Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monis06

wcześniak 650g

Polecane posty

Witam moja przyjaciółka urodziła dzisiaj chłopca malutki ma 650g tak się martwię o nią i dzidziusia :( niestety nie mogę być przy niej mieszkam zagranicą pojadę jak szybko się da wie ktoś może czy są duże szanse że igorek będzie zdrowy? Lekarze mówią że stan jest dobry ale nigdy nic nie wiadomo cały czas o tym myślę nie wiem jak to jest z tak malutkimi dziecmi :(

Gość Ja tyle ważyłam i jestem
zdrowa, a było to 34 lata temu

Gość w którym tygodniu
ciaży urodziła? to ważne.Jesli płuca są wykształocne bedzie dobrze

Gość Jego płuca napewno nie są
wykształcone bez przesady- napewno nie urodziła w 7 czy 8 miesiącu tylko około 24 tygodnia.

Monis to loteria niestety. jeżeli lekarze mówią, ze stan jest dobry, to spore szanse są raczej, ale różnie bywa... Obiecuję modlitwę za tą kruszynkę i trzymam kciuki, żeby wyrosło na wielkiego i silnego faceta :)

to był 25 tydzień :( no lekarz mówi że nigdy nic nie wiadomo a ja się zastanawiam czy są duże szanse że bedzie dobrze:( nawet nie jestem w stanie zrozumiec co ona czuje ja mam 2 zdrowych chłopaków ale tak się martwie ze sobie miejsca znaleźć nie mogę :(

Znam z bociana kobietke ktora urodzila blizniaczki z 450g i dziewczynki przezyly i co najwspanialsze-rosna zdrowo. W De byla historia chlopczyka urodzonego z Bodajze 275g i przezyl. Wiele zalezy jak silny jest wczesniak i wiele rowniez od szpitala i lekarzy. Zycze zdrowia maluszkowi.