Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia idiotka

Posiniaczona przez hula-hop

Polecane posty

Gość gupia idiotka

Ale wstyd na starosc zachcialo mi sie hula hop:( przeczytalam ze ma dobry wplyw na talie wiec zamowilam na allegro o wczoraj mi przyszlo. Pokrecilam moze z 10minut i jakos skora mnie zaczela swedziec ale nie zwracalam uwagi i poszlam do pracy. Dzisiaj wzielam to hula hop i chcialam troche pokrecic ale nie moglam bo mnie bardzo boczku bolaly wiec podnioslam bluzke a tak na okolo tali mam czarne siniaki az z krwia. kurde myslicie ze to mi samo zejdzie czy lepiej do lekarza jechac. Nie boli mnie ale wyglada to paskudnie i czuje tam takie guziki

Gość Masz hula hop z tymi
kulkami masującymi? Sama też kiedyś kręciłam tym przez kilka miesięcy. Wiem jak wyglądają te siniaki a właściwie to krwiaki się pod skórą nawet robią... Ja z tym do lekarza nie szłam, kręciłam nadal, wytrzymywałam ból chociaż 3/4 mojego brzucha było sine. Samo zeszło.

Tez tak miałam, samo zejdzie. Pewnie masz z kulkami masujacymi. Na przyszłość obwiazuj sie czymś w tali.

Gość ja tez nie krajowa
oo a ja mialam nawet guzy podskorne,samo zeszlo. k

Gość glupia idiotak
Tak ,mam z kulkami masujacymi. Ale jak mi zejdzie to je pourywam. A takie mialobyc dobre;(

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zejdzie, ale kup lezejsze hula hop i bez kulek masujacych, z ktorym zapewne jest obecne, sadzac po siniakach.

Gość ja tez nie krajowa
krec przez cos grubszego na poczatku,bandaz elastyczny albo cos takiego. Ja juz nie mam siniakow,tylko napoczatku mialam,potem zrobilamsobie pol roku przerwy i dalej krecilam.Juz siniakow nie bylo. Dlaczego nazywasz sie idiotka?siniaki przy hula hopie to normalna sprawa.

Gość glupia idiotak
A wam kobitki krecenie przynioslo jakies efekty? Jestem raczej szczupla ale mam mega boczki.

Przyniosło bardzo dobre efekty :) tzn w 4 miesiące po porodzie miałam brzuch płaski i talię prawie tak samo ładna jak przed ciążą :) ale nie mogę wiedzieć na pewno czy to od hula hop bo nie wiem co by było gdybym nie kręciła...poza tym robiłam jeszcze różne inne ćwiczenia na brzuch