Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

murzynka123murzyn

matka psychopatka!!!!

Polecane posty

Witam was chcialambym was ostrzec jezeli macie problemy z matka lub ojcem ze sie znecaja na was psychicznie misicie jak najszybciej cos z tym zrobic bo ja mam ten problem od 7 lat matka niedaje mi spokoju i przez nia nabawilam sie nerwicy na poczatku bylo to ze wylysialam z nerwow mialam lysienie plackowate przez nia bo bylam u dermatologa i wszystkie badania mi wyszly ok ale niestety mialam ostatni duzo stresow i przez to i teraz mam taka nerwoce ze sie cala trzese i wogole masakra bije mi serce dretwieja nogi i rece kreci mi sie w glowie mam leki wiec kochni jak tylko macie taka sytuacje to dzielajcie jezeli macie tylko taka mozliwosc nawet zgloszenie to do dzielnicowego bo ja tak zrobie jak sie moja matka nieuspokoi bo dzwoilam kiedys na policje i powiedzialam policjantowi przez telefon co mi moja matka robi i on powiedzialm ze to jest znecanie sie psychiczne wiec powodzenia pozrawiam

Gość GościUFA
Ten wpis nie wygląda na prawdiwy....w każdym razie to prawda że w społeczeństwie rodzą się psychopaci, którzy NIE SĄ ZDOLNI DO ODCZUWANIA UCZUĆ innych osób. Potrafią dobrze udawać uczucia/ emocje i manipulują ludźmi tak, by dostali tego czego chcą. MOJA Matka, gdy miałam zaledwie kilka lat i NIE CHCIAŁAM np. wypić syropku, gryzła mnie po rękach, biła, wyzywała niesamowicie. NIESTETY nasza ojczyzna nie dba o obywateli i takich ofiar jest w Polsce więcej niż się PANI wydaje.