Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darecki 1985

Mokry kaszel od ponad miesiąca oraz ból w lewym dole biodrowym

Polecane posty

Gość Darecki 1985

Nie wiem co mi już naprawdę dolega. Zaczęło się od listopada gdy w lewy dole biodrowym mnie zaczęło pobolewać, dzisiaj ten ból się zwiększył występuje często rano i wieczorem. Raz lekko nad biodrem raz w narożniku biodrowym. Wraz z tym miałem ostre bóle odbytu, miałem rektoskopię robioną oraz USG odbytu i jedynie były ślady ranki i najprawdopodobniej to jest szczelina odbytu. Już różni lekarze twierdzi, że nie trzeba robić kolonoskopii inni, że trzeba zrobić aby zobaczyć dlaczego pobolewa mnie w tym dole biodrowym, bo to może być choroba Crohna, zapalenie uchyłków ale też jelito drażliwe. Ale od lutego problem zaczął się z kaszlem, najpierw drapało mnie w gardle a potem duszący kaszel. Najpierw lekarz stwierdziła, że to infekcja wirusowa, brałem antybiotyki ale kaszel tylko trochę przeszedł. Trochę dziwne, bo mieszkam ze swoją narzeczoną i się ode mnie nie zaraziła (gdyby to była infekcja to bym zarażał), zrobiono mi rentgen płuc ale tam wszystko w porządku. Cały czas mi rzęzi przy wydechu i muszę odkaszlnąć do tego dochodzi osłabienie. Krew miałem badaną w styczniu, też wszystko w porządku oprócz wyniku MONO%, który był lekko powyżej normy. Ktoś tak miał?

Gość Darecki 1985
Nie wiem czy dodałem ale od miesiąc przy prawej pasze pobolewa mnie. Mokry kaszel prawie zniknął, chyba ma to związek z moim refluksem a także złym odżywianiem się.