Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozon24

Ozonowanie pomieszczeń

Polecane posty

Gość gość
u mnie też byli z airozone i szybko poszło, powietrze potem czyste i aż się lepiej oddycha :) co do cennika to najlepiej się z nimi dogadać :)

Gość gość
Ozonowanie to spoko sprawa. Robiłam u siebie, bo śmierdziało papierosami po lokatorach, którym nie chciało się wyjść na balkon :O airozone mają niezłe ceny i szybko działają, więc mogę polecić.

Gość gość
Niedawno moi rodzice ozonowali u siebie w domu i jak weszłam tam to poczułam ogromną różnicę. A mam alergię i to dość dużą. U siebie też bedę ozonować co jakiś czas, juz się umówiłam z airozone i mają przyjechać za parę dni.

Gość gość
A nie wiecie, czy Airozone wykonują też ozonowanie w firmach? Szukam kogoś do biura właśnie.

Gość gość
Wykonuje. W mojej firmie są regularnie :) wszyscy są zadowoleni, bo też i jesienią i zimą mniej się choruje dzięki temu.

Gość MariuszzP
Zacznijmy od tego, że ozon w większych dawkach sam w sobie jest szkodliwy dla człowieka i to bardzo, posiada silne własności aseptyczne i toksyczne, ale spokojnie ozon ulatnia się w przeciągu 30-40 minut dzięki czemu po tym czasie nic nam nie grozi a przecież w momencie ozonowanie mieszkania czy samochodu nie przebywamy w pomieszczeniu :). Polecam zobaczy to firmę >> https://www.usun-odor.pl/ Działają na terenie Warszawy i okolic, zajmują się tylko ozonowanie.

Gość PaulinzWarszawy
Też korzystałem z usług firmy Usun-Odor i nie mogę mieć zastrzeżeń. Ozonowanie zrobione dobrze i solidnie a odór nie wrócił. Co do samego ozonowania pomieszczeń, jeżeli masz problem z jakimkolwiek odorem to polecam.

Gość gość
Ja ozonowałam samochód - tapicerkę, klime, kompleksowo, bo paliłam papierosy, ale odkąd rzuciłam musiałam się pozbyć zapachu na stałe :) Polecam Airozone;)

Gość gość
o dzięki za polecenie airozone. Szukałam jakiejś dobrej firmy i cieszę się że wreszcie znalazłam:)

Gość zozol

No ozon sam w sobie szkodliwy jest, ale po to się wietrzy, by pozostał w pomieszczeniu już sam świeży zapach. Ozon też dezynfekuje. Ogólnie warto to robić co jakiś czas, bo świetnie usuwa bakterie, roztocza i zapachy brzydkie tak jak wyżej wspominano. Ja ozonuję regularnie, ze względu na alergię przede wszystkim. 

Gość zyta

zgodzę się z przedmówczynią. Airozone - bardzo dobra i sprawdzona firma. Ozonowałam mieszkanie bo po zalaniu przez sąsiadkę

Gość wiktorria22

Airozone bardzo dobra firma, korzystaliśmy z usług podczas ozonowania biura 🙂 Naprawdę warto, eliminuje bakterie, nieprzejmne zapachy itp. 

Gość Mamanas22

Sam niedawno interesowałem sie tematem ozonowania i powiem wam, że jeśli chodzi o Warszawę to chyba najlepiej prezentuje sie firma Airo Zone. Świadczą oni usługi ozonowania pomieszczeń w firmach, a sama usługa jest wykonywana szybko i bardzo profesjonalnie. Moim zdaniem na prawdę warto się w tej sprawie z nimi skontaktować

Gość Karol

Ja też z tego korzystam od kiedy w domu są małe dzieci, ponieważ wtedy mam pewność, że wszystko jest czyste tym bardziej, że młodszy syn ma alergię na roztocza. Korzystam regularnie z usług firmy Luxclen, ponieważ są bardzo profesjonalni.

Gość Ozoner.eu

Ja ze swojej strony mogę polecić ozonowanie pomieszczeń w mieście Lublin, Radom, Rzeszów, Warszawa i Bydgoszcz. Wszystko przez https://ozoner.eu gdzie ozonowanie i dezynfekcja pomieszczeń odbywa się na najwyższym poziomie :)

Jeśli chodzi o ozonowanie pomieszczeń to nie ma lepszych niż Profesjonalne Ozonowanie https://profesjonalneozonowanie.pl/uslugi/ 🙂 To jest firma, która profesjonalnie podchodzi do sprawy i uczciwie traktuje swoich klientów. Poza tym jesli chodzi o doświadczenie to nie mają sobie równych. Teraz to tych firm powstaje mnóstwo, wyrastają jak grzyby po deszczu i trzeba ostrożnie wybierac 😉

Ja kupiłem coś takiego i sam sobie przede wszystkim warzywa i owoce ozonuje
https://punkt-ozonu.pl/Generator-Ozonu-Ozonator-Jonizator-ozon-O3-600mg-h-p61

Bo zapach tych produktów mnie odrzuca na wstępie, jak przyniosę ze sklepu.
Tu jest tez coś własnie na blogu wspomniane nawet https://punkt-ozonu.pl/blog/czy-ozonatory-powietrza-sa-nam-potrzebne

Po ozonowaniu, zostawiacie produkty na jakieś 2 godzinki i nadają sie jedzenia.

Zero jakichś chemicznych zapachów, przez owoc/warzywo smakuje znacznie lepiej.

Przymierzam sie do zakupu czegoś stricte do pomieszczeń i na tej stronie którą wyżej podałem, jest coś takiego z timerem.
Niby troche kosztuje taki generator ozonu, ale znajomy mi właśnie czymś podobnym w nierdzewnej obudowie, ozonował klimatyzacje w samochodzie.
Różniej psik jakimś dobrym odświeżaczem i pachnie jak w nowej furce.
Jakby nie patrzeć, firma pewnie wezmie 50 zł od samochodu, a jeśli mamy ich kilka w rodzinie, plus pomieszczenia...
Rachunek jest prosty 🙂