozgotowane, kapuste z marchewka i pietruszka lub pora zielona, lub liscie selera drobno posiatkowane. albo wogole surowke ze swiezej kapusty czerwonej. nudny wyglada ten twoj obiadek...

hej !Kochana! zbieramy ...ale kiedy uzbieramy??? ciezko...znaczy sie mozna by bylo spieniezyc dwa samochody plus camping i troszke dolozyc i juz by byl ..ale to nie takie proste bo zeby pojechac nad wode trzeba czyms dojechac ..no i te lodz motorowa tez trzeba czyms przywlec wiec nastepny wydatek -mini laweta...na razie marzymy ..........bardziej moj facet marzy .....ja marze o wykrywaczu metali---moze to dziwne ale chcialabym troszke po lasach pochodzic i pokopac ... teran zachodniopomorskiego to byle tereny niemieckie a te bardzo mnie interesuja... a co tam u Ciebie? u mnie w Szczecinie piekna pogoda -sliczne sloneczko tyle ze dosc zimno..a u Ciebie jaka temperaturka?

miauczydelko, pewnie uzbieracie :) - taka motorowka to fajna sprawa, moj facet tez o takim marzy, ale to jak narazie tylko marzenia :) wykrywacz metalu, hmm ciekawe :) moze bys znalazla jakies ukryte skarby :) moj dziadek kiedys znalzl niedopala - bombe z 2 giej wojny swiatowej - przywlokl ja do domu :D podobno byla w pywnicy, ale po jego smierci nikt tej bomby juz nie znalazl.. on stary czlowiek a niczego sie nie bal, kopal w bunkrach i znajdywal naprawde ciekawe rzeczy :) guziki, monety - ehh brakuje mi go :( Wracajac do pomogy, u mnie w koncu zaczyna slonce swiecic :) i robi sie calkiem przyjemnie, temperatura ok 16 stopni - w niedziele znowu bedzie padac.. niestety

Gość anturium .;[];
a ja mam na obiadek gulaszyk z kaszką, pycha :D

zamiast ziemniakow wolalabym drugi kawalek ryby. tylko szkoda ze smazona w bulce. a jaka to ryba?

Gość nie.zniese.juz.
Taa, idź się pochwal jeszcze na fejsbuku, naszej klasie i tłiterze. A tak poza tym to kto je obiad o 13?

to Portugalia to taki deszczowy kraj? nie wiedzialam ....ja na skarby sie nie nastawiam ...ot pokopac -moze jakies guziki,menazki,lyzki....

w tym roku bardzo duzo pada, ale to dobrze, zaniedlugo i tak przyjdzie pora sucha - bedzie goraco i pewnie znowu beda sie lasy palic.. w tamtym roku przez 4 miesiace ( te najcieplesze - czerwiec, lipiec sierpien, wrzesien ) nie spadla z nieba nawet kropla.. wszedzie tylko sie dymilo

piontek -to wg ciebie kobieta nie moze interesowac sie takimi rzeczami? czy powinna tylko kuchnia i cerowaniem skarpet? zalosne... fajnie masz Mara...a nie tesknisz?

Gość elallalalalalalalla
mama nadzieje ze to porcja dla faceta bo tyle ziemniakow hahahah

Gość taktaczek
fajny obiadek, tyle, ze jak dla mnie smak rybki tylko marnuje sie takim smazeniem w przypalonej na (tu zgaduje) jakims niezdrowym tluszczu bulce tartej, no ale jak widac niektorzy lubia ;) uwielbiam rybki, ale upieczone i pysznie przyprawione. pyry i kapustka - jak sie patrzy :)