Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black fanatic vs

jakie macie wykształcenie? Zawód?

Polecane posty

Gość eveileve
Filolog polski, pracuję jako asystentka zarządu.

Gość prawo, notariusz
Ja nie miałam znajomości i pracę mam. na aplikację się nie dostałam za pierwszym razem-brak znajomości,ale poszłam do pracy na umowę zlecenie do sądu. tam złapałam trochę kontaktów. dostałam się na aplikację. po aplikacji pracowałam w cywilnym 4 lata jako asesor-za 2500zł... potem dostałam od nominację sędziowską, a obecnie od roku jestem na swoim. Owszem minęło ładnych parę lat,ale nie żałuję. obecnie mam 41 lat i naprawdę godziwe zarobki. w zasadzie w miesiąc mam 3 sędziowskie pensje. jeśli nie minęło Ci 5 lat,to spróbuj skończyć studia-tym bardziej,że teraz zmieniły się zasady jeśli idzie o aplikację. jest łatwiej. powodzenia w każdym razie.

Gość arszenka*
skonczylam radiokomunikacje i teraz koncze transport.

Gość niedokończone prawo
dzięki, ale nie :) dobrze się czuję w marketingu a studia porzuciłam już 10lat temu a chyba nawet 11, mam dwoje dzieci i ciężko byłoby mi teraz się uczyć, inwestować mam inne priorytety

Gość technik ekonomista, obecnie
pracuję jako prostytutka.

Gość pytanieeee
do technika farmaceutycznego - ile mniej wiecej zarabiasz? jestem obecnie w ogolniaku i tez ie nad tym zastanawiam:) pomozesz?/

filolog od języków wschodnich;)pacowałam na uczelni, teraz bez pracy bo się wyprowadziłam na wieś za mężem. Wątpię żebym tutaj znalazła jakąkolwiek pracę, chcę zrobić podyplomówkę z polskiego, może pomoże.

Magister wychowania obronnego- pracuje od czasu do czasu na umowę zlecenie jako wykładowca w ośrodku doskonalenia zawodowego, zdarzają się tygodnie z jednym szkoleniem, zdarzają z kilkoma.

Gość prawo, notariusz
Czyli powodzenia w biznesie. marketing to nie jest łatwy kawałek chleba-widzę po mężu jak go to dosłownie niszczy. to dobra praca dla młodych ludzi,ale w pewnym wieku lepiej mieć spokojną pracę. mąż mógłby robić milion innych rzeczy ale w sumie lubi tą adrenalinę kiedy obserwuje te swoje wykresiki. mam nadzieję,że się nie wypali i Tobie życzę tego samego. zwłaszcza mając dwoje dzieci warto mieć wyciszającą pracę. widzę po swoim nastolatku jak się zachowuje czasami,a co dopiero dwoje takich?

Gość Wyzsze niepelne
W trakcie ;)

Gość natomiast ja
pedagog specjalny i ekonomista pracuję w zawodziea

Gość niedokończone prawo
ja mam dopiero kilkulatków, ale mam spokojną pracę, tyle że muszę dbać o zleceniodawców, bo nie mam etatu więc ma to swoje plusy i minusy :( z jednej strony mogę pracować w domu i kiedy chcę, z drugiej strony nie zawsze jest praca...

Gość akinom;)
Podstawowe,w czwartej klasie liceum pojechałam na urlop do UK i tak zaczełam pracować i wykształcenie olałam,bo musiałam się utrzymać.Obecnie znam dwajęzyki angielski i niemiecki ,jestem właścicielją swojej firmy hehe;) w Anglii i wstydze się swojwgo wykształcenia,ale w sumie bez mojego sptytu nawet z wyższym bym nic nie zdziałała.A takna marginesie do 3 klasy miałam czerwone paski,udzielam się społeczniei nie czuje sie tukiem takim co po wyższym robi w Polsceza 1.600 zł,żal jednak

Gość jestem po pedagogice
dorobiłam pokrewny fakultet, pracuje w por. psych-pedag+zajecia w domu z dziećmi

Gość ooooo jestem jaka jestem
jestem po LO matura rozszerzona z języków obcych niemiecki i angielski, ale nie poszłam na studia i jestem na chwilę obecną na utrzymaniu męża :p

Gość tytyu
poseł

Gość lauriii8717
Licencjat administracji - zatrudniona obecnie w firmie na stanowisku specjalisty ds. obsługi klienta, teraz jestem w ciąży i na L4, powrotu tam raczej nie mam z czego ogromnie się cieszę :D. Zastanawiam się nad jakimś małym biznesem, ale póki co to odległa sprawa ;).

Gość AvadaCadavra
technik hotelarz, od ponad 8 lat pracuję w bankowości, zaczęłam ekonomię, przerwałam bo szkolenia z pracy dały mi więcej i dają nadal niż papierek z magistra

Gość Elektronik - handlowiec
Policealne, elektronik, prowadzę własną firmę handlową