Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna Mary5

Penisa mojego męża

Polecane posty

Gość Piękna Mary5

Biorę do buzi tylko pod prysznicem pod bierzaca woda bo inaczej dziwnie pachnie. Inaczej jak kiedyś. Śmierdzi trochę jak pępek. jakas rada?

Gość kali babek
zal ci troszkie? że ty tak a on tobie nie? hu hu hu :-) ale zawsze warto wyobrazić sobie jak robią to inni hihihi :-) nie połykaj bo nabawisz się kaszlu sperma zanieczyszczona psuje gardła chłopom... z nerf potem palą albo piją nie stresuj go generalnie eheheh obciągnij sobie tylko sie wpierf podmyj w misce ... w kucki trza ... i chlap chlap chlap ...

Gość Piękna Mary5
Mój nie pali i nie pije człowieku. Ponadto nie rozumiem twej staroslowianskiej mowy. Ja nie przepadam za minetka więc aż mu czasem głowę okopuje bo on chce a dla mnie to żadna przyjemność. Jednakże jeśli chodzi o loda to Chcialabym od czasu do czasu kiedy żal mi sie go zrobi dać mu te satysfakcję bo z wiadomych powodów ja nie cały miesiąc mogę dawać do dziurki:)

Gość kali babek
daj mu w czasie monstruncji mowa ma taka jake pytanie było TW --e tam kboitea jak nie uprawia seksu to ma dylematy postuluj dla siebie o wstrzemiezliwośc . w końcu PO$$t :-P

Gość Piękna Mary5
Uprawiam seks. Chodzi tu o takie niespełnione fantazję których nie umiem opisać ale ty wiesz najlepiej o co codzi. chyba Ciebie szukałam przez całe życie