Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladiolus

Czy któraś dziewica miała tak że pociagało ją zostanie dominą?

Polecane posty

Gość gladiolus

Moje pytanie jest jak najbardziej poważne , mam 21 lat i jestem dziewicą i bradzo pociąga mnie wizja bycia dominą. Jestem ciekawa czy inne Panie też mają takie fantazje a może ja jestem jakaś dziwna.

Gość hardon
Dam się chętnie zerznac dildo dominie.

Gość gladiolus
Fajnie że ktoś się odezwał :) Co faceta pociąga w byciu zdominowany ?

Gość 8888888888888888
Nie jestes dziwna, niektore kobiety to lubia.

Gość hardon
Totalne zniewolenie,chęć doświadczenia czegoś zupełnie nowego związanego z seksem,realizacja ukrytych pragnień,czasem na pierwszy rzut oka wstydliwych bądź trochę dziwnych.

Gość Dobrze zrobiles
Dziwne jest to, ze jestes dziewica w swoim wieku.

Gość hardon
I przede wszystkim widok pięknej kobiety,od której wszystko zależy.

Gość brunet 94
Jak można być dziewicą w wieku 21 lat? :o Ogólnie nie mam nic do takich fantazji o których piszesz, ale spróbuj chociaż tradycyjnego seksu :P

popierdoleni jestescie :) ale to wasze popierdolenie i szanuje(czy jakos tak :D ) a miejsce takiego rozkosznego malenstwa jest przy nodze i nie w obrozy, ale w kolczatce :P:P:P a powaznie? to nie rozumiem cie kociaczku, co takiego niby dziwnego jest w twoich fantazjach? za marzenia chwilowo nie karaja :D

Gość Saxar
Ja mam 25lat tez jestem dziewica i bardzo mnie pociaga wizja dominacji, ale bez BDSM

Gość gladiolus
Może się to wydawać dziwnę ale bycie dziewicą w moim wieku wcale nie jest jakimś cudem ani tym bardziej sprawą religii. To troche tak że żadna dziewica w tym wieku jawnie się do tego nie przyzna ale z drugiej strony to ja znam parę dziewczyn w moim wieku , którę są dziewicami i tylko dla jednej jest to sprawa wiary

próbowałam sobie nieraz wyobrazić, że dominuje, ale niestety... To byłaby porażka i śmiech na sali:D każdy lubi, to co lubi-jak ktoś napisał wyżej, spróbuj w ogóle seksu!!! :) a-i grunt to się dobrze dobrać :P

Gość nuttertools
dominująca kobieta to coś wspaniałego,czekam na taką.

Po pierwsze ja nie jestem żadnym kociaczkiem i mam nadzieję na poważną rozmowe. Saxar a udało sie tobie wyjść z tym upodobaniem poza fantazje?

Do nuttertools: Interesuję Cię związek z Panią czy jedynie spotkania w określonym celu?

Gość Ja sobie często
wyobrażam, że gwałcę mężczyznę. Tak do końca to dziewicą nie jestem, bo mam wibrator i go używam.

Gość nuttertool
interesuje mnie spotkanie takiej pani która lubi ostrą dominację.

Ale wibrator to nie facet a raczej jak to kościół uważa przyrząd do samogwałtów.

Gość nuttertools
gladiolus a ty szukasz związku czy przygody w tym temacię?

Gość Ja sobie często
Mam problem z facetami. Wydaje mi się, że wszystkim siedzi w głowie odwrotna konfiguracja i że to ja będę poniżana. Jak zaczynam kogoś pożądać to się wycofuję żeby uniknąć tego poniżenia. Ciężko to wytłumaczyć.

W zasadzie to jeszcze nie wiem czy to ma być związek czy przygoda. Ale fajnie by było coś w tej kwesti doświadczyć.

Gość nuttertools
rozumiem że ty pragniesz dominować i nie tolerujesz dominacji nad sobą?pewnie dlatego że dominacja to w pewnym stopniu poniżanie partnera,nie każdy to toleruje,lepiej wziąść to jako zabawę,jako nowe doświadczenie.

Gość nuttertools
gladiolus a jesteś w związku teraz z kimś?masz jakąś praktykę w temacie?

Do Ja sobie często: Rzeczywiście coś takiego jest że można czuć się poniżoną.Bo z jednej strony skoro jest się dziewicą to ten pierwszy raz będzie raczej bierny czyli troche poniżający ale z drugiej strony to trudne by stać się dominantą nawet jeśli nie ma stosunków skoro jest sie dziewicą

alez oczywiscie, ze nie jestes ooo dziewictwo sie wylaczylo i niewinnosc? za to prawdziwa dominantka sie odezwala w kociatku?? :P:P:P:P:P fajny foch ale nawet jak ci beda kadzic to sie jeeszcze duzo musisz kociaczku naumiec :D a teraz tresuj sobie nie przeszkadzam :D

Do nuttertools : Nie jestem z nikim w związku i nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii ale jest we mnie determinacja by przestać choć na moment być miłą i zacząć kontrolować kogoś fizycznie silniejszego.

Gość nuttertools
opiszesz jakie sposoby dominacji cię kręcą najbardziej?