Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rieber Foods Poland

Dlaczego dziewczyny patriotki z młodziezy wszechpolskiej,ONR/NOP są takie brzydk

Polecane posty

Gość Rieber Foods Poland

ogladalem jakis szmatławiec wydawany przez tzw narodowców ,fotki z marszu przeciwko manifie i te laski tam są wstrętne, wygladają gorzej niz Szczuka i feministki, takie wulgarne babochłopy :D kto mi to wytlumaczy? Skąd tyle paskud tam?

Gość dlaczegoSzczypiorJestZielony
Bill i Hilary Clinton podjeżdżają na stacje benzynową i Hilary mówi: Widzisz tego przystojniaka ... Jakbym za tamtego wyszła, to on byłby prezydentem.

bo brzydkie trzymają się ze środowiskiem w którym jest dużo facetów. Sekundują im, powtarzają ich teksty, są geresywne tak jak oni, więc sa przez nich akceptowane, nawet komplementowane i w końcu znajdą jakiegoś na męża albo przynajmniej się poocierają o testosteron :):):)

Brzydkie? Jesteś tępa. Nie wiem jak w NOP czy ONR, ale w MW dziewczyny są ładne. A ładna feministka? To brzmi mniej więcej jak Rosjanin-gentelmen albo czarny niedźwiedź polarny. Nonsens.

Gość MADEJOWE ŁOŻE
testosteron jest hormonem wytwarzanym we WŁASNYM a nie CUDZYM organiźmie więc albo go masz albo nie i albo CHCESZ okiełznac albo NIE CHCESZ róznica polega tylko na tym że nie jesteś bezradna jak ci jakić dupek z nadmiarem testosteronu uporczywie robi wbrew

Tępa nie jestem, wręcz przeciwnie, raczej ktoś kto miesza inteligencję z poczuciem estetyki jest tępy, przygłupawy i gada od rzeczy bo nie znajduje argumentów :D

A słowo testosteron zostało uzyte w PRZENOŚNI i oznacza obecność facetów, której te kobiety szukają deperacko do tego stopnia, że są gotowe zrezygnować ze swojej kobiecości i zachowywac oraz wypowiadać się jak nabuzowani mężczyźni przekładający tę tłumioną złość na idee polityczne i religijne. Zawsze jest szansa, że taka desperatka otoczona reakcyjniakami znajdzie w końcu jakiegoś amatora jak mu dobrze podbije bębenka.

Gość zasialem maciejkę
kimkolwiek jesteś - zasługujesz na miano desperatki :D zdecydowanie wiekszej niż te o których piszesz z powodów których nie jestes w stanie pojac ale dziewczę - głupota to nie powód do dumy, to porażka

proszę bardzo, wyłóż mi te powody. Ty nie masz nic do powiedzenia bo gdybyś miał to byś to napisał. Chyba że masz problemy z wysłowieniem się a do głowy ci przychodzi tylko to co przeczytałes w moim wpisie (powtarzasz moje słowa). Tak czy owak wzbudzasz litość.

Ja czesto myle Srode z Grodzka🖐️A jakie laski sa na prawicy to mozna zobaczyc na imprezach MW albo w klubach kibica na stadionach. Na paradach lewicy to czasamk nie wiadomo czy kobieta czy facet, a jak wyglada jak kobieta to czesto gej albo trans.

Gość zasialem maciejkę
twoja litośc to kolejny przejaw twojej desperacji :D w dniu w którym zrozumiesz róznice między pojęciem litość a pojęciem współczucie staniesz sie kobietą a nie jak dotychczas zdesperowanym cyborgiem w damskim opakowaniu

Gość jjjjjjjjjjjjh
Maciek B - jasne, ja myle Kaczynskiego z Tuskiem i Biedroniem :classic_cool:

hahaha, cyborgiem :D litość a desperacja, człowieku ty jesteś upośledzony, żal mi ciebie, ale dalsza rozmowa nie ma sensu :D

Gość jjjjjjjjjjjjh
poza tym co mają kluby kibica wspolnego z prawicą ? :D kibicami są tylko prawicowcy ?:D nie mowie o kibolach bo ci nie mają zadnych poglądow na gospodarke, sprawy spoleczne etc , takie barany do prowadzenia przez pasterza, jak zwierzątka :D

Teraz juz ich nie myle, bo Grodzka nosi okulary, a Sroda chyba nie. Poza tym maja inne fryzury🖐️

Gość a jacy silczni
sa prawicowcy z kafe tłuscioszek offerma pryszczaty Maciek B. czy Śmieszny Student kark BSA to przy nich rodzynek na okładkę pisma "Polscy Chłopcy".

Gość tępy reakcyjniak
Potwierdzam, są brzydkie, ale my je podnosimy na duchu bo są podprządkowane i nam przytakują tak jak powinny!

Gość oni chyba w ogóle
mają problemy z wyglądem, niezależnie od płci.

Tak, kluby kibica sa scisle, czesto nawet organizacyjnie zwiazane z prawica, a ich dzialalnosc daleko wykracza poza sama pilke nozna, a polega na zbieraniu mlodziezy do dzialalnosci patriotycznej, spolecznej i charytatywnej, roznych eventach patriotycznych czy fizycznej ochronie roznych eventow koscielnych. To zreszta powszechna wiedza:)

Gość doborowe to towarzystwo
prawicowe na babskim forum oni sie jakos po kryterium niskiego IQ dobrali?

Gość Przestańcie obrażać prawicę
oni nawet koło niej nie stali onaniści z internetu

Gość oni chyba w ogóle
na to wygląda :/

Gość tępy reakcyjniak
Kobieta ma trzymać mordę na kłódkę albo przytakiwać mężczyźnie, gotować, sprzątać i być katoliczką. Nie powinna za duzo myśleć, jak jest głupia to dobrze bo mi nie zagraża. Taka kobieta zawsze nam sie podoba, nawet jak wyglądem przypomina pasztetową w osłonce z jelita.

z tego samego powodu co radykalne feministki - skąd się ta frustracja brać musi.

Moorland, lepiej siedź w swojej Anglii, bo tam możesz błyszczeć na tle angielskich pasztetów. Dziewczyny z MW są ładne!

Czarny - dla ciebie szympans w pomadce byłby ładny taki zdesperowany jesteś :)

wow, studencik uczy się pisać riposty. Jak tam Oleńka czy ta druga w której się zakochałeś bo się do ciebie odezwała?