Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunrise86

Gdzie na dobry, nieprzesłodzony deser w Bielsku?

Polecane posty

Gość sunrise86

Nie raz przychodzi mi ochota wydać trochę grosza na coś dobrego, słodkiego. Ostatnio byłam w jednej z restauracji w Bielsku (nieważne jakiej) i myślałam, że jeśli płacę więcej i przychodzę się osłodzić do restauracji (w której ceny są nieco wyższe), to dostaję coś extra, a nie lody z tanim toppingiem. Znacie fajne miejsca w tym mieście, wktórych asortyment jest naprawdę satysfakcjonujący dla potencjalnego zjadacza chleba, który raz za czasu ma ochotę wyskoczyć gdzieś i wydać swoje ciężko zarobione grosiwo?

Gość sunrise86
Przepraszam, ale widzę, że omyłkowo mój post trafił nie na to forum :/

Gość peper
Nieśmiertelne Delicje na placu Chrobrego....

Gość sunrise86
no tak, delicje mają naprawdę dobre lody (i rzeczywiście na mój gust nie są przesłodzone), ale desery i ciasta... Macie jakieś inne typy, chodzi mi o coś co Was urzekło i po co warto wyrwać się z domu:)

W Centrum Handlowym w Sferze jest dużo takich kawiarenek, gdzie można zjeść i wypić coś pysznego. Ja w sumie nie mam jakiegoś ulubionego miejsca w BB. Ale w Bielsku jest dużo takich knajpek :>

Gość vanderer
Na dobry, nieprzesadnie słodki deser polecam wybrać się do Impresji na Cechowej. Mają tam bardzo dobre fondue czekoladowe, do którego przeważnie biorę dużą kawę i czytam świeżą gazetę, którymi zawsze dysponują.

Gość vanderer
Dodam, że jedyną świeżą rzeczą jest tam właśnie gazeta.