Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojanka:)

zajdziemy w ciążę w marcu lub w kwietniu:)

Polecane posty

HEJ! My przygotowujemy się do inseminacji. Brał ktoś może MENOPUR (ZASTRZYKI). BOJĘ SIĘ . TA NIEPEWNOŚĆ JEST OKROPNA. DZIŚ WIZYTA U LEKARZA CIEKAWE CO WYMYŚLI. POZDRAWIAM

Gość karolinaa84
Witajcie właśnie mam @ po nieudanej próbie:( temperatury narazie nie meirzę bo boję się, że obsesyjnie zacznę myśleć o ciąży zamierzam kupić tresty owulacyjne gdy z tak naprawdę nie wiem kiedy mam owu i czy w ogóle mam ( ostatnie cykle 31 dniowe a teraz 36)

Zamówiłam sobie mikroskop owulacyjny Afrodyta. Czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że będzie pokazywać mi dni płodne przy moich nieregularnych cyklach. dzisiaj mam 40 dzień cyklu i okresu ani śladu :( Robiłam test - negatywny.

Gość karolinaa84
mój ostatni cykl trwał 36dni a przeważnie 31 dni raz się zdarzyło 27 byłam już pełna nadziei- niestety @ przyszła teraz mam 3dc i chyba zacznę pić siemię bo ostatnio nie obserwuje sluzu chociaż kiedyś wcześniej był

Gość anusienka.....
Witam. My również zaczeliśmy starania w tym miesiącu i już pierwsze próby mamy za sobą wiec za dwa tygodnie testowania:) Mam nadzieje że się uda. A trafiliśmy centralnie w owu tak bynajmniej test wykazał:)

anusienka no to życzę pomyślnego wyniku :) my też wstrzeliliśmy się w owulację :) za dwa tygonie testowanie :) napisz coś o sobie :)

Gość anusienka.....
mam 20 lat i bardzo z partnerem pragniemy dziecka. Ślubu nie mamy ale już baaardzo długo mieszkamy razem . to już drugi cykl naszych starań i mam nadzieje że się uda u mnie w rodzinie nigdy nie było z tym problemu wiec trzymam kciuki:)

no to ja też trzymam kciuki :) jesteś młoda więc masz duże szanse :)

Gość anusienka.....
dziękuję i za ciebie też trzymam kciuki a kiedy testujesz??

nezumi u nas to już drugie poronienie :( 1 - 3lata temu (6tc), 2 - pół roku (9tc), Od piątku biorę clostibegyt + bromergon (za wysoka prl), no a jutro jadę do nowego gin który tez jest endokrynologiem :) a Clo daje mi tak do wiwatu, ze najechetniej już bym go odlozyla...ale pol roku temu pomogl, wiec mam nadzieje ze i teraz da rade :)

widzę że też dizałasz na kilku wątkach :) nie ma sensu się powtarzać powiem tylko ze bardzo Ci kibicuję :*

wiesz jak jest ;) hehe chwytam się każdej dobrej rady :) ja również trzymam za Was kciuki :) a wspomagasz się czyms?

to jest nasz pierwszy cykl starań więc na razie jedziemy bez niczego :) jem tylko kwas foliowy magnez i zelazo :) piję dużo wody żeby śluz był ładny ;)

Siemię działa na jakość śluzu? Dobrze wiedzieć. Jak okres nie pojawi mi się w ciągu tygodnia to idę prywatnie do lekarza. Na NFZ jestem umówiona dopiero za trzy tygodnie a usg w połowie maja:/ Mam nadzieję, że w maju na usg będzie już widać mojego maluszka :)

Gość karolinaa84
siemie podobno tak ale nie wiem bo jeszcze nie probowalam:)

Klasyka poczytaj sobie dokładnie o siemiu (?) lnianym bo żle przyżądzone jest toksyczne.

mała56 już wiem nawet z którego hehe :) siemię lniane tez jest na sluz i wiesiolek :) biore, pije wiec ciekawa jestem efektow :)

hej dziewczyny 19marca dostałam okres a dzisiaj już nam przejrzysty ciągnący śluz czy to już mogą być dni płodne to dopiero 7 dni od pierwszego dnia okresu który u mnie zazwyczaj trwa 4 dni

zancia chyba za szybko trochę.... ale ciężko powiedzieć. seksu Ci nikt nie zabroni :D działaj bo a nuż to ten czas :)

Nezumi wiem wiem że przytulanka nigdy za wiele :) Klasyka. daj znać jak się sprawuje afrodyta bo też mnie korci zakupienie tego , bo przy moim nieregularnym okresie to oj ciężko :)

dziewczyny:) wciąż nie mam @.zrobilam dzisiaj kolejny test i wyszła naprawde bardzo blada druga kreska.ledwo widoczna.ale widzę ją nie tylko ja.pokazałam test siostrzei przyjaciółce i one twierdzą,ze rzeczywiscie jest.nie wiem co o tym myślec...

dziewcyny - czy mialyscie zaraz w trakcie zagniezdzania zarodka i podczas ciazy takie dosc porzadne bole brzucha/jajnika? Ja tak mialam przy pierwszej ciazy i teraz tak mam i podejrzewam ciaze. Czy takie jakby skurcze, klucia, pobolewania moga wskazywac na niski poziom progresteronu? Ktoras tak miala? Martwie sie a test moge zrobic dopiero za ponad tydzien. Jestem w UK wiec nie mam szansy na Luteine czy Duphaston jeszcze. Poziom jhormonow zbadam za dwa tygodnie jak bede w pl, ale nie wiem czy nie za pozno. Czy ktoras miala niski poziom hormonow i zaczela brac luteine w 4 tygodniu ciazy? Ja chyba lubie sie martwic na zapas bo wiekszosc z nas nie wie o ciazy tak wczesnej a ja czuje i zdaje mi sie ze wiem (w poprzedniej ciazy wiedzialam praktycznie od minuty po stosunku, hehe)

Wojanka - myślę, że powinnaś zrobić jeszcze jeden test. Trzymam kciuki żeby był pozytywny:)

oj nie doczytałam, że drugi test już był. Ale ja chyba mimo wszystko bym zrobiła jeszcze jeden. Hmm... może zrób sobie bete?

Beta beta i jeszcze raz beta hcg-jak dla mnie najbardziej miarodajne badanie. Trzymam kciuki:)

Gość goooooooooo
witam , nie wiem czy powinnam tu pisac , ale sprobuje , mam 38 lat i zaplanowalam sobie zajcie w ciaze w kwietniu ..............bardzo chcialabym synka wiec pod tym katem bede dzialac :)