Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rieber Foods Poland

Dlaczego dziewczyny patriotki z młodziezy wszechpolskiej,ONR/NOP są takie brzydk

Polecane posty

Oleńkę niestety poddałem. Nie jestem Napoleonem - przegrałem pod Borodino, przegrałem pod Lipskiem, Waterloo już nie będzie. A w tej drugiej się nie zakochałem, bo na razie Oleńka mieszka w moim sercu. Zresztą jakbyś miała trochę honoru, głosowałabyś na Brytyjską Partię Narodową czy Brytyjską Partię Niepodległości, a pewnie głosujesz na Partię Pracę, bo socjalik chętnie za nieswój hajs rozdają.

Studencik - głosowałam na konserwatystów i popieram cięcia w benefitach :)

Maciek - prawda, przy ostatnich wyborach wydawali się najsensowniejszą partią.

Gość 2f5d1g51f1
przeciez partia //konserwatywna// i David Cameron to nie to samo co Kaczor i PISiory :D

Gość Blondas_Kraków
Moim zdaniem są ładne i w dodatku to czyste Aryjki czyli blondynki z niebieskimi lub szarymi oczami tak jak ja :)

Oczywiscie, ale mowie o obecnych realiach angielskich, a nie polskich. Zawsze lepiej prawica niz lewica.

Prawdziwą prawicą w Wielkiej Brytanii jest partia Farage'a (Partia Niepodległości Zjednoczonego Królestwa) i ewentualnie Brytyjska Partia Narodowa. Konserwatyści tylko udają takich, bo stosują się do politycznej poprawności narzuconą przez pedałów z Partii Pracy. Narodowcy i Niepodległościowcy za to bezkompromisową bronią interesów UK i mają w dupie Brukselę i imigrantów.

Gość tralalallala
Cameron naczelny obronca gejow i lesbijek brytyjskich :classic_cool: kiedy nasza prawica taka bedzie :classic_cool:

Czarny - UKindependence nie miało nic ciekawego ostatnim razem do zaoferowania (moim zdaniem oczywiście), a BNP to banda narwańców na których nikt poza neonazistami i dresami nie głosuje bo nie mają NIC do zaoferowania, więc się nie wymądrzaj :)

@M: chodzi mi o to, ze nie postuluja takich rzeczy, ze dziecko moze miec wiecej niz 2 rodzicow, albo ze dziecko dopiero jak dorosnie to wybiera sobie plec i tym podobne brednie;) @tralala: uwierz mi na slowo, ze niepredko:)

Maciek - to z tą płcią to dość naciągane pomysły, ale zmiana płci jest dostępna nawet dla dzieci w UK.

Gość tralalallala
wiecej niz 2 rodzicow to w Holandii, jest juz projekt ustawy

Farage przynajmniej broni brytyjskich interesów w Europarlamencie (nie startuje chyba w wyborach w UK) i obnaża głupoty palantów z Brukseli a BNP jeszcze broni honoru brytyjskich mężczyzn, którzy nie byli w stanie wpierdolić imigrantom jak były zamieszki w Londynie (dopiero chłopaki z Milwall pokazali klasę). I wybacz, ale Partia Konserwatywna nigdy nie powinna się nosić takiej nazwy, jak broni praw pedałów i pozwala im na adopcje dzieci.

studencik - sprawiasz, że czuję się tak kompetentnie mówiąc o polityce...

Nie wiem jak jest w Wielkiej Brytanii, ale nigdy nie zagłosowałbym na partię, które wspierają imigrantów i pozwalają na homośluby. Na szczęście Polskę uratowało prawe skrzydło PO, ale na jak długo?

Gość akinom;)
Czarny rycerz chyba jedyny tutaj co myśi

Ogólnie powinna być zasada, że jeśli ktoś przyjmuje obce obywatelstwo (na przykład niemieckie czy brytyjskie), powinien stracić obywatelstwo polskie bądź ewentualnie prawo głosu.

@trala: tak, ale ta zachodnia lewica maja ogolnie podobne postulaty. @M: nie pisze o chirurgicznej zmianie plci (co jest i tak fikcja, bo plec czlowieka jest zapisana w DNA), tylko o wyborze plci przez czlowieka, kiedy dorosnie, a do tego czasu jest kims bez plci;)

Maciek - z tą biologiczną zmianą nie masz do końca racji. Ludzie którzy chcą zmienić płeć bo czuja, że mają "złe ciało" mają zwykle mają hormonalne i neurologiczne zmiany pasujące do tej płci do której czują przynależność. Więc powiedzmy, że oni już rodzą się z podstawą do zmiany, to jest w ich DNA. Czarny - w sumie racja.

Czarny - jakbym się bardzo uparła to nie muszę nawet jechać do Londynu żeby na PO głosować. I tak, to jest głupie. I masz rację, jak ktoś chce płeć zmieniać to dlatego, że urodził się ze schorzeniem, a jedyne lekarstwo to właśnie zmiana płci.

A jak mówicie, że nacjonalistki są brzydkie, to zobaczcie sobie jakie laski są w węgierskim Jobbiku (węgierska partia polityczna powstała z połączenia węgierskich odpowiedników MW ONR NOP i innych).

Gość akinom;)
To ciekawe,że ja jestem w miare normalna i ładna i przebywam w takich miejscach,

Czarny - w każdej grupie są kobiety mniej lub bardziej atrakcyjne (faceci też) więc daj spokój...

W MW czy ONR byłoby więcej kobiet, tylko media robią z nich "faszystów", "neonazistów", "antysemitów" i "rasistów". Kobiety są podatne na tanią propagandę, faceci przyjmują z rezerwą wiadomości mediów.