Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepojete....

Ja naprawdę nie mogę tego zrozumieć....

Polecane posty

Gość niepojete....

Czemu teraz 99% dziewczyn pieprzy się z chłopakami bez ślubu, to niby jest norma, dla mnie to patologia jest. Co czytam temat to się pieprzą, mieszkają razem, czy teraz nie ma naprawdę żadnych szanujących się dziewczyn tylko takie dziwy??? Bo ja bym tak nie mogła, niewiem może jakaś dziwna jestem. Bym się czuła jak szmata.

Gość takzę rtghfgh
a co nam pozostało na stare lata? Zmarszczki laska i fotel

Gość i co mam się tym przejąć
po 1 skąd te 99% ? po 2 to kafe i wiekszość tematów to prowo po 3 nie ma nic złego w mieszkaniu razem i seksie w związku

Gość niepojete....
ja nie mowie ze jest to zle, ale ja bym tak nie mogla sypiac z chlopem bez slubu bo jak dziwa bym sie czula... mam do siebie szacunek poprostu. co wchodze na jakis temat, to wszedzie seks, wspolne meiszkanie, a slubu nie ma. dlatego uwazam ze 99%

Gość wredniucha100
lepiej dać chłopakom niż robakom

Przecież nie musisz ;) Nikt Cię do tego nie zmusza.

Gość rfffyuytyu876
to idz powiedz to ksiedzu

Gość bigdream
dla niektórych do wspolzyciu malzenskiego nie potrzebne jest malzenstwo :)

Gość niepojete....
nawet te robaki mnie nie przekonają :(

Gość Sweet...One
Niepojete... A powiedz mi co to zmieni ze bedziecie po slubie?? Papierek az tak duzo dla ciebie znaczy??

Gość Rancho
e, słusznie, to tylko kafe, nie ma co w taką statystykę wierzyć.

Gość Rancho
dla kogo ślub to papierek, a dla kogo nie.

Gość niepojete....
co zmieni? bede zoną a nie taką zwyklą dziewczyna do lozka, którą mozna zawsze zostawic, a zona to jednak zona. co prawda tez facet moze zostawic, ale to jednak nie to samo.

A jeśli okaże się, że Twój mąż ma ochotę na seks raz na 3 miesiące albo lubi sado maso?

Gość Sweet...One
Kazdy kazdego zawsze moze zostawic. Czy kest w zwiazku czy nie, czy jest po slubie czy nie. To chyba o to chodzi zeby nie skakac na kazdego fioota jak sie ma ochote. Zycie posze wlasne scenariusze...

Gość niepojete....
przeciez dobrze bym poznala kogos za nim bym wyszla za mąż i jego poglądy na te sprawy tez, co lubi a co nie.

O niczym się nie dowiesz dopóki się z nim nie prześpisz. Mam wrażenie, że piszemy tutaj z 20 letnią dziewczyną, która nie była nigdy w związku albo miała krótkotrwałe znajomości które szybko się kończyły i która w zasadzie mało wie o życiu i psychologii związku.

Gość Sweet...One
Ja z moim mezem przed slubem bylam 4 lata... Wydawalo mi sie ze wszytko wiem Potem sie okazalo ze libido to my mamy jak buty od pary Wiec nie mam pojecia jak masz zamiar to ustalic teoretycznie ;) Przepraszam ale mnie ubawilas ;)

Gość niepojete....
ale bede sie po wszystkim czula jak szmat i co?

i rzucisz się z 20 piętra.

jak czułabyś się jak szmata to nie rób tego, nikt Ci nie każe :D A dlaczego to robią? lepiej zapytać dlaczego Ty tego nie robisz? Tracisz czas i przyjemność jaką daje seks :D Nie wiesz co tracisz dziewczyno :):)

Gość niepojete....
wiesz przyjemnosc to ja mam i bez tego he he, umiem sama sie zaspokoic

Gość Sweet...One
Jesli masz sie czuc jak szmata to juz masz odpowiedz. Najprostsza pod sloncem. Nie rob tego. Ja uwazam ze seks moze byc piekny, nie tylko "kooreski" Jesli jestes z kims kogo kochasz to nie widze powodu zeby nie oddac mi siebie ;)

Gość Sweet...One
To jest dla mnie dopiero NIEPOJETE ;) Masturbacja tak Seks nie Ciemnogrod

Gość niepojete...
ale ten opor jest silniejszy ode mnie :(

związki się tworzy dla zaspokajania potrzeb seksualnych. cała otoczka jest dobudowana po prostu musisz się z kimś regularnie pocierać, potem mieć dzieci prędzej czy później. więc to chyba dobrze, że się "próbują" przed ślubem, skoro mają mieć potem rodzinę.

Gość śluby cywilnee
bo kobiety stały się mądrzejsze i nie biorą kota w worku. Ja dziękuje bogu, że zaczęłam sypiać z moim facetem bez ślubu. Na pierwszy raz trafił mi sie taki z krzywym penisem... ;/ Nie chciał tego skorygować bo sie wstydził isc do lekarza, przyjemność z seksu żadna i w koncu sie rozstaliśmy. Mój obecny mąż (a 3 partner seksualny) daje mi za to taką przyjemnośc jakiej zawsze chciałam. Dlatego trzeba chłopa przetestować a nie wychodzić za kogoś w ciemno. Tak ty autorko to myślą prawiki którzy mają 3 cm w spodniach i chcieliby wyrwać żonę w ciemno, żeby potem już nie mogła sie wycofać... ;p

a autorka używa tak obraźliwego języka, że dziwię się, że nie piszecie, że to prowo.

Masturbacja jest jak lizanie lizaka przez papierek :D Poza tym jak chcesz dowiedzieć się czy Twój mąż nie ma jakiś dziwnych zachowań w łózku? Może zwyczajnie się nie dopasujecie, gadanie a robienie, to dwie rózne sprawy. Zastanów się.