Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita28

kiedy wspolzyc?

Polecane posty

Gość julita28

Witam. Ja juz nic nie wiem. Powiedzcie mi czy aby spróbować zaplanowac córkę to trzeba mieć abstynencję płciową? Moje cykle są 29 dniowe, kiedy mam współżyć żeby zwiększyć szanse na córkę? W 9 dc? Czy może w 9 i 11 dc a później juz nie. No i przed tym 9 dc nie współżyć? No i jak osłabić y ? Sory, ze tak ciągle nowy post zakładam... Z góry dziękuję.

Gość julita28
Myślałam, ze są tutaj fajne osoby,które napiszą coś ciekawego...zawiodłam się.p

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Nie możesz wejść na jakieś forum ginekologiczne, albo zapytać lekarza?

Gość eweliiiiiiiiina
Ja współżyłam w 9dc przy cyklach regularnych 28 dniowych. Właściwie to nie planowałam ciąży, więc nie sądziłam, że można wtedy zajść. Skoro już zaszłam to czas pasował na dziewczynkę, a urodziłam chłopca. Nie ma takiej metody, która pozwoli Ci mieć dziewczynkę. Po za tym jakie to ma znaczenie? Dziecko kocha się bez względu na płeć.

Gość dfgrghjh
podobno nalezy współżyc na 2-3 dni przed owulacją - wtedy jest córka...w dniu i po owulacji -syn....ale to raczej teoria w praktyce różnie bywa..

Gość agiew
Na córkę przed owulacją. Kup sobie testy owulacyjne albo tester na ślinę i wyznaczaj sobie nimi okres przed owulką. Współżyjcie tak 2-3 dni przed

Gość julita28
Kochane powiedzcie mi jak osłabić plemniki z chromosomami y bo słyszałam,ze coś takiego jest. Np po okresie abstynencja okres trwa 7 dni na 9 dzień współżyć i na 11? jeżeli owulacja będzie na 14/15 dzień? Czy może tego 9 dnia z zabezpieczeniem ,a na 11 dzień bez zabezpieczenia? Mam totalny mętlik w głowie:(

Gość julita28
Potrafi ktoś odpowiedzieć?

Gość ghgfhf
kurna julita skończ z tą córką, bo jak ci sie syn trzeci urodzi to sie chyba powiesisz idiotko

Gość bgngffnhgfnh
jak chcesz córkę to wspolzyjesz po okresie CODZIENNIE i najlepiej czesto, konczysz 2 dni przed owulką. Jedz duzo brokułów, migdałów, nabiału, unikaj soku pomaranczowego, zielonej herbaty, ziemniaków i bananow. w czasie owulki nie kochaj sie, nawet z prezerwatywa bo orgazm moze plemniki meskie niebezpiecznie zblizyc do jaja. kup sobie witamine C w bardzo duzej dawce, tj. 1000mg (na allegro jest dostpna) i lykaj codziennie ty, i najlepiej jeszcze maz. jedz mnostwo zurawiny, albo zakup sobie na allegro cranberry puritan's pride. wietrz pomieszczenia aby jony byly ujemne, mozesz sobie kupic lampe solna

Gość bgngffnhgfnh
aha, jedz duzo jogurtow naturalnych i migdalow

Gość sjhdjdfhjdfhj
Plemniki Y spowalnia się zakwaszaniem pochwy i najlepiej całego organizmu jeżeli planujesz córkę a co do dnia próby to ja na twoim miejscu nie wpółżyłabym już po 11 dniu cyklu. Możliwe że twój mąż ma więcej aktywnych męskich plemników niż żeńskich (bywa że część jest osłabiona bądź niekompletna) i wtedy nic nie zrobisz .

Gość julita28
Ghf..- jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wtracaj! Znam siebie i chociaz bedzie chlopiec to bede go kochac ! Do jasnej....nie denerwuj mnie! Chyba to nic zlego , ze tym razem chce sprobowac zplanowac plec...wiadomo,ze szanse 50/50. Nie jestem idiotka w porownasniu do Ciebie! Pozostalym dziewczynom bardzo dziekuje...zawsze myslalam, ze czeste wpolzycie to chlopak, bo moi chlopcy w ten sposob zostali splodzeni. No ale jak sobie zapisywalam dni wspolzycia przy tym drugim smyku to po owulce tez wspolzylismy, wiec teraz tak nie zrobie. Slucham dalszycvh porad.

Gość Zrobic corke
Dziewczyno ja musle, ze nie ma sie na tomwplwu. Ilu asz synow? Mojej znajmoej dopiero 4 dziecko okazalosie corka

Gość julita28
Mam 2 synow