Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama..........

czy to jest koniec mojego małżeństwa...?

Polecane posty

Kiedy urodziło się dziecko, płakało po nocach, kolki, 3 godziny snu... naprawdę nie miałam sił, ochoty, byłam wyczerpana, zmęczona... budujemy się, on pracował po 10 godzin dziennie... oddaliliśmy się od siebie. W weekendy tylko on zajmował się małą a ja miałam czas dla siebie - to fakt. Wiele razy chciał się ze mną kochać a ja mówiłam, że nie nie dziś, że jestem zmęczona, że jutro... w końcu sam odpuścił. Zrozumiałam to w weekend kiedy go nie było, pojechał do rodziców bo jego mama jest w szpitalu. Wrócił dziś rano, zrobiłam śniadanie... mała usnęła, ja zaczęłam... A on zacytował mnie "zostaw mnie, nie dziś." I poszedł oglądać tv... Potem dziecko. Usnął o 18, położyłam mu rękę na podbrzuszu i delikatnie go dotykałam, udawał że śpi. Na pewno udawał. Straciłam go....?

Gość ma kogoś
a ty dalej zajmjujn się dzieckiem :)

Gość nie myśl żle
uraziłaś jego ego ,przejdzie mu,nie przejmuj się ma teraz chora mamę,a wiesz synowie za mamą to w ogień jest zmęczony,daj mu wypocząć....

Gość a może to tylkooo
urażona duma?

Gość rtyy
Nie. Ale poważnie uszkodziłaś swoje małżeństwo. Teraz musisz je odbudować. Powodzenia!

Gość o jaaaa
badz w dobrym humorze,ladnie sie ubierz i poczekaj az sam zacznie sie łasić:_)

Gość nie myśl żle
powiedział ci ,nie dziś,,,a nie -nigdy mnie nie dotykaj, bądz miła,grzeczna i opiekuj sie dzieckiem budujecie się ,więc to tez głowa zawalona od myslenia

Gość tez tak mysle ( jak nie mysl
zle)

Ona je "poważnie uszkodziła"????? Jak się decydował na dziecko, to powinien być świadom konsekwencji!! Wiadomo, wszystko zwalić na kobietę, wymagać, a jak tylko pojawi się problem, to jaśnie pan spierdala- tak postępują podróbki mężczyzn, a nie mężczyźni.

a może on kogoś ma... Zawsze miał duże powodzenie u kobiet...

a cxo jeśli on kogoś ma :(

Gość a ja tez mloda i mama
Spokojnie. Mąż chce Ci zrobic na złość i pokazac jak to jest jak sie odmawia. Rozumiem Cie bo sama od niedawna jestem mama i np. W tygodniu tez nie mam siły a i mój o to nie zabiega...My mielismy abstynencje cała ciaze bo ja mialam ciagle infekcje, skrócona szyjke, wiec seks nie byl wskazany. Moze spróbuj męza kokietowac, jak polozysz dziecko spac przebierz sie w cos seksownego i pokuś ;) Po wszystkim jak bedzie rozluzniony to wytlumacz mu, ze potrzebowalas troche czasu, ze nie jest Ci łatwo, ze chcesz znow czuc sie kobieta nie tylko matka. Powinien to zrozumiec.