Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna mama Jola

I gdzie tu sprawiedliwość ?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm
Widziałam sie niedawno z koleżanką - czasem się widujemy, ale raczej rzadko... Opowiadała mi jak żyje - mieszkanie, kawalerka, ale meble skóra, ogromny tv, meble na wymiar, pies za 2000zł prywartny treser, nowy samochod z salonu, drugi w planach, kupuja drugie mieszkanie, tamto tez zostaje, działka pod miastem na dom jest, ubrania z tommy hilfiger i buty z wojasa po kilkanascie par, mają dosłowsnie wsztstko! oprócz dziecka... kolezanka poroniła trzeci raz. Zawsze jest jakies ukryte nieszczescie, uwierz, nie ma ludzi bez problemów - albo dzieci chorują, albo są z nimi problemy, nie ma czaego zazdrościc, trzeba docenic co sie ma :)

Gość natmik
autorko o czym ty mówisz?! czemu zachowujesz się jakby oni bank okradli i gdzie tu sprawiedliwość, że oni taci źli i kasy tyle mają a wy nie! przecież na wszystko sami zapracowali, uczyli się, studiowali, są lekarzami wszystko osiągneli dzieki swojej własnej pracy, nikt im takiego życia nie za sponsorował. tu akurat jest sprawiedliwie. zazdrość to paskudna cecha

Gość Biedna mama Jola
Ale powiedz mi co ja mam. Mam córkę, która jest cudowna i męża nieudacznika,

Gość uczynki
Było się uczyć

Gość hmmmmmmmmmmm
masz tą córkę, niektórzy nie mają dziecka, a pragną! To mało? A mąż - czy przed ślubem był rozgarniętym biznesmenem? Widziały gały co brały, a jak nie wiedziały, to sie dowiedziały. Męża zawsze możesz zmienić, skoro go nie kochasz. Szukaj najlepiej wśród lekarzy lub prawników.

Gość uczynki
Waśnie masz przykład sprawiedliwości

Każdy czasem narzeka, że mógłby to albo tamto, ale zawsze doceniaj to co masz. Dziękuj, że masz zdrowe dziecko a nie szlochaj, że nie masz dla Niego na body za 150 zł.

Gość oj tammmm przesadzasz
Jesteście zdrowi i to ważne :)

Gość Biedna mama Jola
Męża kocham. Oni dość długo stalari się o dziecko 2 razy poroniła, a u nas to była wpadka i później szybki skromny ślub.

Gość Biedna mama Jola
Córka jest cudna chodz bardzo szybko łapie wszystkie choroby i na leczenie też nie ma pienędzy.

Gość Biedna mama Jola
A teraz prawdopodobnie jestem w ciąży z drugim dzieckiem.

Gość Biedna mama Jola
Chciałam się zakręcić koło męża kuzynki. Miałam nadzieję, że może ja będę miała ten zaszczyt zostać żoną chirura, a tu dupa. On adorował ją ze zajemnością. A mnie totalnie olewał. Mieli piękny ślub.

Gość a czy biedna mame jole
nie stac nawet na najtansze tabletki antykoncepcyjne? matko, wspolzyje od 5 lat z jednym facetem, teraz juz meżem i jakos nie zaszłam w ciażę. Czy to takie trudne?! mieszkasz w kawalerce, masz jedno dziecko, moze zaraz bedziesz miala drugie twoj mąż to nieudacznik, ale ty nic nie robisz, żeby zmienic swoje zycie na lepsze. Komus umiesz wypominać a sama?

Gość no żesz ku###a mac
trzeba bylo sie wyksztalcic na stomatologa albo chirurga i tez bys nie wiedziala co z kasa robic, jak mnie wkurwuaja takie tępaki, co innym zazdroszcza

Gość Do AUTORKI, tak do cb
NIE NAŻEKAJ

Gość Biedna mama Jola
Ja mam nadzieję, że ciąża się nie potwierdzi. Okres mi się spóźnia, ale mam nadzieję, że to nie ciąża.

Gość Biedna mama Jola
Mąż niby się stara, ale co stego jak i tak lepszej pracy nie może znaleźć.

Gość Ola biel
Ciesz sie ze wogole ma jakaś prace, a ty weź sie za robotę, bo zazdrość nic ci nie da. Mnie osoby które wiecej zarabiają motywuja

Gość sprawiedliwość???
Jakiej chcesz sprawiedliwości? Sprawiedliwość będzie wtedy jesli się weźmiesz do pracy lub skończysz dobre studia. Mój mąż jest po zawodówce, ja mam mgr, mam własną firmę, mąż pracuje, zarobki ponad tylko moje to 10 tyś miesięcznie, 1 dziecko, dom 420 m, dziecko ma dla siebie 90 m, miesięcznie na ubranka małego wydaję około 700 zł. Dużo osób nam zazdrości. Nigdy nie narzekałam, postanowiłam, że będę bogata, zaryzykowałam, otworzyłam własną firmą i dobrze zarabiam. Dlatego jeśli też chcesz mieć lepiej niz gorzej pomyśl i weź się do pracy. Nie trzeba być lekarzem, zeby dobrze zarabiać.

Gość Idź do ginekologa...
jw

Gość Biedna mama Jola
Kuzynka chciała mi dać pracę u siebie w gabinecie. Miałabym być jej sekretarką. Ale kurde musiałabym córkę oddać w opce ręce.

Gość Biedna mama Jola
Mieszkamy u teściów.

Gość no żesz ku###a mac
w opce tez bym sie bala ale w oBce to juz mniej:D

Gość Kurde ty autorko
W ciąży w takich warunkach? Masakra

Gość Biedna mama Jola
Miałabym pracować od 8 do 16 czyli nie widziałabym małej. I miałabym być JEJ sekretarką.

Gość Biedna mama Jola
I to Jej mnie przeraża.

Gość Biedna mama Jola
a teściowa umie mnie tylko krytykować

Gość insert delete
od rodziców mam wszystko , dom ,auto , pomoc finansową , zepsuła mi się pralka , to nic oni kupią nową Od nich mam też głęboką depresje , nerwice lękową i kompletny bezsens istnienia. Bo oni dali mi dobra finansowe jednocześnie szczędząc miłości i niszcząc psychicznie , gnojąc i podcinając mi skrzydła. Nie dasz sobie rady w LO ( jakoś skończyłam) ,nawet nie myśl o studiach ?( nie myślałam...) ,gdzie ty do pracy jak tam trzeba umieć liczyć ( nie poszłam) i tak dotrwałam do 33 r.ż , bez odciętej pepowiny ,utwierdzona o swojej ułomności na utrzymaniu rodziców gdzie matka wybiera firanki do mojego salonu.

Gość insert delete
a inni ? ci którzy do szkoły szli z buta po 7 km , ci którzy jedli non stop na obiad ziemniaki ze skwarkami , ci którym rodzice mówili "dziecko dasz rade ,ja to wiem ,trzymam kciuki" co oni ? sami pomyślcie. Oddam dom ,oddam audi ,oddam plazme dwa laptopy ,mieszkanie w poznaniu ,dwie lokaty i wszystko co mam za wehikuł czasu i garstkę uczucia, reflektuje ktoś ?

Gość psycholog po ekonomi
no właśnie insert , a tępe owce wierzą że tylko kasa da szczęście dziecku