Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky_ Me

Oryginalne zabawki dla dzieci

Polecane posty

Gość karina32
Raczej nie kupiłabym - zwłaszcza dla młodszego dziecka - takiej zabawki / przytulanki ręcznie robionej. Obawiałabym się o jakość użytych materiałów oraz bezpieczeństwo dziecka (małe elementy itp.). Wolę kupić coś z sklepie jak np. Nefere https://www.nefere.pl/ , gdzie wiem, że zabawki mają certyfikaty, niż takie produkty hand made.

Gość gość
Te twarze to jakis koszmar! No przeciez wylaczylam po drugim kliknieciu bo mnie jakas niepewnosc i strach ogarnely :P serio. Zmien koncepcje... a co do cen. Kosmiczne rzeczywiscie. Sprzedajesz za 9 dych tilde ktora jest srednio udana podczas gdy moje dzieci dostaly lulaki i to tansze o 1/4 ceny. A oko ciesza nawet doroslego. Fajnie ze robisz cos sama od siebie ale zobacz co sie dzieciom podoba... zobacz co jest na topie (np.styl skandynawski) a nie idz w te strone ktora obralas dotychczas. Proponuje postaci z kultowych bajek typu czerwony kapturek krasnoludki trzy swinki itp

Gość gość
Moja znajoma sama szyje zabawki i akcesoria dla dzieci. fajna sprawa jakies wykroje zamawia w znanej burdzie a jakies metkowce i łączniki w tej firmie http://gecko.pl/.

Gość JJ1992
Oryginalnym pomysłem na zabawkę dla chłopców jest dron do samodzielnego poskładania, na abc-rc.pl można znaleźć wszystko co jest do tego potrzebne.

Gość gość
Ja zamawiam zabawki od prolis;) proste, solidnie wykonane zabawki ,ktore rozwijaja wyobraznie . Synek nie sleczy przed telewizorem caly dzien, nie jest znudzony i potrafi sie sam soba zajać;) Dodatkowy plus za to ,ze mozemy sie bawic razem (oboje uwielbiamy rysowac)