Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna..

jakich komplementów nie lubią faceci

Polecane posty

Gość adrianna..

//

jak chce swojego trochę wkurzyć to mu mówię że jest śliczny :D Albo że mu się pięknie loki dzisiaj układają... nie lubią chyba wszystkich "typowo damskich" komplementów, typu "świetnie wyglądasz w łososiowym, dobrze gra z twoją karnacją" :D

Gość prawictwo pospolite191
mi takie komplementy nie przeszkadzają .. wieloktornie słyszałem od kobiet ze jestem ładny.

Gość facet taki.....
Ja nie lubię "jestem fajny chłopak"

Gość prawictwo pospolite191
casanova dla jednych jest komplementem dla innych nie

Gość jacekkk..
też tego nie lubię "jesteś fajnym chłopakiem"

Gość dddfdsfgsge
ze moj byly mial wiekszego

Gość Olgierd33
Faceci komplementy lubią - krytyki zwłaszcza gdy coś im nie wyszło (jeśli się starali i włożyli w te starania masę sił, czasu i energii.... Nienawidzą..!

Gość Olgierd33
Najgorzej gdy kobieta ciągle narzeka i marudzi gdy facet czegoś nie robi ,a gdy już to coś zrobi to tego "nie zauważy" albo krytykuje efekt.....odechciewa się zupełnie robić cokolwiek...i Tej wiecznie niezadowolonej baby

Gość Olgierd33
Moorland...A ty Jaka Jesteś?

Padłam :D Najlepsza odpowiedź tygodnia. Wiesz, kiedyś ktoś Cię o coś prosi to albo mówisz, że tego nie zrobisz/zrobisz to potem i podajesz powód, albo ruszasz dupę i idziesz to zrobić. Nikt ci nie będzie dziękował i doceniał czegoś na co trzeba było długo czekać bo tobie się nie chciało. Zwłaszcza jak mowa o czymś co sam z siebie powinieneś zrobić ;)

Gość Olgierd33
Może to śmieszne ale tak większość mężczyzn myśli:) dlatego mówią "że żony ciągle marudzą i narzekają"

Tak, jest to prawie tak śmieszne jak tragiczne, że tylu mężczyzn to leniwe ofiary losu którym trzeba wszystko pokazać palcem. U mnie żaden facet nie miałby taryfy ulgowej, tylko dlatego, że jest facetem.

Gość Olgierd33
Jasne, bo według Ciebie facet ma być Jasnowidzem:)

Nie widzę nadprzyrodzonych zdolności w zorientowaniu się, że trzeba pozmywać, włączyć pranie itd. To takie oczywiste rzeczy.

Gość do Olgierda33
sprzątnąć po sobie rzucone na podłogę gacie albo brudne skarpety to chyba zaden wyczyn i nie trzeba być wróżką?? :O

nie wiem bo ja ogolnie nie komlementuje swojego faceta(zadnego zreszta) - mam na mysli slodkie slowka.. jakos nie przechodzi mi to przez gardlo, wydaje mi sie to takie nienaturalne mowic do faceta "kochanie" chociazby :D pochwale go jak mi pomoze posprztac czy tam ugotowac, ale slodkasnego jezyka to ja nie uzywam

Lady Love - jak tylko jemu to nie przeszkadza. Ja sporo słodzę, a mój facet twierdzi, że za mało.

no wlasnie troche mu przeszkadza, ale ja juz taka jestem, nie lubie misiaczkowac, czasem mi sie sypnie slodkim slowkiem, nie powiem ze nie wole jednaktrzymac sie mowy ciala, niz mowy slownej

jesli chodzi o słodzenie i misiaczkowanie, mam podobnie ja w ramach "misiu, pysiu,żabciu,kotku" mówię czasem "rybo", musi wystarczyc, tez zwierzak w końcu ;)