Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może ja coś źle robię

Mamy czy wy też tak macie? Chcę zrozumieć synową

Polecane posty

Synowa jest troszkę złośliwa do mnie. Nie wiem zawsze o co jej chodzi. Raz widziałam jak jej te majtki było widać kawałek,jak się one nazywają? Te takie cienkie, co pupę odkrywają. I pociągnęłam lekko,dla rozluźnienia a ona,że co ja robię,że jak tak można i do syna mojego że jestem walnięta. Mieszkamy razem,piorę im,gotuję. Mają dziecko roczne. Jak raz brałam wrzucałam pranie do pralki,zobaczyłam trochę krwi na majtkach,obstawiałam okres,bo raczej nie wyciek z nosa. Ale mogła je odświeżyć nim mi je dała do prania. Więc w odwecie poszłam i powiesilam im je na klamce. Jak wróciła i rzuciła nimi gadając na mnie to zwiałam na podwórko. Mieszkamy w domu z podwórkiem dużym. My mieszkamy na lewo,oni na prawo,kuchnia,łazienka po środku. Spory dom. Mąż oczywiście się śmiał,i mówi że jemu się nie nudzi bo zawsze numer wykręce,i jemu się obrywa,bo co w tym śmiesznego? Kiedyś syn nie spuścił wody w toalecie,nie wiem może zapomniał,może za słabo spłuczkę wcisnął,trochę mnie to brzydziło,ale wzięłam im pod drzwi to co tam zostawił. Wyprowadzili się na weekend ale wrócili. Synowa przepraszała za nie ład,a od niedawna znowu to samo. Mieli sami prać gotować itp. Wczoraj jej specjalnie zupę przesoliła,powiedziała na reszcie że mam nie gotować,ucieszyłam się. Koniec gosposi domowej. Też tak traktujecie teściowe?

Gość rozpuszczeni sa ale przegniasz
tak ich nie nauczysz a zrazisz

Z tymi majtkami,tak na żarty zrobiłam,skąd miałam wiedzieć że się obrazi? Z majtkami z plamą specjalnie,bo już mam dośc im usługiwania.

Gość młodaMamma
marne prowo

Gość Nie potrzebnie piszesz
uznają teraz wszystko za prowokację.

Gość kdnshauaia
znowu słabe prowo

Gość TERAZ WSZYSTKO TO PROWO
Opanujcie się. Ja odpowiem autorce. Żle postępujesz i zastosowałabym inne metody.

Gość kdnshauaia
spokojnie, to prowo jak nic kto odświeża majtki przed praniem gdy nawet jest odrobina krwi? i kto by nabrał gówno do pojemnika z sedesu, żeby coś tam udowodnić

Gość och wredne te synowe
Masz racje, ale moja synowa tez taka niedotykalska,kiedyś za pierś ją złapałam, zeby zobaczyć, czy ma pokarm (karmiła wnuka butlą bo mówiła,że nie ma pokarmu) a ona się obraziła, i to jak, wszystkim powiedziała, ze ją macam

Gość hjuyhjju
yhy i matka dla syna by to g... pod drzwi połozyła..śmiech. wniosek-kazdy niech zyje na własny rachunek.

Ja nie odświeżam majtek,wrzucam od razu do prania. Ale skoro wstawiam jej pranie to wypada dać je w nie taki nie ład? Rzucić koło pralki z plamą. I ja mam to wziąć i włożyć do pralki?

Tak wyjęłam i nie całe gówno tylko kawałek. Prawda,ze potem zwymiotowałam,ale satysfakcje miałam. Do tej pory spuścić wodę pamiętają.

Gość o dobrze robi
nie lubie leniuchów

Gość kdnshauaia
Masz racje, ale moja synowa tez taka niedotykalska,kiedyś za pierś ją złapałam, zeby zobaczyć, czy ma pokarm (karmiła wnuka butlą bo mówiła,że nie ma pokarmu) a ona się obraziła, i to jak, wszystkim powiedziała, ze ją macam 1 no tu się ubawiłam, skończ już, bo w to uwierzysz

Z tą piersią to koleżanka tak samo zrobiła u synowej. Ale synowa odebrała to jako żart. Widocznie ma normalną synową

Gość kdnshauaia
ojojoj, ale się uśmiałam, normalnie wszystkie teściowe tak robia, ojojoj, musze mojej podpowiedzieć to się razem uchachramy

Koleżanka(bardziej sąsiadka ) inaczej wszystko ma. Jej synowa podchodzi inaczej do wszystkiego. Bierze to w żartobliwy sposób,moja to sztywna.

sama widzisz. A wkładałaś palec w pochwę synowej? Bo ja tak,nie wierzyłam jej, że plami, bo majtki miała czyste :P

Gość kdnshauaia
ale sztywna jak szczotka czy sztywna jak drut?

no co, trzeba miec troche radości w życiu. Jak synowa się do nas wprowadziła, miała okropnego kota, przerobiłam go na pasztet z marchewką i dałam synowej, potem pytałam, czy smakował, jak zachwalała :D

Gość kdnshauaia
oj ty niedobra, ale w całości zmieliłaś czy bez ogona?