Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekawa co sądzicie

Co sądzicie

Polecane posty

Co sądzicie o facecie który jest zadbany, lekko umięśniony, miły,życzliwy,romantyczny,uśmiechnięty tylko że ma wytatuowane ręce (na jednej ręce tatuaż ma na ramieniu i przedramieniu natomiast na drugiej ma tzw rękaw) obie łydki oraz plecy. Przeszkadzałoby wam to u faceta?

Gość nie mam nicka
nie... wg mnie jest sexi

Mnie się tatuaże podobają, chociaż oczywiście zależy co ma wytatuowane :P

Tatuaże na jednej łydce i na tym rękawie sa w motywie samurajskim (maski itp) na przedramieniu ma dziewczynę (fikcyjną) na ramieniu ma smoka a na drugiej łydce ma szkielet z pistoletem ;p Podoba mi się jego charakter jest czuły romantyczny itp tylko te jego tatuaże

Niby nic oryginalnego, ale też nic złego. Mnie osobiście by nie przeszkadzało :)

Nie zainteresowałabym się. Nie mam nic przeciwko tatuażom ale wyłącznie w umiarze. Mężczyzna wytatuowany na rękach, łydkach kojarzy mi się z więzieniem. Poza tym nie ma praktycznie żadnych szans na karierę, no chyba, że założy własny biznes i sam sobie będzie szefem.

jeżeli podoba Ci się i naprawdę go lubisz, to nie zważaj na tatuaże :) uważam że to straszna tandeta ale sa rzeczy ważneijsze (to jaki jest :) )

Autorka pisze że facet ma wytatuowane całe ręce - łącznie z przedramionami. Wyobrażasz sobie taką osobę podczas kontaktów biznesowych? Bo ja nie za bardzo.

Gość mam krucyfiks na plecach
i obie rece wydziergane , zajebiscie mi sie podobaja.

:* - wyobrażam, bo znam/widuję dużo takich osób, ale ja nie mieszkam w Polsce więc może podejście też jest inne. U mnie urzędnik któremu wystaje tatuaż spod rękawa nie jest niczym niezwykłym.

Mi nie przeszkadzałoby, gdyby wszystko inne grało. Nie wiem nawet dlaczego miałoby przeszkadzac.

Moorland, mowisz o Niemczech? Bo jesli tak, to mam identyczne spostrzezenia :) Osobiscie nie lubie tatuazy jako takich (zwyczajnie mi sie nie podobaja), ale ich posiadanie tudziez brak nie ma u mnie wplywu na ocene drugiej osoby :)

Esh - nie, ja z UK :) Webster - kazałbyś się rozebrać na interview? Fiku - dlaczego? Nie każdy kto ma tatuaże musi być jakimś szalonym duchem.

Gość cale szczescie ze polska
to zascianek a reszta europy jest postepowa :)

To co innego. Za granicą ludzie mają inną mentalność. Tatuaże są powszechne. W Polsce nie. Mi zdobienia ciała się podobają, sama swego czasu chciałam sobie zrobić ale nie wiem czy zniosłabym ból ;) Poza tym tatuaże z wiekiem robią się coraz brzydsze. Trzeba liczyć się z tym, że 20 latek z tatuażem wygląda inaczej niż 50-latek. Szanuję takich ludzi, mogę się z nimi kolegować ale nad związkiem poważnie bym się zastanowiła.

:* - nasze ciało z wiekiem się zmienia, tego się nie ominie, ale tatuaże można zawsze "odświeżyć". :)

Gość wredniucha100
tatuaże na łydkach są żałosne, ale na przedramionach jak najbardziej

Gość nie mam nicka
Mężczyzna wytatuowany na rękach, łydkach kojarzy mi się z więzieniem. Poza tym nie ma praktycznie żadnych szans na karierę, no chyba, że założy własny biznes i sam sobie będzie szefem. ---- takie rzeczy tylko w Polandzie :D:D:D:D

Gość alone in the dark forest
a gdyby dziewczyna była wytatuowana jak osoba opisana przez autorkę??

Prawdopodobnie tak ;) Załóżmy hipotetyczną sytuację. Mężczyźnie nie wypala własny biznes, traci pracę, chce się gdzieś zatrudnić. W Polsce jeżeli ma widoczne tatuaże odeślą go z kwitkiem praktycznie wszędzie. Nie ma szans na pracę w banku, w urzędzie, wszędzie gdzie styka się z klientami. Będzie mógł liczyć na prace fizyczne. Mój tato ma własną kancelarię. Nigdy nie widziałam prawnika z tatuażem albo z tunelami w uszach.

Co do zawodu zajmuje to jest BHPowcem. Na codzień ma to ukryte pod koszulą i pod długimi spodniami

:* - to są chyba te różnice kulturowe właśnie...z tego co widzę to w Polsce wielu rzeczy "nie wolno" lub w najlepszym przypadku "nie wypada"

Moorland - dokładnie tak. Piszę z perspektywy życia w Polsce i wiem jacy są tutaj ludzie ;) Gdybym mieszkała w innym kraju raczej mi by to nie przeszkadzało.