Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej kobitki jestem w 15 tygodniu ciązy i wogóle nie tyje ani nie rosnie mi brzuszek zacząć sie martwić to moja Pierwsza ciąża A wizyte mam 26.03 dopiero :) Jak to było u was Albo jest ?

Spokojnie, dopiero zacznie rosnąć :) u mnie w 15 tyg a nawet kilka tyg pozniej jeszcze ledwo co było widać. Zacznie Ci rosnąć tak maksymalnie w 6-7 miesiącu baaardzo :)

Kurcze Juz z męzem sie nie mozemy doczekac brzuchola chociaz wiem że potem mi bedzie przez niego bardzo cięzko ... A teraz jesteś w którym tygodniu ?

Ja jestem w 12 tygodniu pierwszej ciąży i mi wyszedł już to sie martwie że za szybko:D ginekolog powiedział że taki mój urok:) jestem normalna, zgrabna raczej przytyłam 2 kg i to chyba raczej woda bo mało siusiu robie:)

A jak to było u was z siarą ? Ja jej dalej nie mam mam tylko coś takiego białego gestego w sytkach w srodku czy to normalne czy coś jest nie tak

Czarna to z siarą to całkowicie normalne. Niektórym kobietom siara wycieka z piersi już w połowie ciąży, niektórym w III trymestrze, niektórym w ciąży wcale nic nie cieknie a i tak mają pokarm później. Co do brzuszka - uwierz jak już zacznie rosnąć to w mega tempie! :D Miałam tak jak Ty, długoooo figura jak przed ciążą, do 6 msc ludzie nie wierzyli że jestem w ciąży, wyglądałam bardziej jakbym się przeżarła :D a teraz w 36tc taki brzuszek że ciężko wstać. jeszcze troche i będziecie się cieszyć brzucholkiem :)

Ale własnie to białe wcale mi nie wycieka . No mam nadzieje Bo nie dosc że mam mały biust to i ani cyc nie rośnie ani brzuch no trzeba poczekać Chciała bym wrzucic zdjecie tutaj ale nie wiem jak :) Ale jak wy umiecie wrzucajcie usg albo Zdjecie waszego Brzuszka

Gość Ja do 15 tygodnia
również nic nie przytyłam. Brzuch zaczął rosnąć po 20 tygodniu. Siara również mi nie wypływa (narazie) a dzisiaj kończę 30 tc.

Gość Izabelka......... ...:)
ja jestem w 18 t.c. a brzuch odstaje juz dosyc mimo, ze przytyłam tylko 2,5 kg. Moja koleżanka, która jest bardzo szczupła była zupełnie płaska aż do 6 m.c.

Gość wrzuc zdjęcie na
voila.pl i tam masz dodaj zdj. a pózniej kopieujesz link i wstawiasz