Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka nie skakanka

A ja zostanę starą panną

Polecane posty

Gość Anka nie skakanka

I dobrze mi z tym :) A wy się "żeńcie", a potem się i tak rozwiedziecie. W końcu większość małżeństw się rozpada się po paru latach.

Gość paula345
Jestes brzydka?

Gość Chwalisz się czy żalisz? po co
Hmm, mnie gdyby nie w głowie był ślub, wesele, małżeństwo nie wchodziłabym na forum tego typu. Także co Cię tu sprowadza? Bądź szczęśliwa ze swoją wizją życia. Każdy ma prawo mieć inną. Tylko po co o tym pisać w tematach, które Cię właściwie nie interesują? Chyba jednak coś siedzi w głowie skoro tu zawędrowałaś. Mnie do czau zaręczyn ten temat był obcy. Sądziłam, że wchodzą tu sami zainteresowani, a nie ludzie mający inną ideę.

Gość Prof. Lampart-Starterkowicz
To, że jesteś brzydka, masz kota między nogami i nikt cię nie chce jeszcze o niczym nie świadczy, albowiem albowiem powiedziane jest, że każda potwora znajdzie swego adoratora... Zatem i ty, wiem wiem, jesteś niezwykle brzydka i kompletnie aseksualna, a do tego wierzysz w Jezusa, no umówmy się - masz przeejeeebane, ale nie trać nadziei, na pewno znajdzie się w twojej wiosce kozak i zabierze się na swym srebrnym kuniu w świetlaną przyszłość... Aha a pierścionek to możesz sobie kupić na odpuście i pokazać koleżankom, efekt taki sam, bo kto zaprzeczy?