Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ziutka 18

Ktora ze mna?

Polecane posty

Go艣膰 Ziuuutka
Helo艂 :) Ja jak ostatnio sobie marsz zrobi艂am to jeszcze dzisiaj odczuwam mi臋艣nie. Jutro z rana sie wybieram biega膰... Dzisiaj jak sie obudzi艂am by艂a juz 10 p贸zniej sie ogarnelam, zjadlam i juz straszny upa艂 by艂... Strasznie duszno. Jutro spr贸buje sie wcze艣niej zwlec z 艂贸偶ka. - to trzeba wys艂a膰 smsa niby darmowego, ale ja z pustego konta nie umiem wys艂a膰. P贸zniej ma przyj艣膰 jaki艣 kod czy cos... W艂a艣nie zjadlam jogurcik...truskawkowy bleee jako艣 da艂o rad臋 :) Ostatnio kupi艂am sobie p艂贸tna i farby i zaczynam tworzy膰 hahaha cos tam nabazgrolilam. Talentu to ja nie mam. Sowe namalowalam.. Taka kolorowa, nie realistyczna.. Takie cos.... No tak w og贸le to chce sobie wytatuowac sowe, realistyczna, ale kolorowa, troch臋 s艂odka taka moja b臋dzie :) w pa藕dzierniku albo listopadzie jad臋 z bratem.. Mam czas, bo p贸ki co nie mam zamiaru nikomu pokazywa膰 mojego udziora hahaha jeszcze mam w g艂owie pomsyl z krzyzykiem na karku i napisem... Sowa to pewniak. Ten krzy偶yk to sama nie wiem, a napis moze p贸zniej :) Poszperam w necie o tych planach treningowych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ziutku moja:********* Ja dzi艣 opalona dzio艂szka:) jakby艣cie wesz艂y do mnie do sklepu oko艂o 14.... sauna normalnie. A tak siedz臋 przed i jeszcze woda si臋 psikam:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziutkaaaa
Opalona to ja bywalam w latach dzieci臋cych hahaha teraz ... Sama widzialas, raczej bladzioszka ze mnie :) nie lubi臋 upa艂贸w i gor膮ca. Doprowadzaj膮 mnie do sza艂u. Juz wole jak jest ch艂odnej

Udost臋pnij ten post

Ziutka no ja hmmm nie jestem zwolenniczk膮 le偶enia plackiem, ale tu siedzenie przed sklepem wymusza szyba. Siedz臋 przy kompie tuz przy szybie.Do tego brak przeci膮g贸w,powietrze wr臋cz zastyga. Mam plan obiadowy na jutro:) ziemniaki m艂ode duuu偶o koperku i ma艣lanka do tego:) Ma艂偶onek na fuszce, dziecko u babci. Dzi艣 obiadu brak, nie ma komu je艣膰.Na kolacj臋 dla mnie ryba, reszta pewnie zje u te艣ciowej.Truskawek bym zjad艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuuutka
Juz znalaz艂am sobie podobny plan :) od czwartku zaczynam wed艂ug niego biega膰. Inaczej mi nie b臋dzie pasowa膰. Jutro i w 艣rod臋 zrobi臋 sobie d艂ugi spacer szybszym krokiem, albo rowerek. J dzisiaj zjadlam na kolacje serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewka.

Udost臋pnij ten post

Bry gor膮co:) jak moje Panie? Gdzie ma 偶ona? Jak jazdy? Mi 4 spotkania zosta艂y. W nat艂oku spraw ksi膮偶ka nie ruszona:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuuutka
Goraaaacoooo! Nienawidz臋 lata! A co do ksi膮偶ek.. Ma kt贸ra z Was jakie艣 ciekawe ebooki? Ja chcia艂am sobie pozamawiac normalne ksiazki ale to drogo by mnie wysz艂o a czytam bardzo szybko. :) Chce jeszcze Was moje drogie poinformowa膰, ze od jutra zaczynam m贸j plan treningowy :) bede musia艂a naprawd臋 wcze艣nie wsta膰 bo w takie gor膮co jak dzisiaj to nigdzie sie nie rusze... Buciki sportowe mi kiedy艣 brat podarowa艂... Nie sa to 偶adne profesjonalne do biegania ale najgorsze tez nie. Mieciutko sie w nich biega :) Ko艅cz臋 bo zaraz oszaleje w tej duchocie :/ Paaaa jutro zdam relacje z 1 bieg贸w :)

Udost臋pnij ten post

no goraco. Ja dzis bieg zaliczy艂am o 8 rano a i tak wroci艂am mokra. Po obiadku chc臋 pojechac rowerkiem nad jakies jeziorko posiedziec i oderwa膰 sie od rzeczywistosci. Straszny szaszor mam w pracy nawet ca艂膮 noc sni艂a mi si臋 robota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuutkaaa
Jutro egzamin!!!! Ale sie boje... Co do ebookow mam mam jakie艣 pr贸bne co mi znajomy wyslal bo nie wiedzia艂am czy u mnie wejd膮.. Cze艣膰 sie wygra艂a... Mi wchodz膮 tylko w formacie PDF ... Jak kt贸ra艣 lubi Sapkowskiego to mam kilka jego powie艣ci czy co to tam jest hahaha Ja ich nie czyta艂am... Moze ciekawe... Jak tak przegl膮dalam to jest to fantastyka, a ja za ni膮 nie przepadam. :( mam jeszcze kilka innych autorow , jak kt贸ra艣 chce to mog臋 poda膰 tytu艂y jakie mam. Na darmo teraz nie bede pisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuutka
Jestem z powrotem :) ca艂a i z wszystkimi w艂osami na g艂owie :) stresowalam sie jak byk, ale nie by艂o tak zle... Teraz tylko czekam na wyniki :) jak zdam to ide na nast臋pny kurs B2 ... No zobaczymy jak to b臋dzie :) Udanego weekendu dziewczyny :*

Udost臋pnij ten post

Zdasz zdasz :) Napisz co czytasz, typowa literatura na obcasach? Grochola, Szwaja, Wi艣niewski itd? Tego mog臋 mie膰 do b贸lu :) Wczoraj przed prac膮 o 8,00 pobieg艂am do lasu. Mkn臋 ja le艣n膮 艣cie偶k膮 a tu przede mn膮... pi臋kny dorodny dzik wyskakuje. Dobrze 偶e przestraszy艂 si臋 bardziej ni偶 ja. Dzi艣 rano te偶 biega艂am ale nie zapuszcza艂am si臋 ju偶 w g艂膮b lasu, czuje respekt :) Pada...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziuuutka
Asiu, moze wy艣lesz mi co masz? Ja tez Ci cos przysle.... W艂a艣nie sko艅czy艂am czyta膰 zakaz seksu we wtorki.. :) bardzo odprezajaca ksiazka...wci膮gaj膮ca, pe艂na emocji :) To m贸j adres daria08.06.95@wp.pl Z g贸ry dzi臋ki kochana :*

Udost臋pnij ten post

Jestem i wr贸ci艂am, 偶yj臋:) odchudzam si臋 nadal:) nic nie wr贸ci艂o i nadal powoli spada:) og贸lnie mia艂am m艂yn. Jak si臋 oka偶e 偶e kto艣 tu 偶yje to opowiem:) i witamy lipiec :P a ja mam dzi艣 ma艂e prywatne 艣wi臋to:P cudowny tydzie艅 si臋 zapowiada

Udost臋pnij ten post