Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda roku

on ma żonę

Polecane posty

Gość cudne te majty
pewnnie uzywane po zonie

Gość 09765sdfghj
raczej cie nie wybrąl tylko widzi ze łatwa szmata spuści sie na ryj lub ci nasra z daleka widać takie scierwa zdesperowane a potem kopnie cie w dupe i poleci do żony moze jeszcze go syfem poczęstujesz albo naodwrót i skąd wiesz jak to u nich wygląda tacy gnoje zawsze głupoty gadaja i sie żala a potem widzisz goląbeczki za rączki chodza nie jestes wyjątkowa tylko sie napatoczylas jestes łatwa i chętna :o

Spadajcie podszywy. Ja go pragnę. Chcę mieć z nim pierwszy raz analnie. Jak zadbać o czystość odbytu?

Gość bezmozgiejeti
a skad on jest?

Gość cudne te majty
lewatywe se zrób

Gość co za kretynkaa
jak ma go zadowalac skoro jest jakies 1000km od was? wtf>? glupia jestes czy udajesz?

Seksić mu się chce, jak chcesz być kochanką to go bierz. Na więcej bym nie liczyła. Poza tym nie rób drugiemu co tobie nie miłe ;)

Gość gwiazda roku.
spadaj podszywie seksu jeszcze nie było:)

co za chamstwo same podszywy bzdury brudne majtki z upławami normalnie osrane mi tu pokazują a ja wam się zwierzyłam a żona o 30kg cięższa ma nadwagę gruba baba i nie umie go zadowolić kaszalot jeden a on jest so sexy...

Gość gwiazda roku.
no tak z tymze zona ma 120 kg to wychodzi że ja 90:( myslicie ze poleci na taki spadek wagi??

Gość Bolek Zdun
jedno jest pewne, mieszkając razem będzie Wam łatwiej żyć a od przytulania i bzykania nie uciekniecie

Gość podszywa sie za mnie
czarna gwiadzo roku...to nie ładnie tak sie podszywać... mogłas\eś sobie wymyslic własny nick a nie kraśc cudzy.

oj widze ze ktos chce sie zemścic na mnie... min podczerniając MÓJ nick..... wstyd... ja tu sie chce wypowiedzieć, a tu jakis idiota robi ze mnie głupią.... ale to przecież nie tylko ja jestem winna... on też tego chce.... przecież widzę jak okłamuje żona , byleby ukraść nam para chwil

Od paru lat pracuję za granicą i regularnie co 6-8 tyg latam do PL. Już nie raz widzialam sytuację, że na jednym lotnisko było czułe pożegnanie z jedna kobietą, a na drugim jeszcze czulsze przywitanie z drugą. Często w obu przypadkach towarzyszyły dzieci. Przykry to widok, a pewnie jeszcze przykrzej żyć w takim zakłamaniu.

Gość brunet 94
daj se zalozyc te majtochy potem nastaw dupe podyma cie pare razy i wroci do zony

a to nie błedy ort ... tylko że ja juz mieszkam dosyc długo za granicą...

te głupie żarty nie są fajne... ja chce wiedzieć że on tylko mnie kocha.... niby nie mówi , bo on taki skryty,,, ale widzę i słyszę jak traktuje żone... w razie czego nie chciałabym byc w jej sytuacji.....

taaa no właśnie jak go zmusić aby wybrał??? Nie chcę żeby cierpiały 2 kobiety i kilkoro dzieci... ja jestem , ładniejsza... szczuplejsza.... nie wiem którą wybierze ... sama nie wiem jak postąpić, kiedy widzę jak ja okłamuje... teraz niby ma sie kapać i w sumie już powinien do niej dzwonic... ale wciąz kreci sie koło mnie

Gość bezmozgiejeti
a jak on żone traktuje bo nie wiem o co ci kaman?

a toto co mi zapierdzieliło nicka nie ma honoru sie odezwać??????????

Gość bezmozgiejeti
a wigole to skąd wiesz jak jego żona wygląda:p haha widzialas ją na zywo?

No wiesz ... jak jedzie do pl to mówi że było tak... sexu ... juz mu się nie chce bo niby zona gruba.........dziecko rozwydrzone... nie ma siły do niego, kasę śle, bo kupili mieszkanie, a teraz je remontują... żona wydaje się mu nudna, no ale co ma kobita robić jak pracy nie ma , z dzieckiem nie ma kto zostać

Gość lklkikikk
wiesz co mnie kiedys tez taki jeden bajerowal mówi ze jestem szczuplejsza i ładniejsza tez miał zone i dziecko małe tylko ze nie ze mna takie numery a potem zobaczyłam ich razem jak szczęśliwy wózek pchal a jego żona piekna sexowna babka jak z okladki pisma dla mężczyzn fakt powiedzial że jest grubsza więc myślałm ze to jakaś locha a tu zonk ja nie mam biustu i pupy wogóle jestem suchar i wyobrażałam sobie ogra a tu sie okazało ze to ja przy niej jestem ogrem do dzis nie wiem po co mu bylam ja taka przecietna jak mial tak wystrzałowa babke to chyba po prostu gnój i tyle

TAK , POkazywał ja na zdj w tel

Gość lklkikikk
myslisz ze kupili mieszkanie on jej śle kase remont i wogole i jeszcze myslisz ze ja zostawi dla ciebie?nie bądz glupia będziez tylko zabawka a żali sie i narzeka a w rzeczywistości moze jest zupelnie inaczej

Gość ;op
widziałaś te jego żone ze wiesz jak wyglada?ile oni sa razem?

No i co... on rozmawiał ze swoją żoną góra jakieś 7 min.... i z tego co widziałam chciał jak najszybciej skończyć...odpedzał ja jak muche... o juz szczególnie wtedy jak ja i kumpel przyszliśmy do niego na tv... bo ja uwielbiam sport...

No tak są razem.... ona no w miarę ok, puszysta, włosz kasztanowe... ubiera sie nijako... ja bym nie chciała gdyby on do mnie się nie ślinił