Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ljkljl

jak wygląda zasłabnięcie, omdlenie?

Polecane posty

Gość ljkljl

czy jednym z objawów może być chwilowa utrata słuchu?> w lewym uchu nic nie słyszałam a prawe było przytłumione po minucie wszystko puściło

(?) podczas obiadu trochę zasłabłam... pierwszy raz coś takiego miałam. Ciśnienie krwi musiało być dość niskie i standardowo blada twarz, ale wystarczyło się szybko położyć i przeszło. 

Podczas wczorajszego spaceru popołudniu i dzisiaj po południu miałam zawroty głowy i zasłabnięcie w wyniku ogólnego zmęczenia i niewyspania. Musiałam przez chwilę oprzeć się o mur kamienicy i głęboko pooddychać świeżym powietrzem. Później jakoś samo przeszło i poszłam dalej. 

3 minuty temu, Hobbi(s)tka napisał:

Podczas wczorajszego spaceru popołudniu i dzisiaj po południu miałam zawroty głowy i zasłabnięcie w wyniku ogólnego zmęczenia i niewyspania. Musiałam przez chwilę oprzeć się o mur kamienicy i głęboko pooddychać świeżym powietrzem. Później jakoś samo przeszło i poszłam dalej. 

Jak dzień po dniu to organizm wysyła konkretne sygnały... może choć trochę zwolnij, odpocznij. 

4 minuty temu, marawstala napisał:

Jak dzień po dniu to organizm wysyła konkretne sygnały... może choć trochę zwolnij, odpocznij. 

Dzięki. 😅 "Siła wyższa" jak to mówią, czyli sytuacja z ostatnich dwóch tygodni na którą nie miałam wpływu... 😔 Ale jutro powinno wszystko wrócić do normy. 

Swoją drogą ja również jestem zmartwiona Twoim przypadkiem. Ciśnienie krwi czy może wahania cukru? To może być wszystko jak to mówią... 

16 minut temu, Hobbi(s)tka napisał:

Dzięki. 😅 "Siła wyższa" jak to mówią, czyli sytuacja z ostatnich dwóch tygodni na którą nie miałam wpływu... 😔 Ale jutro powinno wszystko wrócić do normy. 

Swoją drogą ja również jestem zmartwiona Twoim przypadkiem. Ciśnienie krwi czy może wahania cukru? To może być wszystko jak to mówią... 

Teraz będzie trochę czasu, żeby sobie poluzować. Może masz niedobory żelaza... 

Nie wiem, z glodu nie bo końcówka obiadu : ) dokładnie wszystko i nic. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować