Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na gorrrącym dachu

Dziewczyny kupiłybyście kurtkę skórzaną za 400-500 zł?

Polecane posty

Ja zwierzęta kocham,ale to nie znaczy,że mam chodzić w tandecie czy nie jeść mięsa ,no sorry...

Płaszczyków mam od zarypania,skórę też ale chcę już inną.Skąd Twoje przypuszczenie że w skórze chodzą dresiary? chyba coś Ci się dziewczynko pomyliło z deka...

Poza ty piękno leży gdzie indziej...

jem kupe

Gość kocham. dzieci
Klasyczna kurtka jest warta tyle. Ja mam kurtke, którą noszę 5 rok. Na pewno jest to produkt bardziej ekologiczny niż foliowe pseudo skóry. Uważam, że futro ze zwierzęcia hodowanego dla mięsa, to nic złego. Ja lubię rzeczy z baranka w każdej postaci. Futro, skóra, wełna, korzuch. Mmmm cieplusie i oddychające są.

Gość ekrkrkroroel
Za 500 zl, skora to, szmata musi byc.

Gość ekrkrkroroel
Ja mam za 2400 . I tyle kosztuje skora. A z zary to mialammtorbe skorzana. Poerwszego dnia porysowala sie i pozagniatala ze wyglada jak smiec. Dobrze ze to prezent byl to mi nie zal. Kosztowala 400zl

w bershce jest skóra za 459 zł, piękna, mięciutka, ale nie wiem, czy w takim sklepie sie oplaca?

Gość dcvfefwefadfe
ja mam z ZARY taką http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=o_lIm_SzTwRR1M&tbnid=Dw-NZ3zBq39U1M:&ved=0CAgQjRwwAA&url=http%3A%2F%2Fszafamadziary.blogspot.com%2F2012%2F08%2Fwakacjon.html&ei=EztLUYmRC4bItAaAqIGAAw&psig=AFQjCNHP3qrNE7WEbGe78Vrw3G09zJwadQ&ust=1363971219243968 kosztowała chyba około 600-700 zł i jest warta tej kasy, ładnie lezy i jest po prostu fajna, na lata. Wydałabym tę kase jeszcze raz. Ale uwazaj na kurtki z ZARY, lepiej kupic w ich sklepie i móc zwrócic, niektore dziwnie leża, ja dopiero po oddaniu 2 trafiłam na tę i ja pokochałam od pierwszego przymierzenia, 2 pierwsze, co kupiłam to zwróciłam,

Ale nie są ramoneskami. Wysokie buty z osłoniętymi palcami są na wzór kozaków, ale to nie kozaki. :)

ale generalni eto może..nie widzę, może nie ma.. gdzie jest opis tej kurtki? wiesz jak jest markowa i to okazja to może warto brać.. bo głębszym namysle

ja tutaj obecnie zaopatruję, albo generalnie na allegro bo w sumie to kasy nie mam...

hola hola [zgłoś do usunięcia] Pancerna Kołdora Kobieta w płaszczyku jest milion razy bardziej piękna od dresiary w skórze grr" kto powiedział ze dresy stać na skóre:D