Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emma13

Gotowanie nago :) Ktoś próbował ??

Polecane posty

Mogę się założyć, że nie każdy przepada za spędzaniem czasu w kuchni. A jeśli nawet to czemu by nie urozmaicić sobie troszeczkę gotowania, smażenia, pieczenia itp. Ja dzisiaj przygotowując obiadek stwierdziłam, że w kuchni zrobiło się już za gorąco i zamiast uchylić okno zdjęłam bluzeczkę z długim rękawkiem, którą miałam na sobie. Nadal było mi gorąco więc zdjęłam też leginsy. Zostałam w samej koszulce na ramiączkach i majteczkach. A! no i stopkach :) Następne w kolejności zostały zrzucone majteczki i koszulka a zastąpił je fartuszek - króciutki słodziutki fartuszek :) Nie omieszkałam zrobić sobie w nim zdjęcie :) Od razu gotowanie, które nie należy do moich ulubionych czynności stało się dużo przyjemniejsze :) A kolejne pomysły, które już za tym jednym poszły to chyba już nie będą na temat gotowania nago :)

Gość rudlan
Czekamy na seksowne zdjęcie

Niestety ale się nie liczy :) w samych skarpeteczkach już będzie znacznie lepiej :) albo ewentualnie w rękawicach kuchennych :)

Gość Bezimienna26
Jak bylam mloda i szalona to wybralam sie na spacer z moim facetem. Szlismy bocznymi sciezkami, a ze bylo lato, upal i juz sie zmierzchalo to sciagnelam koszulke i maszerowalam z piersiami na wierzchu : ) nie musze dodawac, ze moj maz (wtedy jeszcze chlopak) byl zachwycony : )

Jak byłem młody to parami jeżdziliśmy nad jezioro i tam też przebywaliśmy nago dziewczyny i faceci

Gość Grzestosław
Emma wpisz mnie się na maila :) niegrzeslaw@tlen.pl';

Father Figure no to musisz spróbować :) bo gotowanie w bokserkach dla Was Panów to tak jak dla Nas Pań gotowanie w staniczku i majteczkach :) a tu chodzi o urozmaicenie i przełamanie nudy w codziennych czynnościach :)

No tylko że mi momentalnie staje gdy tylko kobieta jest w pobliżu. Jak ja mam w takim stanie gotowaniem się zająć?

hmm... no jak by Ci to powiedzieć? ale to właśnie o to chodzi :) zawsze można zamówić pizze :) no i czy gotowanie nago nie jest przyjemne? :)

Gość Bartolini Bartłomiej
jak ci taki goracy tluszcz prysnie na to nagie to i owo to szybko zmienisz zdanie o gotowaniu nago kuchareczko od pizzy :D

Gość alllllaaa
Gotowanie na golasa i owszem ale pod warunkiem że zaraz po gotowaniu tak samo jedzenie jest podane. Z jakimiś drobnymi urozmaiceniami np. kropelki sosu na piersiach lub na pośladkach. Jak gotuje pan zawieszenie kelnerskiej serwetki na sterczącej pycie jest też znaczącą oznaką elegancji i dbałości o szczegóły.

Moja koleżanka tak gotowala kiedyś półnaga dla swojego chłopaka. Odcedzala makaron, zbyt raptownie i ten wrzatek z makaronu chlapnal jej na brzuch. Normalnie nie byłoby problemu, bo większość z tego wchlonelaby bluzka, ale tym razem wszystko poszło na gola skórę. Z bólu wypuściła garnek z ręki i połowa zawartości zamiast na durszlak poszła obok zlewu wprost na jej uda i stopy po czym chcąc wyskoczyć z tego wrzątku poslizgnela się i wywinela klasycznego orła waląc tyłem głowy w blat szafki stojącej za jej plecami. Finał? Poparzenia brzucha, ud i stop oraz wstrząs mózgu.

Nei, pocieszające jest to, że cały ten nieszczęśliwy wypadek mógł też mieć miejsce gdyby pani była ubrana. :D Bywa, że chodzę po domu nago, ale tylko latem. a najczęściej w luźnym tiszercie bez bielizny. I tak też gotuję.

Ja gotuję z gołą klatą. Zresztą zawsze tak po domu chodzę. Rzadko ubieram cokolwiek na górną połowę ciała. A na dole spodenki.

Wiesz, gdyby była ubrana, to to pierwsze chlapniecie nie poszłoby bezpośrednio na gola skórę i może reakcja nie byłaby tak gwałtowna.

Cieszę się, że jednak przyłączacie się do gotowania razem ze mną :) Oczywiście w takich sytuacjach należy zachować szczególną ostrożność... i w granicach rozsądku wszystko wykonać :) Ja dlatego nałożyłam na zupełnie nagie już ciałko fartuszek... :)

Gość dream team 2013
na golasa to raczej nie należy się przepracowywać jak moja pani zaserwowała kawę i ciasteczka z bitą śmietaną - z muśnięciem sutkami po śmietance ja przyniosłem triumfalnie cukierniczkę zawieszoną na sterczącym penisie.

Gość bleueeeee
troszeczkę bluzeczkę rękawkiem majteczki króciutki słodziutki fartuszek rzygam

Gotowania cd. :) Dzisiaj robiłam naleśniki. Niby nic takiego ale upaćkałam się przy tym jak mała dziewczynka :) Najpierw obsypałam się mąką, a później opryskałam ciastem koszulkę... No a jak ma się odrobinę fantazji to robi się całkiem przyjemnie :) Mąż był zachwycony z naleśników oczywiście :) i z kuchareczki również ;)