Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolajn88

Testy ciążowe wykrywają hormon LH??

Polecane posty

Gość nie, testy
ciążowe wykrywaja wyłącznie gonadropinę kosmówkową, czyli hCG

pytalam poniewaz bylam u ginekologa, stwierdzila macice rozpulchniona, ciazy nie wykluczyla, tymbardziej ze mialam wszelkie objawy. Zrobilam bete, wynik 4,62. Bo 3 dniach powtorzylam, wynik

< 1 20. Testy sikane z blada 2 kreska, ale widoczna. Ginka powiedziala, ze testy ciazowe wykrywaja tez LH. I ze w ciazy nie jestem. Dziwne. A ja dalej mam objawy

Gość nie, testy
to testy owulacyjne mogą wychwycić hCG, ale nie odwrotnie, a jakie masz objawy?? beta wyraznie wskazuje na brak ciażży- zarówn pierwsza, jak i druga

Bardzo czesto oddaje mocz, mam mdlosci, bol piersi, klucia w podbrzuszu. Mialam dziwne krwawienie 3-dniowe 23lutego, lekarz o tym wiedzial, powiedzial ze to napewno nie byl okres. Nie wiem co myslec. Testy wykazaly 2 kreske i nie tylko ja ja widzialam. Czy istnieje mozliwosc ze ta ciaza jednak jest? Juz sobie ostatnio dalam spokoj, ale dalej mecza mnie obajwy

Gość nie, testy
a kiedy masz termin miesiączki?

mam nieregularny okres. Wiec ciazko mi stwierdzic, ale jak wszystko bedzie dobrze to gdzies okolo 30 marca

Gość nie, testy
skoro masz nieregularne cykle, to powinnas zacząć od załatwienia tego problemu, Twoje obecne sampoczucie może wskazywac na owulację, a moga to być wyłącznie Twoje subiektywne odczucia, które absolutnie nie są wiarygodnymi objawami ciąży, poza tym beta spadła, a nie wzrosła, a to całkowicie wyklucza , że jesteś w ciąży ( chyba że zaszłaś w nią w ostatnich dniach ), moja propzycja jest taka, żebys poczekała do miesiączki i nie nakręcała sie bez potrzeby, bo z własnego doświadczenia Ci powiem, że zawsze najwięcej objawów rzekomej ciązy miałam gdy w niej nie byłam, a wtedy gdy w nią zaszłam jedynym objawem była spózniajaca się miesiączka

Gość Tak testy ciążowe
działają podobnie co testy LH. Ginekologa się słuchaj a nie obcych kobiet bez wykształcenia medycznego. Pozatym w lutym miałaś te same schizy. Beta 0,338 wtedy w ciąży nie byłaś i teraz na nią liczysz?Miesiąc temu objawy też miałaś. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5527244&start=0

do autorki ostatniego posta: chodzi mi o ta sama sytuacje. Myslalam ze faktycznie ciazy nie ma, i moze jej nie ma, ale nadal mam jakies dziwne objawy. Wiec nie wiem o co ci chodzi. Tylko zapytalam na kafeterii czy testy ciazowe wykrywaja LH i opisalam swoje sytuacje

i dziekuje za odpowiedzi i tyle. A widze ze autorka ostatniego posta najlepiej wmowilaby mi jakas psychoze

i jeszcze jedno: skoro kazesz mi sie nie sugerowac wypowiedziami kobiet bez wyksztalcenia medycznego, to Ty moze je masz skoro piszesz ze ciazowe dzialaja podobnie jak owulacyjne??

Gość Kobieto przecież sama
lekarka Ci o tym powiedziała a Ty dalej swoje. Może idz do innego lekarza skoro jednemu nie wierzysz.