Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowwinkaaa29

Samotna matka czy ja nia jestem?

Polecane posty

Gość kolorowwinkaaa29

Z ojcem dziecka nie zyje od urodzenia corki. Pol roku temu poznalkam faceta i razem mieszkamy.Mam zasadzone alimenty na corke a byly wogole sie nia nie iteresuje. Teraz jest zapisy do przedszkola. I co ja mam mam wpisac w miejscu danych ojca???????????

Gość gfhfhh
a co się głupio pytasz? w miejsce danych ojca wpisujesz miejscie DANYCH OJCA. gówno to kogo obchodzi z kim ty mieszkasz, możesz nawet z kosmitą albo z prezydentem.

Gość kolorowwinkaaa29
ale jak mam wpisac jego dane jak z nim nie zyje??????? nie ma z nami nic wspolnego.

Gość To może zapytaj
się u źródła... czyli w przedszkolu tak najlepiej.

Gość A co ma wspólnego z kim żyjesz
z tym kto jest ojcem dziecka?:O Powaznie jesteś matka i tak prostej rzeczy nie pojmujesz?

Gość kolorowwinkaaa29
dd

Gość gfhfhh
no i co z tego ze z nim nie zyjesz? co to ma wogole do rzeczy? w formularzu jest miejsce dla OJCA dziecka, a kazde dziecko ma jednego ojca - ojca biologicznego. skoro ojciec twojego dzieciaka nie zostal pozbawiony wladzy rodzicielskiej to musisz go wpisac w tej rubryce. a sprobuj sklamac to zaraz sie toba zajma odpowiednie organy. taka tepa jestes ze tego nie rozumiesz? co to kogo obchodzi z kim aktualnie sypiasz?

Gość kolorowwinkaaa29
tak jest z rodzinnym. wystarczy ze mam wyrok o alimentach i nie musze wpisywac zadnych danych ojca. po za tym jego w polsce nie ma mieszka za granica.

Gość kolorowwinkaaa29
i tak nie wpisze jego danych.

Gość ! Terenia !
19:14 [zgłoś do usunięcia] kolorowwinkaaa29 ale jak mam wpisac jego dane jak z nim nie zyje??????? nie ma z nami nic wspolnego." ­ To nawet nie wiedziałaś z kim idziesz do łóżka? Jak chciałaś przygody to trzeba było się zabezpieczać, a nie teraz bękarta chowasz :O

dla swietego spokoju wpisz imie i nazwisko, adresu nie musisz bo mozesz go przeciez nie znac. KONIECZNIE do podania dolacz ksero decyzji sadowej o przyznaniu alimentów czy beda ją chcieli czy nie. no i zaznaczasz ze jestes samotna matka. ja mialam podobnie jak dawalam dziecko do złobka. słyszalam ze decyzja sadowa jest niepotrzebna ale dodalam ja i tak. pozniej sie dowiedzialam ze z 90% kobiet które twierdzily ze sa samotne tylko ja to ten papier donioslam i dziecko zostalo przyjete pierwsze ze wszystkich dzieci

Gość hgfhfgthtrfg
kuzwa mac, rozkładacie nogi przed pierwszym lepszym ze od porodu jestescie samotnymi matkami? co za szmaty z was

Gość kolorowwinkaaa29
wiem kto jest ojcem dziecka. ale mimoze mam partnera moge wpisac ze jestem samotna matka.

Gość kolorowwinkaaa29
a samotna nie pracujaca matka jakie ma szanse?

ja wlasnie nie wiem jak to jest. do zlobka jak dawalam bylam samotna uczaca sie dziennie wiec tak jak pracujaca bylam traktowana. ale w przedszkolu przynajmniej u mnie w miescie nie pisza nic ze samotni rodzice musza byc pracujacy. na dobra sprawe to mało mozliwe- miec male dziecko byc sama nie miec dla niego opieki i pracowac

Gość ! Terenia !
kolorowwinkaaa29 - Ja pie­rdolę :O kobieto ten twój partner to tylko konkubent, nikogo on w papierach nie interesuje :O

Gość kolorowwinkaaa29
ff

Gość kolorowwinkaaa29
ale mi chodzi o ojca bilogicznego.??????

Gość bgbgbgfb
skoro ojciec posiada prawa rodzicielskie to powinnaś go wpisać, a to czy utrzymuje z wami kontakt nikogo w przedszkolu nie obchodzi, obchodzi ich sytuacja prawna dziecka.

Gość kolorowwinkaaa29
ale ja trace na tym. ojciec mi nic nie pomaga. nawet niewiem czy pracuje czy nie. to tak jagbnym wspolnie znim dziecko wychowywala.

Gość dsulvhk
Ale co na tym tracisz?? Wpisujesz jego dane i zaznaczasz, ze samotnie wychowujesz dziecko. Nie wiem w czym problem...

Gość łąki pola lasy
kolorowwinkaaa29 - ojciec nie płaci alimentów?

Gość ty uwazaj
Terenia, wypad stąd. Niezła sucz z ciebie, wooooooooon!!!

Gość kolorowwinkaaa29
aha. niewiedzialam ze tak mzona. Ze jak wpisze jego dane to bedzie jednoznaczne z tym ze razem wychowujemy.

Gość kolorowwinkaaa29
akurat aliomnety regularnie placi.

Gość kolorowwinkaaa29
up